Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama102
    09. Listopad 2015. 14:10

pokušavam al mi ne ide...zašto nikako ne mogu zalijepit taj pregnancy ticker ispravno? :(

mama10

mama102
    09. Listopad 2015. 15:11

...e da nisam vam rekla da sam danas dobila radosnicu od bebimila...baš je lijepa :)

mama10

kiki_ca
    09. Listopad 2015. 16:02

Pozdrav trudnice, vidim kod sve super, i sve smo glaaadne
    Ja do 15 h jedem x puta, uvijek nesto u ustima... udebljala sam se 3 kg za 2 mjeseca :/ 
    Ali to je jer nemam fizicke aktivnosti
    Dr. mi je rekla da pijem dufaston do 5 mjeseca, sto znaci da je i dalje rizicna trudnoca, ali ja cu poluditi bez nekih kardio vjezbi

Kako ste vi sa vjezbama?

doris1006
    09. Listopad 2015. 17:35

Izgleda da nisam jedina koja bi mogla zivit na pizzi i mandarinama haha :D 
    Al sto mi se jede to i jedem ne zamaram se puno. Naravno da gledam jesti sto zdravije al ne mislim da ima ista lose u tome da uzivam ponekad i u hrani koju volim a koja je manje zdrava.

Mama102 ne lijepis ga u post nego u postavkama profila naljepi u potpis ;) 

I cure, da vam se pozalim.... danas sam isla kod socijalne ginicke po neke uputnice i sasvim slucajno u prici joj spomenem kako sam krvna grupa A+ ali da mi je i Coombsov test isto +. Zena se odjednom smrzla doslovno pita me gdje je nalaz, koja protutijela ovo ono... a meni moja privatnica koja mi vodi trudnocu rekla da je to samo jos jedna oznaka krvne grupe i nista opasno, isto su mi rekli i kad sam na transfuziologiju zvala... 
    Ova socijalna mi dala uputnicu za Split, kaze hitno ajde u ponedjeljak.... da sam valjda dosla u dodir sa necijom tudjom krvi (zdrava krv i sve al samo nije moja krvna grupa, kaze vjerojatno na manikuri, pedikuri il mozda kod zubara) i sad ja stvaram neka protutijela.... pitam je ja onda jel moze imati opasnost za bebu a ona me onako gleda pa kaze vidit cemo i za tebe i za bebu al kako je prva trudnoca ne bi trebalo biti problema.. ipak nikad se ne zna... 
    U soku sam bila tako da sam te njene informacije pobrala otprilike, cekam ponedjeljak i nakon toga nalaze, strah me je, citala sam po netu al slabo pise o tome... 
    Ma ne znam sto da radim... eto ako neka mozda to nije vadila il joj ne pise uz krvnu grupu i rh faktor to, provjerite. Ja sam vadila privatno u Analizi u Dugopolju krvnu grupu. 
    I ako slucajno znate nekoga sa ovakvim slucajem javite kako je proslo, svaka informacija je dobrodosla, umirem od straha! 

Eto, ljubim vas sve. :*

Bambola
    09. Listopad 2015. 19:54

A Doris di uopce pise to za Coombsov test? Meni samo pise B+, ta neka antitjela negativna i jos nesto hsB negativno 😳

Bambola
    09. Listopad 2015. 20:04

Doris pitala san ti ovu priju dokicu, nije imala puno vrimena. Al ovako, ako je prva trudnoca uglavnom sve prodje uredu, u drugoj se vise pazi na to. Siknu neku injekciju necega i onda ces bit okej! Al nisan je imala vrimena pitat- uglavnom je to pozitivno kad je rh pozitivan. Taj dio mi nije jasan... Ugl, ako je pozitivan daju tu neku iglu i bude sve fajn!

doris1006
    09. Listopad 2015. 20:10

Bambola meni je u nalazu pisalo indirektni antiglobulinski test, Coombsov test. Pozitivan. Sad jel to svima pise i kad se normalno u bolnici vadi il samo ako platis pa ti i to rade, ne znam. 

A ta inekcija je ona koja se prima kod rh negativnih trudnica (valjda na to mislis) a ja sam i tu pozitivna. 

Hvala ti puno sta si pitala, bas si draga 

Bambola
    09. Listopad 2015. 20:12

Ma nema frke! Kad stigne, pitat cu je vise! Pa zato me i cudi to! Rekla mi je da joj napisem por, pa ce odg kad stigne. Pa cu ti javit sta je napisala! 
    Ja mislin da je taj čova Coombs valjda to za te antieritrocite ili sta vec.

Bambola
    09. Listopad 2015. 20:41

Doris ovako: daj niste normalne i manite se interneta, a ta joj dok isto je slucaj! To se stanje dogadja i prati. Ako je prva trudnoca nema frke! Nek se zena opusti i vadit ce jos neke nalaze i po potrebi dobit injekciju i amen. Imat cete kasnije sranja za bavit se njima kad rodite.
    Tako je to ona slozila 😂

doris1006
    09. Listopad 2015. 21:02

Odma mi je lakse, joj kako nas gluposti uplase pa se od buhe napravi slona..... 

Hvala do neba tebi i tvoj priji! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.