Bambola, sad će ti to svakim danom sve više rasti... i primjetit se.. ja jučer vidjela frendicu nakon mjesec dana i ona ostala zatečena koliko mi se vidi! :D i kad sam išla u birtiji na wc, pogledam se ogledalo i pomislim: ajme, kolka sam :D al sve je još uvijek u stomaku...
Lila, da, tak i ja osjetim ko neko treperenje ili kao da se balon napuše pa ispuše.. :D
I što se tiče muškaraca i trudnoće, stvarno su SVI prepažljivi! ja gledam na poslu, svi muški me stalno ispituju kako sam, interesiraju se oko toga, ne daj bože da se nešto naživciram odmah oni: nemoj, ne smiješ se živcirati i tako.... a ženske niš, šute i ne daj Bože da te nešto pitaju :D
Dan cure!
Pa zena je zeni (cesto) najveci neprijatelj. Neke ce ljubomora pojest! Bas su jadne. Zato sam se ja okruzila onima koje su normalne i uzivaju samnom.
Inace,danas mi je rodjendan i bas bi bilo super kad bi mi se bebica javila. Al znam da je rano jos,da cu morat sacekat za javljanje.
Pa sretan rodjendan Damjanaaaaaaa!
Ma javlja se tebi bebica samo to jos ne osjecas... cestitala je ona mami prva rodjedan ;)
Pozdrav cure!
Prvo divim se vama koje radite jer se ja sa svojim mučninama i nesvjesticom nisam pomicala dalje od kauča od straha i morala sam na komplikacije. Ja sam noćas mjesečarila, nikako zaspati pa sad već zijevam.Kupila sam.onaj baby watcher pa brojim dane do utorka i 14.tjedna jer nisam baš uspjela otkucaje naći, na sekundu se čulo nesto kao srčeko i ekran je pokazao 139 pa 140 i nakon toga opet ništa, beba se igra skrivača.. ...
Damjana sretan rodjendan!!! Sve najnaj!!!
Minnie i ja imam taj fetal dopler i vec nekih tjedan dana uspijem naci bebu ,ali sto ti kazes na par trenutaka i onda odmah pobjegne! Sada imam puno mjets za bjezati,kada jos malo naraste cemo ju lakse naci. hehehe
Evo ja jucer vadila krv za NIFTY,kroz desetak dana stizu rezultati. Jucer kada sam isla dati krv za nifty,gin pogledao na ultrazvuk ,a bebolinac skace kao lud,pa se isteze,ma joj nesto prekrasno! Jucer mi prvi put gin radio uzv preko trbuha,tako da sljedeci put vodim svoju curku sa sobom na pregled,ona se tome ful veseli,jedva cekam! Sljedeci mi pregled za 3 tjedna.
Ja vec lagano pocela skicati kolica,nekako su mi za sad naj stokke i icandy peach 3. Ali zasad samo skicam sramezljivo.
Umor je jos uvijek prisutan,nadamse da uskoro prodje,jer se samo vucek okolo.
Cure uzivajte u vikendu!
Prvo slavljenici sretan rođendan Damjana!!!!punooo punooo svega lijepoooga ti želimo nas dvoje.
Pupa glava boli od dima da.ja izbjegavam pušačke kafiće jer sam zadnji puta mislila da će mi otpast glava sa ramena a i kad smo bili kod vjencanog kuma u gostima doma pusio je i bolila me glava ali manje nego poslje kafića iako je on pitao jel mi smeta da sad ću mu u njegovoj kući reći aj nemoj pušit hahaahaa.
Što se grčeva tiče prije me znalo ćopit nakon napora tipa hodanja tu po stanu oko ručka ili ako me ko nasekirao,a samo od sebe rijeđe i odmah sam znala na pola sata leći na lijevi bok na kauč i prošlo me.lijevi bok kod mene čuda radi xD
Jutros sam se okrenula i imam osjećaj doj se okrećem i kae legnem na desni bok da sam i bebu i organe okrenula naopačke hahaahaa.
Minnie daj mi objasni šta si to kupila nikad nisam čula za to,a zvuči jako korisno kad me napadnu moji crnjaci u glavi.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Sretan roćkas slavljenici!
Sunshine na kojoj poziciji uspjevaš naći srculence? Možda ja nešto krivo radim ili bebica zeza namjerno..
Garavica ugooglaj si " MAS baby watcher" taj sam kupila (imas na Njuškalu polovnih) I ja sam ga kupila zbog mira u glavi i ovih mojih krvaruckanja.
Minnie potrazi odmah iznad stidne kosti,jako nisko. I moras ful pomalo ici lijevo,desno i obavezno na trbuh stavit onaj gel za ultrazvuk.
Ja sam svoj kupila u prvoj trudnoci sa nekih 26-27 tjedana jer mi se jedan cijeli dan nije uopce javila i sva sam pretrnula od straha. I nakon toga sam ga kupila i kada god bii curka bila malo lijena i ne javljala se ,ja odmah upalim dopler,cujem srceko i na miru sam. A da ne spominjem kako se muzek svaki put rastapa kad cuje srceko.
Sunshine ti i ja smo tu negdje koliko vidim, ja sam danas 13+4. Još ako je ovo ri (Rijeka) možda se vidimo u rodilištu.
Probati ću tako kako si rekla,ja sam više oko pupka tražila otkucaje jer tako piše u uputstvu.
Minnie,da ja sam iz Rijeke. Otkud si ti? Ajme super,jos smo slicno i trudne.
Meni je po menstruaciji termin 11.4,ali gin misli da je trudnoca nekih 7-10 dana mladja,ali uglavnom tu smo negdje.
Sortiraj odgovore
Najstariji