Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    24. Ožujak 2015. 12:11

Zato cu ic u rodiliste u zadnji tren, kad ce valjda drip bit nepotreban. Nadam se da ce tako bit, da cu soc vec dosta otvorena i spremna.  Jedino me strah sta me tad nece stic klistirat. a za rezanje cu ih zamolit da me rižu samo ako nema druge.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• antonija2
    24. Ožujak 2015. 12:21

Ma mislim da od niih niko ne reze bezveze, jedino ak je potrebno, jer i oni poslije gube vrijeme sa sivanjem! A i bolje da te rezu neg da sama popucas jer to moze krenut u svim smjerovima!

Aleksandra2
    24. Ožujak 2015. 12:46

A nadam se da je tako.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Dare12
    24. Ožujak 2015. 13:14

Marlameri, ma sve ce to bit ok..samo da budu zdravi...
    Pa mene prvi put uopce nisu klistirali jer sam dosla skoro 10 sati nakon prvih trudova, organizam te sam potakne na ciscenje...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Leda2
    24. Ožujak 2015. 19:01

A di nam je Sara! Ne javlja se dugo!

Sara9
    25. Ožujak 2015. 14:22

Leda

A di nam je Sara! Ne javlja se dugo!

Evo meee, nisam rodila  Samo sam bila zadnjih dana u gužvi na faksu rješavala šta se rješit da 

=http://lilypie.com]

Marlameri
    25. Ožujak 2015. 07:34

A meni uvijek pukne vodenjak i imam jake svoje trudove ali oni ipak uvijek hoće to požurit. Za drugi porod je i dobro da sam dobila drip jer mala je imala pupčanu vrpcu oko vrata i nije se spuštala i kad sam ju rodila bila je ljubičasta, pa si onda mislim dobro da su ubrzali jer tko zna šta je moglo bit da je išlo sporije. A mislim da će mi možda bit i svejedno kako se porod bude približavao.
    A baš nam je lijepo krenulo na proljetnim bebama. Ima puno cura kojima je termin već prošao i vjerojatno su rodile a i puno ih jena odbrojavanju. Čekamo Loreen da se javi jer je vjerojatno rodila. I Miha je rodila. Čestitam svima koje su rodile ali su vjerojatno prezaokupljene svojim bebicama pa nam se ne javljaju. Mi koje čekamo imamo vremena tipkati i slati dobre vibre svima koje su blizu! A ja sam pri kraju proljetnih bebica pa ću vas sve lijepo ispratiti.

crvenokosa
    25. Ožujak 2015. 09:10

Jutro 
    Čestitke svim mamama koje su rodile, neka uživaju sa svojim bebicama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI