Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki2906
    25. Ožujak 2015. 19:34

Jao mi stvarno imamo puno zajedničkog..i ja sam 160 visoka..živac sam i inače posebno sad u trudnoći..a ovi komentari kolka sam više nemam snage doživljavat..samo odgovorim da u 7om mjesecu trudnoće nemogu imat 50 kg a kome smeta nek me ne gleda hahahah...srećom imam auto i još mogu vozit pa nejdem javnim prijevozom..ovo ti je treća trudnoća??kakav ti bio drugi porod??meni je prvi osto u lijepom sjećanju ali svejedno me sad malo strah..a i prošlo je skoro 6 godina odonda pa se znam zapitat dal se čega sjećam i kak bum se snašla s bebicom...

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

deverika
    25. Ožujak 2015. 22:37

I onak te još svi gledaju: Uuuu, gle ova je trudna, auuu seksala se,... jooooj gle država opet mora trošit na dječji....fuuuuj gle ju... i tak

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Marlameri
    26. Ožujak 2015. 07:23

Kiki2906 pa meni je drugi porod bio teži ali zato što je malena imala pupčanu vrpcu oko vrata pa nije išla van. Od tiskanja su mi popucale kapilare u očima i ispod očiju i na kraju mi je doktor skočio na trbuh- doslovno da ju pogura. I za razliku od prvog poroda sam se derala i tražila nešto protiv bolova jer me drip više bolio. Ali meni se to događa zbog tableta koje uvijek moram piti zato što se rano počnem otvarat i onda kad treba ne mogu se otvorit brzo- to je moja pretpostavka jer i drugi porod mi je trajao od puknuća vodenjaka- znači ne brojim trudove prije- do samog istiskivanja 8 sati. Tak da ja nisam dobar primjer kakav je drugi porod. I razlika između 1. i 2. poroda je bila 9 godina pa mislim da i to ima veze jer se tijelo već vratilo u normalu. Čitala sam da zdjelici treba 7 godina da se vrati u normalu. Ali zato ovaj put ne pijem tablete pa se nadam da će ići brže i lakše- osim ako mali bude velik. I još nešto- ti si vjerojatno mlađa od mene a mislim da i to ima veze- drugi porod sam imala 30 godina a sad 37. Ja dosta tegoba pripisujem godinama. Tak da nemoj uzimat moje iskustvo kao primjer. Puno njih drugi put rodi puno lakše i brže.
    Deverika a i meni to zna proć kroz glavu- još sam si mislila s kakvim se sve glupostima opterećujem! I stalno razmišljam da si napravim majicu sa natpisima- ne diraj trbuh, debela sam jer sam trudna idiote isl. Pa da zaustavim komentare i diranje trbuha prije nego što krenu.

kiki2906
    26. Ožujak 2015. 10:26

Marlameri žao mi je kaj ti je tak bilo i držimo fige da ovaj put prođe savršeno i bez komplikacija...
    Deverika sad sam se nasmijala do suza a mm me samo blijedo gleda hahahahah

Vmnina
    26. Ožujak 2015. 11:51

Deverika tocno tooo

Dare12
    26. Ožujak 2015. 14:39

Deverika, a sto reci?! Pogledaj prvi komentar na ovoj temi.... https://klokanica.24sata.hr/forum/ostalo/komentari-clanaka-36/ponovno-sam-zatrudnjela-kad-mi-je-sin-imao-pet-mjeseci-1431

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Marlameri
    26. Ožujak 2015. 16:07

A stvarno nas ima svakakvih. Ali moram reći da najružnije komentare obično daju nesretni i zavidni ljudi koji ne žive svoj život.
    Dare 12 kako podnosiš sad ovu trudnoću s obzirom da imaš malca koji još puno traži? Već sam pisala na drugim temama da cijelu ovu trudnoću razmišljam da uskoro nakon poroda ostanem još jednom trudna. Nekad sam maštala o tome da ću imat 8 djece. Naravno sad ne bih 8 ali baš bih voljela nakon što rodim ovog malca imat još jedno da se bar njih dvoje mogu igrat. Imam dvije kćeri Lauru 15 god. i Mariju 6 i razlika je takva zbog spleta okolnosti, kao i sad između Marije i Erika. Jednostavno se tako poklopilo da nisam mogla prije. A sad kako mi se približava 40-ta nemam više puno vremena za čekanje pa me stalno proganja misao o još jednoj bebi nakon ove. Samo me strah kako ću uz malu bebu podnijet trudnoću. Jer ova treća trudnoća dosta mi teško pada i puno se odmaram a sa malom bebom je to teško izvedivo. I curke su sisale svaka dvije godine i tako bih htjela da i mali sisa, ali ako ostanem trudna to je dodatno opterećenje za organizam. Možda je ovo malo čudno što razmišljam o još jednoj trudnoći a nisam ni s ovom gotova ali mislim da tu ulogu igraju moje godine. I obožavam bebice i djeca su mi nešto najljepše u životu uz mog dragog pa se ne mogu pomirit da je s tim gotovo. Možda nisam realna i lupaju me hormoni previše!!!! Znam to prokomentirat i pred svojima ali oni me ne shvaćaju ozbiljno. Misle da se šalim.

kiki2906
    26. Ožujak 2015. 18:19

Ja sam još mlada imam 27 godina i kćer Moniku koja će uskoro imat 6 godina i sad u ovoj trudnoći razmišljam o još jednoj bebici uskoro nakon poroda..ali to jedino ak si uspijemo sredit stambeno pitanje jer trenutno živimo u kući s njegovim roditeljima..planiramo si radit potkrovlje al su opet tu financije..ak ne uspijemo to sve stignemo još pričekati s jednom bebicom al nam je velika želja 

deverika
    26. Ožujak 2015. 21:13

Ma pročitala sam to več prije.. koma. Danas sam si išla kupiti piliće na pijac, izbacila trbušinu a svi odmjeravaju, ono malte ne se zgražavaju... Nije mi jasno.
    Aj drago mi je da sam nasmijala nekoga ;)

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

kiki2906
    26. Ožujak 2015. 21:28

Eh Deverika tak je i meni..jutros sam išla vadit krv u laboratorij a tamo hrpetina ljudi..a kakvi su to pogledi..točno kak si napisala fuj daj gle ovu..još mi se i vrtilo a da bi se neko digo nema šanse..pa tam sjedi neka balavica od 15-16 godina skoro sam joj u krilo sjela..u zadnji tren se pomaknula hahahah ima stvarno odvratnih ljudi s tim pogledima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.