Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    12. Listopad 2015. 10:45

Garavice, od čajeva znam da kadulju nikako, mentu ne u većim količinama-barem su meni tako rekli. sva sreća pa ne pijem nijedan :D voćni svi mogu! 
    A znam npr da ne bi trebalo puno tune i skuše jesti... Iako ja pojedem skušu svježu, muž ju najviše voli pa nekako mislim da mi od jedne skuše jednom u mjesec dana neće biti ništa! Za ostale stvari ne znam... Koristim korijen peršina, ružmarin slabo... Al to kad kuham juhu ubacim peršin koji često nitko ne pojede :D
    mama, sretno na pregledu, sve će biti ok! Stvarno se puno sekiramo, a dobro si rekla-na jako puno toga ne možemo utjecati...
    Knjižničarka, super da je sve ok! ja sam zadnji puta na pregledu dobila slikicu na kojoj isto ništa ne vidim i rekla mi je da ću sad sve manje kužiti kako i šta (na ovim običnim uzv).... imam još 2 mjeseca do sljedećeg 4D  pa ću tamo vidjeti bebu, iako ne idem zbog toga da ju baš vidim.... nek on meni izmjeri sve što treba i nek kaže da je sve ok, a bebu ću gledati od kad se rodi pa do kraja :D
    što se tiče tog nošenja nisko, radi onako kako ti kaže doktor, nemoj se previše naprezati i bit će ok. A kad čitaš po forumima uvijek ispadne neki belaj.
    Što se cijepljenja tiče-ja uopće nisam razmišljala o tome, vidjet ću šta mi kaže doktorica, inače se nikada ne cijepim... Stvarno nemam pojma.. AKo mi niš ne spomene, neću ni ispitivati.
    NMareN, hvala i jedva čekam četvrtak da vas izvijestim :D
    Ja sam čula da nije dobro previše na leđima, a da se preporuča na lijevi bok! ja još uvijek spavam na stomaku, al onak nekako iskrivljeno... na lijevi bok, al sam na pola na stomaku, tako mi baš paše i ne znam kak ću se odviknuti kad mi stomak bude još veći. Inače, svi mi kažu da mi je stomak svakim danom sve veći... ja stvarno ne znam šta tu toliko raste, ali kontam da ću biti ko brod, bar što se stomaka tiče... ovako nisam nigdje dobila ništa, ni u nogama.neki dan obukla svoje normalne traperice, sve super samo što kad ih zakopčam stišće me kod stomaka pa ne nosim...Mojoj šogorici se sve nekako raspodijelilo, malo guza i bokovi, malo noge, malo sise, malo stomak...a meni sve u stomak u špic...teško meni sa zimskom jaknom :D
    mi još nismo odlučili za kolica-to ćemo nekad u 12.mjesecu valjda, a za kuma/kumu se dvoumimo između dvoje dragih prijatelja... To su slatke muke :)
    Ja danas kupila svome bezimenom djetetu u lidlu lijepu jaknicu sivu (ako slučajno do kraja trudnoće ne bude dečko da može i curica) i hlačice i 2 bodijića. Baš je lijepo i sve to za 170 kn :)

Bambola
    12. Listopad 2015. 10:50

Garavice, kurkuma ti je zdrav zacin i ako ti pase okus, mozes koristit!

Garavica
    12. Listopad 2015. 10:53

Tnx Pupa za info.to za ribu pišu svuda.ja na cijepljenje neću jer nikad nisam pa ono....

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Minniee
    12. Listopad 2015. 10:56

Pozdrav cure,
    Meni je jučer bio jedan od onih "ne mogu si ničim pomoći" dana.Od jutra križa, muka, cicke, maternica probada..uuffff...kauč skoro pa da me izbacio kakvu sam nervozu širila ..  ..Ja brojim 24h do 14og tjedna i 8 dana do pregleda.. ..nisam više krvarila i nadam se da je sve ok.sa bebicom i da će mi danas biti bolji dan. Insomnia i dalje sveprisutna,ali barem sam jutros malo dulje odspavala. Da li neku od vas tako zna maternica "pikati", neznam kako bih to opisala, ali bas nije ugodno?! Jeste vi vec saznale spol i da li nesto predosjećate ili vam je svejedno?

Puse svima za dobar dan i novi tjedan ..

Knjiznicarka
    12. Listopad 2015. 10:59

Hvala cure... :)

Bambola
    12. Listopad 2015. 11:03

Minnie, stalno nas svih nesto zateze, pika, i svasta nesto. Razmisljaj da se tu narednih miseci triba smistit nesto od cca 3kg. Naravno da nece bit super ugodno! Tako se ja tjesim.

Garavica
    12. Listopad 2015. 11:08

E Minnie hahaa tako će mene moj krevet jedan dan izbacit van xD
    Mene znalo u prvom tromjesečju nekada sada više osjećam baš taj rast i rastezanje mišića i struktura.
    Meni nije važan spol,a nadam se da ću saznat za koji tjedan jer kak cure kažu više zbog okoline šta ispituju,a mužu kao svejedno ali bi rađe princezu.Ja sam prije trudnoće i tokom trudnoće sada sve zajedno sanjala 6 puta da je sam sina rodila.hihihi.

(^_^)

doris1006
    12. Listopad 2015. 11:48

Garavice sto se zacina tice, nemam pojma sta se smije a sta ne. Al sta se tice cajeva ne preporucuju se oni koji sadrze tein, crni, zeleni, zuti caj........ 

Knjiznicarka, drago mi je da je pregled prosao dobro. A to nosenje nisko nije nista opasno, nemas se razloga bojati. 

Ja idem u srijedu na pregled i jedva cekam da vidim kako je bebica :D a bas cu pitati ginicku za cijepljenje ako mi sama to ne spomene.... 
    Nisam se nikad do sad protiv tih gripa cijepila i mislim da necu ni sada. Ali ako me uvjeri nije problem, valjda oni doktori bolje znaju nego mi!

Minniee
    12. Listopad 2015. 11:52

Hahaha drago mi je da nisam jedina koja je ponekad sama sebi nepodnošljiva. Jučer me konkretno bilo strah na wc ići kako me pikalo, a baš mi se stalno piškilo.. 
    To za čajeve, meni je čaj od mente pomogao na početku kad su krenule jake mučnine, živjela sam na tom čaju i dvopeku.I volim tu i tamo kamilicu i brusnicu popiti. Za brusnicu na internetu svašta pise i da je super i da se nesmije piti,ali mislim da koncentrat nečega u vrećici definitivno ne može naštetiti. 
    Ja sam prije živjela na piletini, tuni, salatama, a sad piletinu ne mogu vidjeti ni na tuđem tanjuru, tunu navodno nesmijemo,salatu sam opet počela jesti i to obavezno zelena plus paprika i imala sam tjedan kad sam sanjala lignje i morala sam ih jesti. Zadnjih par dana osim pizze, sanjam hotdog, a neznam odakle mi to, nikad ga nisam jela..

Garavica
    12. Listopad 2015. 12:11

Hahaa znam da ću si poslje bit smješna xD
    Joj njuh razvijen ssmo tako.ja sam osjetila kako mitisi zapakirani wc papir od susjeda koji je isao ispred mene na stepenicama mmmmm breskva haahaahah.
    A snova raznih vrsta i oblika.npr.lisnato od marelice di to naći dok sam skontala aha ledolete od marelice.Dobro je ajde ak ti se ne jede to kad se probudiš ko meni,a najčešće je tako.hahha.ja bi rađe sanjala hranu nego gluposti razne.
    A jeste vi kad bebu sanjala kak izgleda kad se rodi i to?

(^_^)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.