Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama102
    12. Listopad 2015. 12:57

knjižnicarka. bit će sve ok...moja kolegica je nosila jako nisko...i govorili joj da će na carski, morala je mirovat (koliko je to moguće uz dijete doma)...i na kraju se beba i posteljica podigle i prirodno rodila zdravu bebu, dva dana prije termina...nikakvih tegoba posebno nije imala osim tog neugodnog pritiska dolje i trčanja na wc...odmaraj koliko možeš i nikako ne diži nešto teško...i samo pozitiva...

mama10

Minniee
    12. Listopad 2015. 13:10

Ja sam sanjala da mi je neka žena u gin.ordinaciji rekla da nosim dečka da mi se vidi po trbuhu i ful sam se naljutila kao šta ona meni to govori, nema pojma...hahahah ..I jednom sam sanjala da rađam i da su blizanci hahaha  A trbuščić mi je za sad stvarno malen, obično se podupla do večeri i ispuše do jutra, ali vidim lagane promjene. Inače imam uzak struk pa mi je rekao muž da mu se čini da mi ide u širinu, a meni se baš nekako čini da se pojavljuje kao od cica prema dole, ali to su stvarno malene promjene. I danas me isto pika ali ne maternica nego više kao dole..

Ja se nikad nisam cijepila, a nije mi ni gin ništa spominjala pa ću probati to izbjeći.

Damjana
    12. Listopad 2015. 16:04

Pupa,ja sam bila danas u Lidla,al nisam vidila nista neutralno?? Al je zato u H&M pao jedan bijeli kompletic. Joj,kako sam happy! 😊😊
    Knjiznicarka,znam i sama da sam panika stalno,al isto mislim da na dosta toga ne mozemo utjecati.  Tako da se vodim onom: vjerujem da ce bit sve u redu i bit ce! Tako i tebi savjetujem. 😊
    Ja jedva cekam sutra,bas sam uzbudjena!

• LillaRose
    12. Listopad 2015. 18:45

Konačno došao i moj nalaz urinokulture-piše sterilna ..Svi nalazi briseva su isto uredni pa sam jako, jako happy...
    Ćopila me neka žešća prehlada, al znam da je dosta vas isto bilo u sličnoj situaciji. Nemam temperaturu al boli me glava i nos mi totalno začepljen. Šopam se čajevima (samo voćnim )..
    Od kad sam trudna kavu ne mogu smislit, a inače sam kavopija.
    Ja još nisam počela ništa kupovati za bebicu, nekako mi je rano...
    Jedva čekam čitati o vašim kontrolama, ja do moje moram čekati još puna dva tjedna..

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

nasdva
    13. Listopad 2015. 08:00

Pozdrav,
    priključila se i ja,
    Vidim da pišete o cijepljenju protiv gripe. Ja sam jučer bila kod gin i zaboravila sam pitat da li se smije cijepit. Inače sam asmatičar koji se cijepi već 10 god.
    Znači smije se?

nasdva
    13. Listopad 2015. 08:08

Vidim da ste pisale o kolicima meni je šogorica nahvalila Leo kid's kolica kaže najbolji odnos cijene i kvalitete, da su super nisu teška, veliki kotači. Imaju dućan u shoping centru Prečko na 2 katu ali nisam išla vidjet na slikicama na netu izgleda kao da bi se dalo nešto odabrat, ali moram to vidjet.

Pupa2
    13. Listopad 2015. 10:11

Hej cure!
    Netko je pričao o snovima o bebi... ja svoju uopće nisam sanjala do nedavno, dok nisam saznala spol. ali i dalje ne sanjam da je muško ili žensko, nego općenito san bude vezan uz bebu. 
    I što se mirisa tiče-ne mogu reći da imam nešto istančaniji miris. Ja sam i prije trudnoće baaaš bila osjetljiva na sve mirise, sad mi je jednako kao i prije. A hrana-do 13.-14-tjedna mi se SVE gadilo, a sad mi je sve kao i prije... možda nekad imam neke faze manije (pizza, lazanje, pomfri), ali ne mogu reći da nešto ne volim,a prije sam voljela. Kad su mi prestale mučnine, još neko vrijeme nisam mogla jesti meso, ali sad ga opet jedem i fino mi je. Jedino što se bojim jesti je filovana paprika :D poslije nje sam imala burnu noć žgaravice i povraćanja pa me sad ne privlači, a to sam npr voljela.
    Damjana, kako nisi vidjela ništa neutralno? :D mislim, oni stave kao razdvojeno za curice i dečke, ali ja uvijek nađem nešto što može za oboje. Pa sam tako kupila sivu debelu pletenu vesticu/jaknicu, predivna je... To mogu i curici bez problema. Dvoje hlačice, jedne tamnoplave s bijelim sidrom (isto može za curicu) i jedne plave s crvenim prugama... Jedino 2 bodijića od kojih je jedan baš plav a drugi bijeli s plavim...  Ajde, taj plavi je baš za dečkiće, ali ja bi to i curki nosila :D
    LilaRose, drago mi je zbog nalaza, neka bude do kraja sve 5 :) ali :( zbog bolesti... samo pij što više možeš i bit će ok... Mora proći koji dan...
    Što se kave tiče-ja ju nisam uopće pila dok mi je bila muka, ma tad nisam ništa ni jela ni pila, sad ju pijem bez beda...fina mi je! I inače jako volim kavu, ali eto sad popijem jednu, eventualno dvije...
    Nasdva, dobrodošla... koliko si trudna i jel ti ovo prva trudnoća? Ja ne znam ništa u vezi cijepljenja, idem preksutra na kontrolu pa ću vidjeti što kaže doktorica.
    A ima dosta sad tih marki kolica, samo što to preko neta nikad ne možeš dobro vidjeti... dok ne vidim uživo ne kupujem :D

Garavica
    13. Listopad 2015. 10:13

Jutrooo evo maleno mi se javilo upravo dva puta awwwww.
    Minnie snovi su ono stvarno dinamični :)
    Nezz zašto ali mene privlači ideja blizanaca,a muž kaže ajde jedva se jedno uhvatilo
    Ja kolica nisam spominjala jer ću dobiti iz Italije na poklon par modela sam u katalogu zaokružila a kako se zovu to stvarno pojma nemam.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Minniee
    13. Listopad 2015. 10:50

Jutro svima..
    Pupa..mirisi...jao jaooo...znači postala sam takav radar da je to strašno,inače bez parfema ne idem iz kuće, a sad...uuufffff...A najviše mi je žao psa, imam ga 10 godina i tjeram ga od sebe kako mi zaudara, a nije on kriv nego moj novi osjetljivi nosek  ..inače smo se stalno mazili i on uvijek legne negdje kraj mene, sad mi njegov miris baš jaaakkoooo smeta...
    Nasdva dobrodošla..i ja sam pridošlica. 
    Ja sam jučer opet pokušala naći otkucaje sa baby watcherom, na sekundu se pokazalo 143 pa 140 i to je to..bebica se još skriva... 
    Garavica sve mi se čini da ću i ja zaokruživati kolica po katalogu ako budem morala stalno ovako mirovati..

Bambola
    13. Listopad 2015. 11:02

Jutro cure,
    Lilla inhaliraj se! Mene jedino to spasilo!! 
    Neman ni ja nekih sad trudnickih ispada u smislu hrane. Al interesantno, prije trudnoce sam bila na onaj test intolerancije na hranu. Zena mi rekla da ne podnosim bas jaja, gljive i skoljkase. A jaja sam bas volila jest kao i gljive, skoljke nikad nisam bas jela. Uglavnom, od kad sam trudna ne mogu smislit jaja, gljive, o skoljkama da i ne pricam! Alkohol isto ne mogu podnit, ni miris, a kamoli da popijem ista. Prije bi podnila miris cigarete nego alkohol! Al me jos uvik drzi ludilo za sarmama ikiselim kupusom. Al nije sad da se nesto ubijam u hrani. Jucer sam bila u tete i ona se smije da di mi je drob, da kako malo jedem za trudnicu! Jebiga, cili zivot radi treninga sam jela dosta mesa, povrca i voca manje obroke, vise puta dnevno, meni je to sad normalno. Neko umlati cilu cokoladu, ja mislin da bi svisnila nakon cile cokse. Meni dosta max jedan red. Ako ne pojedem svako dva, tri sata ja sam luda! Jedino Big Macu ne mogu odolit. 
    Sta se tice cjepiva za gripu, nisam se nikad cjepila, ne mislim ni sad, osim ako doc bude inzistirala! 
    Taman sam zvala za trudnicki tecaj! Gledam sad i za vjezbe za trudnice! Moram taj tecaj odradit u Zadru radi muza i posla mu. 
    Nadva dobrodosla!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.