A jebemu... mene isto muče bh evo par dana... A isto kak kažeš Marlameri, treba skuhati pa ovo pa ono, joj da odi ovo... A da ne pričam kak mi je stalno u glavi kak ću vrt posaditi!.. to me najviše muči. A umorna sam stalno ne mogu ni spavat više kak treba...
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Sta je nama svima s tim kontrakcijama. Mene su jutros probudile, idem se okrenut a ono kamen umjesto trbuha Dare tako je i meni moja rekla da sibam u bolnicu ako se ne smire kroz par dana i da se tocim cajevima koji su prirodni normabel da nebi jos i njega gutala.
Bas me nervira
Sta je nama svima s tim kontrakcijama. Mene su jutros probudile, idem se okrenut a ono kamen umjesto trbuhaDare tako je i meni moja rekla da sibam u bolnicu ako se ne smire kroz par dana i da se tocim cajevima koji su prirodni normabel da nebi jos i njega gutala.
Bas me nervira
koje čajeve piješ?

Crvenokosa ja sam bila prehlađena i kašljala jedno 3 tjedna i taj mi je period bio koma. Pila čajeve i sve moguće napitke ali ništa nije pomoglo dok nije prošlo samo od sebe.
Deverika ja ove godine neću sadit vrt ali planiram sadit cvijeće ali bojim se još već ću pričekat 36 tjedan pa da budem mirnija. A tome se veselim jer obožavam cvijeće pa sad dok još nemogu ništa radit samo razmišljam šta ću sve sadit.
A eto izgleda da sve imamo problema s tim kontrakcijama. Mene dva dana bolilo ko da imam trudove ali sad se smirilo. Još trebamo izgurat par tjedana pa mi onda više neće smetat ako počnu i trudovi. U ovoj trudnoći stalno strahujem da se ne porodim ranije jer ne pijem tablete kao u prve dvije.
Crvenokosa ja sam bila prehlađena i kašljala jedno 3 tjedna i taj mi je period bio koma. Pila čajeve i sve moguće napitke ali ništa nije pomoglo dok nije prošlo samo od sebe.
Ja sam isto sa nekih 12 tjedana trudnoće se prehladila i kašljala dosta dugo, dok nije prošlo i izbio mi herpes na usnici i sad isto tako. A pišam non stop baš mi jak pritisak na mjehur.

Ja te kontrakcije imam samo kad se doma preforsiram kad kuću cjelu izokrenem al onda me navečer uhvate da mislim da se isti tren budem porodila..uz to još sva nateknem...živim sa svekrvom pa me hoće zadavit kad tolko puno radim doma...cure moje koja je to divna žena...stvarno mi je ko mama...a ne onaj prvi vrag od babe...mislim prva svekrva...
Moja vesnica mi sve pomogne pa mi juhice kuha a meni kaže samo ti lezi nemoj se forsirat opet budeš sva natekla...
živim sa svekrvom pa me hoće zadavit kad tolko puno radim doma…cure moje koja je to divna žena…stvarno mi je ko mama…a ne onaj prvi vrag od babe…mislim prva svekrva…
Moja vesnica mi sve pomogne pa mi juhice kuha a meni kaže samo ti lezi nemoj se forsirat opet budeš sva natekla…
vi ste pravi primjer da svekrva i snaha mogu skupa živjeti.

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
čestitke svim novopečenim mamicama, a vama cure u finalu držim fige da sve prođe kako treba!!!
svim ostalim curama

Upravo to...naravno da nije kao kad si sam u stanu ali mogu reći da imam najbolje svekra i svekrvu koji postoje..savršeno se svi slažemo i prihvatili su moju kćer kao svoju...a to mi je bilo najbitnije
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Kiki pa ajde bar ti onda oni malo olaksaju
Kaze gin da uzmem onaj od maticnjaka ili metvice i da ne uzimam to olako kao; je bas ce mi caj pomoc.
I stvarno navecer kad popijem malo ovog od metvice smirim se i zaspem ko beba.
A ionako se budim piskit pa mi je svejedno.
I meni je dole bas jak pritisak na mjehur.
Jadne ove u trudnicama koje broje sitno nadaju se da ce porodaj sta prije a mi tu obrnuto
Jadne ove u trudnicama koje broje sitno nadaju se da ce porodaj sta prije a mi tu obrnuto
Tako ćemo mi za 3-4 tjedna

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji