Dobro jutro!nije me bilo jučer bila sam po gostima tj jela sam po kucama hahahahahaa.
Damjana kao da sebe slušam eto.valjda ću bit sabranija kada se počne micati jako..valjda.divim se vama cure koje se možete opustiti stalno.ja sam par dana super onda jedam dan u briji...pregled mi je za 10 dana.....
E daj mi recite da li znate nisam googlala još jel postoje neki začini što trudnice ne bi smjele jesti u hrani?reći ćete da nisam normalna (nisam bila takva prije)al ako ima čajeva koji se ne smiju možda i ovo tako.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
dobro jutro...popodne idem na pregled i ne mogu se dočekat...samo da mi kaže sve je ok i nitko sretniji od mene...paničarim već par dana...uf...u trudnoći stvarno postajemo "nenormalne"...toliko se brinemo, a u biti na puno toga ne možemo utjecat...stvari jednostavno moraju ići svojim tokom...a mi se možemo nadati da će sve bit ok...
mama10
Damjana sve najbolje :)
Evo ja upravo dosla s pregleda. Sve je ok, samo je dosta nisko. I pitala sam dal je to opasno, da sad je jos rano, da dici ce se on. Ali kasnije oko 30 tjedna cemo vidjeti. I da za 4 tjedna dodem na kontrolu kad ce raditi onaj detaljan uzv svih organa. I da, nema sexa...
Dao mi je letak za cijepljenje protiv gripe? Hocete se vi cijepiti? Ja nisam jos nikad. A rekao je da on preporuca i da ak se odlucim mozemo to odmah iduci put obaviti.
Dobila sam slikicu no kojoj nis ne vidim :D danas je maleni bio skroz nekak krivo okrenut tak da ja nisam mogla nis skuziti, ali on veli da je sve ok, da je glavica lijepo okrugla, leda i sve kak treba biti. Sad pa sam isla googlat to nisko nosenje u trudnoci i bolje da nisam. Kak uvijek u glavi odzvanjaju one negativne stvari... uzas... ali ak veli da nije strasno, nije... jel da? :)
Pricale ste za kolica, mi smo skoro pa odlucili da cemo uzeti CAM tirkizne boje jer su jedna od najlaganijih koje sam probala podici, a kak imamo skoro pa 30 stepenica do ulaza... tezina mi je bila veliki faktor pri odabiru.
Sretno svima na pregledima! :)
Damjana s malim zakašnjenjem sretan ti rodendan . Sretno danas i sutra na kontroli.
Pupa odbrojavamo zajedno stobom i jako se veselim vašim novim pregledima.
Pričale ste o kumovima,neznamo još točno koga bi izabrali, imamo ih par ali nismo još konkretno odlucili. Reci cemo dok se beba rodi, da im ne radimo preveliki trošak,tipa kupnja kolica ili tako nešto.... Štp se tiče kolica još nismo isli gledati ali ja malo njuškam na netu... Cure da vas pitam nešto, više puta sam vidjela da ste spomenule da se nebi trebalo spavati na lijevom boku,ni ležati, a zašto?? Misli meni ta lijeva strana nekad više pase od desne.
Ugodan vam ovaj jesenski dan .
Ja to mogu, ja to hoću....
Mama102 baš ono nenormalne hahaahaa biće sve dobro.sve se to izgura nekako na kraju ćemo si bit smješne.ja sam zadnji puta zvala da me 4 dana ranije primi a ovaj put me stvarno sram još će mi normabele dat jooj hahaa.
Knjižničarka morat ćeš se više pripazit,al mislim da nije to tak strašno samo nemoj puno surfat.
(^_^)
mama102 sretno danas,sve ce biti u najboljem redu,osim sto je bebolinka veca .
knjiznicarka sve je u redu i to je najbitnije,ne opterecuj se dalje bezpotrebno. Slusaj dr i sve ce biti u redu.
Ja to mogu, ja to hoću....
Jutro :-)
Na lijevom boku BI trebalo i to što više, to je najbolja poza, jer su sve važne žile za cirkulaciju u maternici na desnoj strani, pa kada se leži na lijevoj one su slobodne, nisu pritisnute i sve je super! Tako meni rekla ginekologica.
Bit ce pregleda ovaj tjedan, sretno svima i javljajte lijepe vijesti! Moj je za 2 i pol tj tek!
Knjižničarka, bit će sve ok! Tako je i meni, sve dobro, samo nosim dosta nisko. Treba izbjegavati fizičke aktivnosti i što više odmarati i posteljica bi se trebala sama podignuti kako bebač raste.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Garavice ja samo znam da nije bas najbolje jest korijen persina i ruzmarin! To znam jer ih redovito koristim, a sad vise bas i ne, ostale zacine jedem uobicajeno. A to su najvise sol, papar, mrva vegete, paprike mljevene, kurkuma, ono klasika.
NMareN pa ja sam paničar pa sam stalno na lijevom boku,ali spavala sam i prije više na njemu jer mi je to strana kad mi je glava okrenuta prema ostatku sobe i imam više zraka.A meni odgovara nakon kucanskih poslova da prilegnem na kauc na lijevi bok.za pola sata imam osjećaj kao da mi ne netko udahnuo energiju i ne bole me leđa niti stopala.
Na netu ima dosta članaka o tome a i znanstveno je dokazano da je najzdtaviji položaj osobito zadnjih par mjeseci kad je trbušćić poveći.
(^_^)
Aha.hvala Bambola.E da kurkumu sam dobila da probam jer nisam baš eksperimentirala prije sa začinima pa slobodno stavim malo u mljeveno meso?hodajući cirkus samnom.xD
(^_^)
Sortiraj odgovore
Najstariji