Katastrofa..neznam jel ima goreg od toga kad se ženi govori da je prestara ili premlada za dijete..meni isto ide na živce kad mi ljudi počnu govorit kak sam tak mlada mogla ostat trudna da mi to prerani a imala sam 20 godina...ne žalim ni malo jer sad imam predivnu princezu..ne slušaj kaj ti drugi govore samo svoje tijelo i onda buš znala da je sve ok pa isto tak dal želiš treću sreću
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
hahahhahha...meni kad cuju koliko godina iman, onda kazu: dobro je sta ste isli odma jedno za drugim...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Crvenokosa mi smo generacija, ja ću 21.8. imat 38. Zato i mislim da mi se žuri imat još jedno što prije jer sam samoj sebi rekla da neću rađat poslije 40. Za svaku curku mi je trebalo 2-3 godine da mogu mirno otić negdje s dragim a one da ostanu kod baka. A ne znam zašto me tako jako drži želja za još jednom bebom kad mi je ovo treća? Mužu nisam to ni priopćila tako da mislim da on neće bit za jer on nije bio ni za ovo treće- drugo naše zajedničko. Njemu je kćer centar svijeta. Ali meni stalno ove misli prolaze glavom pa ćemo vidjet šta će bit na kraju.
Dare12 upravo je toga i mene strah. Imam pomoć ali mama je uvijek ta koju na kraju svi očekuju da povuče najviše. I ne volim da beba mojim curkama bude opterećenje jer ju moraju čuvati- a imam oko sebe takvih primjera pa se na kraju ti braća i sestre ne slažu najbolje. Ali kako sam već pisala to je samo moja želja a put do realizacije nije baš jednostavan. Puno se toga mora poklopiti. Zato sad važem sve dobre i loše strane moje ideje.
Joco o čemu ti pričaš???jel to neka zahebancija???
Joco se očito voli družit s trudnicama jer nam je na svim temama ostavio poruku istog sadržaja. A teorije zavjere stvarno od čovjeka mogu napravit luđaka.
Mislim...kakve sve gluposti ljudima padaju na pamet...pa nismo stoka da nas se žigosa i čipira..i nezz kakve veze biblija ima s tim
Takve ljude je bolje ignorirati ali baš me živcira što je nama trudnicama došao pričat gluposti, kao da nemamo dovoljno stvari kojima smo zaokupljene i koje nas zabrinjavaju.
Ne volim ni dnevnik gledat baš zato da se ne sekiram sa stvarima na koje ne mogu utjecat.
Uglavnom da se mi vratimo svojim trudničkim pričama.
Postavila sam pitanje na temi položaj bebe ali nitko nije odgovorio pa da pitam i tu. Jel ima koja od vas iskustva sa porodom kad je beba bila krivo okrenuta ali ne na zadak, znači glavica je prema dolje ali je licem okrenuta prema mom trbuhu a leđa su joj na mojim leđima? Jer moja se posteljica sprijeda pa je onda beba okrenuta prema njoj. I kako sam čitala i po iskustvu Ive08 to može otežati porod. Ali čitala sam da je moguće vježbama i ispravnim položajem tijela natjerati bebu da se okrene. Ja još sad ne smijem ništa jer sam otvorena i moram mirovati i najviše mi paše kad ležim na leđima ali planiram vježbati pred kraj pa me zanima da li je koja od vas imala slično iskustvo da me posavjetuje.
Moj prvi je bija stalno okrenut put dole i licem prema mojoj trtici, nekad bi se zna okrenit obrnuto al je ocito zaglavija doli pa je ima zalezanje glave...al nazalost ja sam na carski zavrsila jer se uopce nisam otvorila, tako da ne bih znala...al zato ovoga ima svugdi, ko na ringispilu se vrti...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji