Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    09. Travanj 2015. 14:10

Meni je ovo sve novo iako mi je druga trudnoca. u prvoj kad je krenilo u 36tt rodila sam, to sam vam vec rekla. I znam koje je to maltretiranje po doktorima, pa bi ja tila izdrzat sta duze. Beba je nemirna stalno i toliko buba da me rez nekad zna zabolit. Kiki, blago tebi kad ti je tako. 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Mila7
    09. Travanj 2015. 15:11

Bas sam danas pitala dr sta misli o stezniku i kaze da se moze nositi odmah poslije poroda. Ne znam da li postoji razlika ako je zena rodila na carski

Vmnina
    09. Travanj 2015. 17:02

Ajmee ja o stezniku odavno razmisljam i bas sam mislila kako ce mi bit vruce s tim jer ide ljetoo. 
    Di da kupim dobar neki? Cula sam da ima i u ljekarnama?

E Marlameri nemogu ni ja docekati 36.tj da sve pripremim. Torbu bi spremila vec a vec se vidim kako vam pisem-evo mene s plodnee vode jos nistaaa 
    Hahaha

Mila7
    09. Travanj 2015. 17:34

Sad mi je bas krivo sto nisam zapamtila naziv steznika ali je rekla da ga ima za kupiti u ljekarni i da iako je medju jeftinijima, pokazao se kao najbolji. 

I rekla mi je da je najbolje ne kupovati unaprijed jer ne znamo koja nam velicina treba, da to mozemo i prilikom izlaska iz rodilista jer je u suprotnom velika sansa da cemo kupiti preveliki

Dare12
    09. Travanj 2015. 20:24

Moj je meni nakon prvog poroda, carski reka da ne valja puno stiskat da se organi sami vrate na misto i da ako je zena sklona stomaku da ce on ostat bez obzira na steznik. Jos mi je naglasija ako mislim nosit, samo 2-3 ure dnevno.. na kraju nisam ni nosila..

deverika
    09. Travanj 2015. 21:50

Ja još planiram i vrt i dvorište i kuću naopačke okrenit... makar to malte ne  pomalo i radim... i stalno imam neke planove, nisam valjda normalna, pa ću izgleda ja torbu pakirat kad ću morat, haha.
    Dare12 ja svog bebača zovem terorista jer me udara jako

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Dare12
    09. Travanj 2015. 22:57

deverika, neman ideje uopce kako bi ga nazvala...al prvi je bija ni pola od ovoga al ga zato sad zovem zvir...tako da me cisto strah... i primjetila sam sta se vise krecem ili sidim da on vise mlati...i svaki ti cast na tim radovima, ja ne planiram nista...

Marlameri
    10. Travanj 2015. 07:13

Što se tiče steznika možda vam zvuči glupo, ali ovaj put bih htjela poslije poroda izbjeć komentare tipa- pa ti ko da ni nisi rodila koliki ti je trbuh! Tako da bih ga nosila samo kad negdje idem i taj dan kad idem iz bolnice jer je kod nas običaj famozno sipanje i onda sva rodbina dođe u posjetu. Još uvijek imam traume od zadnjeg dolaska kući i zločestih komentara. A to je bilo prije 7 godina.
    A vaši malci su živahni dok je moj prilično miran naspram sekica. Zadnjih tjedana ga više osjetim kako je veći, ali dosta je nježan. I najviše mi smeta kad me glavicom pika u mjehur i dolje nisko pa nekad jedva hodam od pritiska.

crvenokosa
    10. Travanj 2015. 08:55

Jutro 
    Kako ste jutros, kako dječica? Evo moja štuca .
    Ja bi voljela izbjeć ovaj puta preglede plodne vode, malog sam prenesla 3 dana, nije puno, ali su mi ta 3 dana bila ko 3 mjeseca.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.