crvenokosa, fala puno...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
ekspresno za žgaravicu rješenje je 1 dcl vode, žlica octa, žličica sode, promiješati i popiti. Lijepo se spodrignem i isprdim, da oprostite pa je bolje. Makar ja to ne prakticiram više u zadnje vrijeme...pazi na hranu pa me tak i ne muči žgara, a frajer je i dalje gore
Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes
Jutro
Kako su bebe u buši?
Moja se proteže, puno je mirnija nego šta mi je mali bio,nadam se da će bit tako i kad se rodi
Jutro curke...
Bebačica mi je jutros mirna za razliku od proteklih 3 dana kad nije prestajala izvodit akrobacije..zadnjih tjedan dana me i po noći budila..super mi je kad se miče ali čini mi se da se okrenula na glavu pa imam osjećaj da je noge uprla u moja rebra..
Inače sam sitnije građe pa mi se sad sve širi i rasteže i sve živo me boli posebno rebra..
Kad se sjetim da treba izdržati još 10 tjedana..nek se ona meni samo javlja bar znam da je sve uredu
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
Moja mala isto broji mami rebra ko prava, jako voli skakati po mjehuru, kad naskoči imam osjećaj da ću se popiškit iste sekunde!
Deverika ne znam koliko imaš do kraja ali mene su žgaravice prale od samog početka, prestale prije tjedan dana! Sad ne smijem jest slano jer otičem, tako da jednog se riješiš drugo dobiješ!
=http://lilypie.com]
Moj bebac je jos uvijek jako aktivan i nocas me toliko udarao u rebra da smo imali aktivnu noc. Al kao sto kiki kaze, neka oni udaraju, barem znamo da su dobro :)
Tak i mene u rebra nabija, tj. u zicu od grudnjaka, valjda mu smeta! Il mi pocne glavicom okretat pa imam osjecaj ko da ce van ispast istog trena!
Mene liva rebra bole ka modrice da imam. Mala je jako aktivna. Sad jos spava. al jucer navecer se bas isplesala.
Kako mi je dokt rekla da je beba po ulttazvuku tjedan naprednija. Jel to znaci da po ultrazvuku trebam rodit tjedan prije. to bi bilo onda 30.3., umjesto 6.4.?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ma ne mora znacit, to ti je sve relativno, moj je bio od samog pocetka veci i svaki put mi je gin. govoril da je veci od prosjeka i na kraju sam ga jos dosta prenesla... kad je beba spremna na izlazak, ona ce trazit van, neovisno o terminu!
Moja curica je okrenuta vec dugo na zadak, al nocas me tako desna strana bolila da sam sve zvijezde prebrojala i sad me presjece. Imala sam osjecaj da mi beba pokusava izgurat neki organ, haha. Tako da ako nocas nije dosla u pravi polozaj ne znam sta je!
Sortiraj odgovore
Najstariji