Da, niti ja neznam nikog tko ima Bebetto pa da podijeli iskustvo. Ja sam vidjela divna kolica u setnji parkom, pisalo je "Mohican",ali google kaže da ih nema kod nas u prodaji. Kako bi moj mužić rekao, kvalitetna rama i sportske gume..hahaha...a ja bi neka koja imaju 2 kile ako može ..potraga će biti vesela već vidim...
Hvala vam na cestitkama! 😚☺❤❤
Jucer sam se bas lipo provela. Cilj dan je bio samo rodjendanski 😀😀 sinoc vecerica sa prijama, a jutros odmor. Samo ovo vrime je za u krevet i nema mrdanja. Vec 2. dan ne pristaje padat.
A o strahovima u trudnoci i paranojama. Ja sam bas jucer sa prijateljicama komentirala da ne znam tko je ovo nazvao blazeno stanje. Na stranu sto ne smijemo puno toga sada,npr. jucer nisam niti nazdravila za svoj rodjendan. Ja cilo vrime zivim u strahu. Vec mi je sada "puno" vrimena proslo od zadnjeg pregleda i ja vec imam filmove u glavi. Ovo ce sad zvucati grozno,al sam prije 2 dana bila na wc-u i teze sam obavila nuzdu. Ja sam nakon svega ustala i pogledala unutra. Ono doslovno: sta je sve izaslo😡 Neki lagani strah me drzi cilo vrime i nikako da se opustim. Tako da mi nema puno blazenstva u cijeloj ovoj tridnoci. Eto malo sam se izjadala...
P.s. kolica,meni su i dalje Mutsy evo nomad broj jedan.
Bebetto imaju jak marketing i stvarno iskacu na svakoj stranici,ali nikako da nadjem recenzije istih. Stoke su mi prevelika, prija mora svaki put skidati kotace da bi joj stala u auto. I nije bas da sam cula odlicne komentare koje bi za te novce jedino trebala cuti.
Jutro žene!
Što se kolica tiče-da, Bebetto stvarno nitko nema a iskaču iz paštete! na index-u, na fejsu, ma svugdje... kažem, meni su se u trgovini činila super i čvrsta i velika, ali nisam baš iskusna da mogu reći nešto više...pitala sam i ovdje na temi (koja kolica kupiti), ali nitko ništa ne zna :D
Meni je bitno da su čvrsta, s 4 kotača (osobno su mi strašno ružna ona s jednim kotačem naprijed), i da su malo višlja... Vidim i na fejsu puno pohvala za Q9, ali ja sam ih vidjela uživo i ne sviđaju mi se jer su meni osobno niska i onak ko spljoštrena, ne znam...
Damjana, znam da se ne možeš opustiti, pogotovo zbog svega što ti se do sada dogodilo, ali ja opet ponavljam, tek nedavno mi je ovo počelo biti lijepo stanje i uživanje! A ja sam sad u 19.tjednu... Sad nemam više tak neke tegobe koje me ful muče da se stalno brinem, popijem kod sveki prije ručka malo domaćeg višnjevca i tako... Ali isto sam prije bila ajme ukočena. A sad gledam na to da sam prošla valjda onaj najkritičniji period...a ako nešto ne daj Bože bude, ja to nikako ne mogu spriječiti...
Kod nas isto kiša pada od jučer popodne, stala je na koji sat pred jutro, ali evo opet pada... Meni ne smeta :)
Muž i ja se jutros izležavali u krevetu do 10... sad pijem kavu pa ću na ručak kod njegovih :) Danas laganini i uživanje, a sutra opet učenje za stručni i pripreme za nastavu i svašta nešto :D
Uživajteee :*
E, da, vidjela sam još jedna koja su mi supeeeer! Bugaboo kolica. AKo netko zna nešto o tome i gdje ih ima za kupiti/pogledati, dobrodošle su informacije :)
Dobar dan curke!
Dok ja pohvatam sve što ste se raspisale ;-)
Damjana, sretan rođendan s danom zakašnjenja!
Curke odmarajte i uživajte!
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Pupa, bas sam sad isla na netu pogledati ta Bugaboo kolica i prvo sta ugledam je da je neki model bio izbacen iz prodaje jer je prijavljeno 58 slucajeva da se rucka na njima otkopcala i tako dijete moze ispast... ali na srecu nije se nista desilo ni jednoj bebici. Sad i da su najbolja ne gledam ih dalje..
Evo cure jos danas i gotova sa poslom, Bogu hvala vise!!!
Mene operu strahovi, ali nekad i neka uzasna tjeskoba! Nisam panicar, niti sklona tjeskobama, panikama i slicno, al otkad sam trudna nekad me opere bas ruzna tjeskoba!
Kolica nisam uopce gledala jer mi je kuma rekla dat svoja Per Perego 3u 1, kupila ih ima tri god i nakon dvoje dice, ne misli vise radjat. Tako da sam se zasad uvatila toga 😂iskreno, nisam to jos nista gledala! Znam da mi jos jedna prija ima Peregova, a sad kad stanem sa poslom cu krenit cackat i sve!
Doris, da, vidjela sam i ja taj clanak.... Ma nista i od njih jer kod nas dodju skoro pa 8000 kn i to samo kosara i kao sportski dio, bez ikakvih dodataka tipa torba i slicno. A moras kupiti neke nastavke zavisi koju autosjedalicu zelis prikaciti na to, maxi cosi ili neku drugu... Dakle, dodatnih 2000 kn! A to mi je puno! Plus sto su dosta tesko kod nas nabavljiva.... Al eto, mene su opet plava kolica ocarala, bas volim tu kraljevsko plavu :)
Bambola, super sto imas od koga dobiti. Moji ili nemaju djecu ili imaju jedno, dvoje i to male djece i misle jos pa im sve te stvari trebaju! Al u svakom slucaju, to ti je odlicno, jedna briga manje i vise novaca u dzepu :)
Jutro! Evo ja cekam da mi izvade krv za hba1c. Znaci 3 babe koje jedva mogu o sebi mi nude da se ustanu,a mladje gospodje i dame,nista! Strasno!
Sutra pregled,jedva cekam. ☺☺☺
Damjana, sretno s nalazima i sutra na pregledu :) Ja brojim još 3 dana, u četvrtak idem...jedva čekaaaam :)
P.S. i meni se redovno ustaju i miču starije gospođe i gospoda!
Sortiraj odgovore
Najstariji