Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    24. Ožujak 2015. 12:11

Zato cu ic u rodiliste u zadnji tren, kad ce valjda drip bit nepotreban. Nadam se da ce tako bit, da cu soc vec dosta otvorena i spremna.  Jedino me strah sta me tad nece stic klistirat. a za rezanje cu ih zamolit da me rižu samo ako nema druge.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• antonija2
    24. Ožujak 2015. 12:21

Ma mislim da od niih niko ne reze bezveze, jedino ak je potrebno, jer i oni poslije gube vrijeme sa sivanjem! A i bolje da te rezu neg da sama popucas jer to moze krenut u svim smjerovima!

Aleksandra2
    24. Ožujak 2015. 12:46

A nadam se da je tako.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Dare12
    24. Ožujak 2015. 13:14

Marlameri, ma sve ce to bit ok..samo da budu zdravi...
    Pa mene prvi put uopce nisu klistirali jer sam dosla skoro 10 sati nakon prvih trudova, organizam te sam potakne na ciscenje...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Leda2
    24. Ožujak 2015. 19:01

A di nam je Sara! Ne javlja se dugo!

=http://lilypie.com]

Marlameri
    25. Ožujak 2015. 07:34

A meni uvijek pukne vodenjak i imam jake svoje trudove ali oni ipak uvijek hoće to požurit. Za drugi porod je i dobro da sam dobila drip jer mala je imala pupčanu vrpcu oko vrata i nije se spuštala i kad sam ju rodila bila je ljubičasta, pa si onda mislim dobro da su ubrzali jer tko zna šta je moglo bit da je išlo sporije. A mislim da će mi možda bit i svejedno kako se porod bude približavao.
    A baš nam je lijepo krenulo na proljetnim bebama. Ima puno cura kojima je termin već prošao i vjerojatno su rodile a i puno ih jena odbrojavanju. Čekamo Loreen da se javi jer je vjerojatno rodila. I Miha je rodila. Čestitam svima koje su rodile ali su vjerojatno prezaokupljene svojim bebicama pa nam se ne javljaju. Mi koje čekamo imamo vremena tipkati i slati dobre vibre svima koje su blizu! A ja sam pri kraju proljetnih bebica pa ću vas sve lijepo ispratiti.

crvenokosa
    25. Ožujak 2015. 09:10

Jutro 
    Čestitke svim mamama koje su rodile, neka uživaju sa svojim bebicama

Sara9
    25. Ožujak 2015. 15:05

moš si mislit, meni je ova iz referade žešća kuja, baš sam jutros bila, nije mi tila dat naljepnicu za novi semestar jer nemam jedan potpis.. Nema ti toga na filozofskom, ode mi se čini da me svi gledaju ko glupaču jer sam trudna! Baš me naljutilo to danas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.