Doris, ja nema pojma sta je to, nikad cula.... A pise mi isto sto i Bamboli, samo je moja A+
Ali umirem od smijeha na poruku Bamboline prijateljice 😂😂😂 al dobro zena kaze. Radi sto ti doktori kazu i sve ce biti ok, nema potrebe za preuranjenom panikom. Ljudi moji ja se danas najela pizze i za desert mandarina i pucam po savovima! Ufff
DOris nema frke! Razumin kako je, pa mi nije problem pitat kad vec iman nju! Od mene je prepisivala latinski, sad nek se oduzi 😁
Ajme Pupa ja u Dubrovniku do 11. Onda u hotel! Bas sam ljuta! Uvalilo mi pratit goste na lindjo, a jasno sam zeni u ovoj firmi rekla da sam trudna i da je molim za nesto lakse i ona mi uvali starce na bejbisitanje! Ma bas je bezobrazna i nadam se da ce, kad bude trudna, karma joj vratit istom mjerom! Znam da sam zlocesta, al sam bas se naljutila! U zadnji cas me usrala, pa nije bilo prostora odbit! Kuja, eto tako! Ne znam zasto, al sam imala osjecaj da je ljubomorna! Glupaca!!
Sad mi je malo lakse
Jutro.Da prokomentiram one krvne grupe i faktore.užasno komplicirano za skužit ali ja sam bila našla jednom negdje tak lijepo napisano pročitala skužila i ne bi mogla sad to ponovit da treba hajoo hahaaahaaa.
Bambola možda dobije jačmenac znaš kak se kaže.ja sam u par navrata rekla kad su me tak bili naljutili dobit ćete jačmenac hahaahaaa
Evo mi laganini ko i svako jutro.uživajte u vikendu
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Jutro drage trudničice!
Bambola, joj ja isto tako dobijem dojam da mi netko namjerno spušta ili nešto radi samo zato što sam trudna. Kao da postoji neka doza ljubomore...Možda griješim... Sad pretpostavljam spavaš od partijanja :P
Ja sam jučer bila u gradu, tj. na cugi s društvom, popila 2 ledena čaja i glava me boli kao da sam popila par piva više :D valjda od dima.... Sad uživam u kavi, glazbi i doručku :) Za popodne sam se opremila mandarinama i grožđem s tržniceeee! mljaaaaac
i čekam da mi se beba javi konačno :)
Ma je, dizala sam se na izlet! U ponediljak sam gotova sa turom! Popodne cu se odmarat! Danas sam imala blage kao mestrualne grceve ujutro, kao da opet cu na wc. Nekako sam opet pocela mislit ne znam sta. Je i vama tako?
Ajoj, neka onda ponedjeljak što brže dođe pa da odmaraš! e meni ti tako nekad zna biti, ono grčevi između proljeva i menstruacije?!? Uvijek se uplašim, šta je sad ovo, imam osjećaj da će svaki tren poteći iz mene... Al onda se smiri... i onda si protumačim kako beba još uvijek jako raste i da se to i dalje sve rasteže pa s vremena na vrijeme mora biti tako :)
Jutro cure!
Je Bambola, normalno je to... moze bit od umora, ili krivi polozaj u snu ili se samo bebica migolji i radi si mista u pupi. Ne brini ;)
A ta tvoja, definitivno ljubomorna. Ma vidim ja i oko sebe koliko njih me gledaju krivo sta sam trudna... dajte ljudi, ako ne mozete pomoc onda nemojte ni odmagati, sve vam se to vrati kad tad!
Je nama ovo najlipse razdoblje, al isto tako nije nam lako...
Al ne daj se, odradi to i vrati joj se sa osmijehom na licu ;)
Pupa blago tebiiiii kad vec osjecas bebicu, ja jos iscekujem.. a iscekujem i pregled u srijedu i da ovi nalazi sta ih trebam obavljat iduci tjedan budu dobro... uglavnom bit ce to buran tjedan.
Cure uzivajte u vikendu, nadam se da kod vas nije ovako kisno kao kod mene... al za uzivanje doma, nema bolje :)
Doris, samo se probaj smiriti i sve će biti dobro! Ja tek sad uživam u trudnoći, nemam nekih komplikacija i bolova, ali kad se sjetim svega što se događa i čega me može biti strah, stvarno nije lako izgurati tih 40 tjedana. Zapravo se toliko vežeš za tu bebu čim vidiš dvije crtice ili plusić...
Što se tiče pokreta bebe, nije ti to još to, ja nekad čekam po cijeli dan da osjetim..a to je sve dosta lagano. Jedva čekam da počnem baš pravo osjetiti...Ali sve se više bližim 20.tjednu pa će i to brzo doći :)
Kod nas je tmurno i hladno, baš onako kako ja volim :) ;)
Jutro cure !
I ja sam počela osjećati neko lagano migoljenje u trbuhu, nisko dolje. Prvo sam mislila da su crijeva, ali ne, više kao neki osjećaj mjehurića, leptirića, treperavo nekako.. Ne znam kako bi drugačije opisala.
Što se tiče ljubomornih ljudi ja to sve na ignor, ima ih jako puno. Okružila sam se samo onima kojima je stvarno stalo do mene, sad mi treba samo pozitiva i lijepe misli...
Kao što je i većina vas napisala i meni se jede pizza, i mogla bi je jesti svaki dan ( al eto, nastojim se ograničiti na jednom do max dva puta tjedno ).. I to ljuta pizza sa tabasco umakom ili feferonima...
Uživajte u vikendu. Kod mene isto kiša, odmaram doma, glazba , knjiga, samo nek je opuštajuće...
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Jedva cekam knjigu i krevet! Fala vam na utjesi, ma znam da mora bit neka nelagoda kad drob raste. A moj, mic po mic i sad vec kad sam samo u donjoj majici se vidi. Nije vise 'samo sam se prejela', ocituje se! I pocebno me 'nagnjeci' na desnu donju stranu i kriza nekako pritegnu.Kazem, ka da cu na wc. Uopce mi ne prija dugo sjedit! Ili hodanje ili lezanje. Najlipse mi je kad hodam! Ja sam danas 16+1. Ono plus minus jedan dan. Osjetim svako toliko nesto doli, al ne razlikujem jos jesu to plinovi u crijevima ili beba. Slicno je nekako, pa ne znam sto posto rec.
I da, sta je Pupa spomenila, u nekim momentima se stvarno nije lako nosit sama sa sobom, zaljubis se vec u dvi crtice!
Sta se ljubomore tice, dodala bi kako sam primjetila da su muskarci nemjerljivo pazljiviji prema trudnici od zena! Stvarno, uvik mi netko pomogne sa prtljagom, kolega mi posudija jaketu debelu, paze da oni obave nesto teze...
Sortiraj odgovore
Najstariji