Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deverika
    28. Ožujak 2015. 13:29

Meni je isto posteljica naprijed na trbuhu, bebač je več neko vrijeme prema dolje okrenut, a sad neznam na koju je stranu okrenut licem, odnosno leđima. Sad sam se zapitala... Idem u četvrtak na uzv pa ću pitati ak mi ne kaže dr ništa u vezi toga... hm...

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Aleksandra2
    28. Ožujak 2015. 13:49

Meni je receno da je glavom prema dolje i nista drugo. Pretpostavljam da nesto ne stima bi mi spomenili.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

crvenokosa
    28. Ožujak 2015. 14:33

Meni je samo rekla da je glavicom prema dolje, a u četvrtak idem na ultrazvuk pa ću baš pitat.

crvenokosa
    28. Ožujak 2015. 14:33

I meni je posteljica naprijed.

Aleksandra2
    28. Ožujak 2015. 14:45

A sta to znaci?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

kiki2906
    28. Ožujak 2015. 15:20

Meni je isto posteljica sprijeda al sam prije mjesec i pol bila na uzv i bila mi okrenuta na zadak..sad 15og idem na uzv pa bum vidla kaj mi bu reko..makar mislim da se mala okrenula na glavu jer mi stalno pritisak na mjehur i ponekad nemogu iskontrolirat pa mi par kapi pobjegne u gaće..i dosta je živahna ribica i osjetila sam par puta kak se okreće unutra 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

Leda2
    28. Ožujak 2015. 16:45

Maeni isto posteljica sprijeda, zadnji pregled mi je trajao punih 5 min jer nije bila moja dokica, tako da nisam stigla ni pitat kako je frajla okrenuta, u pon idem na CTG mozda mi kazu kako bebica stoji!

=http://lilypie.com]

mamita13
    28. Ožujak 2015. 17:41

Marlameri ja sam radila vježbe da se beba okrene glavicom prema dolje jer neće nikako, na zadak je već jakoooo dugo, i nije mi upalilo. Nikako je ne mogu natjerati da se okrene, s svašta sam joj obećavala Nadam se da će tebi upalit to s vježbama. Ja ih sad već ne mogu ni radit jer mi je preteško i sve me boli!
    Kiki2906 držim ti fige da se okrenula bebica. Moja je curica isto jako živahna i isto imam pritisak na mjehur i zna mi pobjeći par kapi. Bila sam uvjerena da se okrenula, ali nije. 

kiki2906
    28. Ožujak 2015. 22:59

Mamita kolko si ti trudna??ja sam ušla u 32i tjedan i meni se još stigne okrenut..mene također sve živo boli..otišla danas u dućan po sastojke za buhtle i tako me presjeklo u kičmi da mi je pucketalo sa svakim korakom..a prepone isto tak..ko će izdržat još 2 mjeseca 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

mamita13
    29. Ožujak 2015. 00:23

Evo ja sam točno 37 tt danas. Meni je na zadak ja mislim od 26 tt, tvrdoglavica mala haha! Ma samo znam da ne mogu više ni psihicki i fizicki. Luda sam skroz od svega 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.