Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Melly29
    23. Ožujak 2015. 10:37

Mene moj sincek udara kao pravi.. u rebra ili mjehur...a kada se malo jace pomakne onda i leđa dobiju svoje... sada po noci ne toliko vise
    Kao prije..ali zato ujutro i tjekom cj dana 

Aleksandra2
    23. Ožujak 2015. 12:06

Kako se pripremate za porod? Jel torba spremna? 
    Pijete li oni caj od lista maline i masirate li međicu?

Ja sam nabavila sve sta treba za rodiliste. Sad sam kolko tolko mirna. Caj pijem. Negdi do po litre dnevno..a masiranje me ne ide nikako. Bas mi je nelagodan osjecaJ. Ne mogu. Zali boze para za ulje.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

crvenokosa
    23. Ožujak 2015. 12:13

Ja još nisam spremila torbu za rodilište, mislila sam poslije Uskrsa to riješit. 
    Ja ne pijem nikakav čaj, nisam ni u prvoj trudnoći, a čitala sam o tom čaju od lista maline, baš ću vidjet ako se sjetim ga kupit, pa ću probat.

crvenokosa
    23. Ožujak 2015. 12:19

Sad čitam da se taj čaj od lista maline prije od 36 tjedna znači imam još vremena.

Vmnina
    23. Ožujak 2015. 12:21

Viidis, vidis ribice nisam znala za to uvlacenje stomaka. I ja sam mislila da to smeta bebi.
    Zao mi je sta nisam isla na tecaj, nikako da uhvatim vremena bas taj prvi tjedan u mjesecu da krenem.
    Uuh, moja bebolina isto se zabija u rebra pa nemogu disat ili u mjehur pa i kad je prazan me boli i pritisce.
    Sta se tice hrane, ne ide nikako, uopce nemam osjecaj gladi, jedem samo jer se sjetim da bi trebala i nakon toga pozalim jer mi cak i voda izaziva zgaravicu.
    Jedva cekam bit gladnaa i pojest neke masnee cevape s ajvarom

Vmnina
    23. Ožujak 2015. 12:23

Ja sam sebi u glavi nekako memoriirala torbu spremiti u 35.tjednu, caj piti od 36.tjedna

• antonija2
    23. Ožujak 2015. 12:26

Nasa torba je spremna, jos samo ubacim vodu i nekaj suhog za papat i to je to (nadam se)!  

Spremam se procitat i onu knjigu Duhovni pristup radjanju al nikak da krenem! 

A taj caj nisam nikad pila, a mislim da ni nebum... jel tog ima u ljekarni za kupit?

Aleksandra2
    23. Ožujak 2015. 12:27

Ja sam napunila 38 tjedana. Sad sam u 39. I jucer san kupila zadnju stvar za rodiliste. Al bas me to mucilo. sad sam spremna.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.