Damjana sretan rodjooos! Sve najbolje
Ma bebice se mrdaju samo sto je pitanje trena kad cemo ih uspjeti osjetiti!
Minnie i Sunshine, ja isto gledala taj fetal doppler ali sam odustala jer znam sebe panicarku, kad ne bih nasla odmah bi bila u panici :D
Garavica, bit ce da je glavobolja od dima... Inace nisam pusac, al ne smeta mi tak dim kad smo u gradu, al sad osjetim da mi bas smeta!
Sunshine, meni je isto tak iza 12.tjedna pocela preko stomaka raditi uzv pa je muz isao sa mnom :) bas lijepo sto ce curica vidjeti bracu ili seku! Javi nam i za rezultate testova, kolko se sjecam bit ce za dva tjedna jel? A kolica-icandy su prekrasna, meni ona plava isuse boze!!! Ali, ipak su mi malo skupaaa tako da nista vjerojatno od toga! Za stokke sam cula dosta negativnih iskustava pa se raspitaj! Iako su meni novi modeli bas lijepi :)
Evo ja cijeli dan pokusavam dozvati bebu i nista 😀
Ajme Pupa da,ona plava cobalt su mi WOW!!! Ako bude decko,ta su sigurno moja!
Eto vidis,a ja za stokke cula samo pozitivno,gdje god citam samo cujem sve naj. Meni se svidjaju stokke trailz.
Rezultati su za najvise 2 tjedna,kaze gin da najcesece budu za desetak dana.
Kad smo vec kod kolica, ja sam surfajuci naletila na Cosatto. I zaljubila se na prvi pogled, po meni ljepsih nema, otkaceni ludi uzorci.... samo ne znam kakva su, al onako za vidit, ludnica! ;)
Meni su Stokke isto divna pa sam se raspitala i o njima ali su podjeljena misljenja a dosta kostaju tako da za te pare mi tribaju bit nahvaljena na sva zvona...
Mozda Bebetto, ali kad sad vidila ova Cosatto, pala sam na guzicu kako su divna !:D
Sunshine meni je termin 13.4. ali po bebi tjedan dana ranije hahaha, nevjerovatno ... Ja sam ti iz Opt, blizu smo.
Što se kolica tiče, moji doma su čuli od nekog da su Stokke kolica top, ali meni je iskreno perverzija dati 10milja za kolica iako su mi trailz siva prekrasna jer se nadam da ću imati još djece, a u siva kolica ide i roza i plava dekica.. hihihi, meni se Bebetto sviđaju i cijena je ok.,a malo ću baciti oko na ta Cosatto,za to nisam ni čula.
Ti testovi što ste radile, ja sam radila samo probir i neki mikrobiološki (..nešto), valjda je to TO!
Sto se bebice tiče,ja već neko vrijeme na lijevoj strani povremeno osjetim nešto, neznam kako bih to nazvala, nije škakljanje,kao neki balončići da mi prođu i obzirom da to nikad prije nisam osjetila, mislim da bi to mogao biti mali zvrk ili zvrkica. ..
Damjana sretan ti rođendan !!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Sunshine 30 (...mi je tek hahaha ) ..Ali bebica bi trebala doći u 31.
..
Ja sam konkretno za stokke cula da su uzasno nezgodna za baratat s njima, spremit ih, poloziti u auto, a i da dosta skripe!! Frendica kupila nova novcata, mala nema ni god dana, a kolica skripeee ajme! Za te novce ima da idu ko podmazana 😀 icandy su mi puuuno ljepsa i privlacnija od stokke ali, 3u1 su iznad 10 000 a to mi j puno previse!
Meni su isto bebetto zasad favorit-dizajn i cijena! Aliii, nema ih nitko u blizini pa koliko god da je to plus, istodobno mi je ogroman minus jer ni od koga nisma cula iskustva! Ja sam ih vidjela uzivo i meni se cine super i cvrsta, ali otkud ja znam? Jel ima netko da je cuo iskustva za njih, netko ciji netko ima nekog tko ima ta kolica :D?
Sortiraj odgovore
Najstariji