Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crvenokosa
    21. Ožujak 2015. 08:15

Čestitke dvenas na velikom dečkiću 

Marlameri
    21. Ožujak 2015. 10:01

A po meni čim niknu visibabe to je proljeće. A kod nas ih ima već od početka 3. mjeseca. A Loreen ti si podsvjesno znala da će tvoj bebač čekat toplije dane i proljeće da izađe van. Pa i ja bi na njegovom mjestu. Sad je toplije i moći ćete odmah van i u kolica. A po zimi ne znaš kako bi ga obukla da mu ne bude zima. Moje curke su rođene jedna 18.6. i druga 1.9. i to mi je super jer sam obje odmah vodila van. Sad ćeš ti samo što nisi!

Dare12
    21. Ožujak 2015. 22:26

Cestitke dvenas...
    Evo danas Prvi rodjendan mom proljetnom vjesniku...i jos malo pa stize i drugi...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Marlameri
    21. Ožujak 2015. 23:48

Sad sam upravo imala napad panike. Išla sam u krevet i pokušala udahnut malo dublje i nisam mogla, a trbuh mi je užasno napet i koža me zateže i peče iako stalno mažem, i pupak mi je skroz ravan i imam osjećaj da ni zrak ne mogu udahnut koliko mi je pun trbuh. I stalno imam potrebu uvući trbuh da mi se smanji taj pritisak i napetost i kad ne mogu osjetim kao da gubim tlo pod nogama i počnem paničarit i najradije bi iskočila iz kože. Ni u jednoj trudnoći mi nije bio ovakav trbuh napet i tvrd. Sa curama sam se širila više u leđima a sad sve ode naprijed i baš mi smeta što mi se čini kao da ne mogu ni disat normalno. Morala sam se dići i podijelit ovo s vama jer sam osjećala da ću počet vrištat od muke. već mi je sad lakše dok ovo pišem. ali kako god se namjestim ne mogu maknut taj pritisak iz trbuha da mogu normalno disat. O Bože pa šta će bit za još mjesec dana kad mi je sad trbuh ogroman i imam dojam da više nemam dovoljno kože za širenje. A moram pregurat još 10 tjedana. Ne znam kako će to izgledat. Ko da imam aliena u trbuhu- oprostite na usporedbi ali u ovim trenutcima mi samo neke bolesne misli padaju na pamet!

Vmnina
    22. Ožujak 2015. 09:58

Marlameri samoo ti daj.
    Pisi nam pisi. Mene je nekidan ujutro uhvatilo nesto neznam ni ja sta kao neka panika. I onda sam se dodatno nazivcirala jer ne zelim dan tako zapocet. 
    Smiri se samo, disi pravilno, pusti si neku dragu muziku. 
    Ja imam jos 8tjedana i izgleda mi to punooo jako, ljubomorno citam tamo temu -trudnice koje broje jos sitno
    Mislim da ce sad vrijeme ic sve sporijee i sporije
    Treba se naoruzat pozitivom

Marlameri
    22. Ožujak 2015. 11:25

Vmnina jutros sam dobro. Pritisak je malo popustio pa lakše i dišem. A i ja čitam trudnice koje broje sitno i jedva čekam da i ja tamo odbrojavam. Iako mi dosta brzo i prolaze tjedni i kao da sam jučer napravila test. Samo me muči taj osjećaj da maleni nema mjesta i da će mi koža popucat koliko je napeta. A ne jedem nešto previše. I pokušavam samo pozitivno razmišljat.

deverika
    22. Ožujak 2015. 11:33

Ni ja ne jedem puno... U biti ja sam se svega udebljala 4kg, eto ušla sam u 8mj a trbuh mi se jedva vidi, a imam osjećaj isto da će mi koža popucati. evo sinoć dva puta mazala i svrbi me stalno... nismo svi jednaki

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

ribica11
    22. Ožujak 2015. 11:42

ni ja ne mogu puno jesti, jer mi je pritisak na želudac i kad legnem imam osjećaj kao da mi sve stoji u grlu. a stomak mi je isto tvrd i napet, trudim se uvlačit stomak, osim kad ležim onda je opušten. tako na trudničkim vježbama dok vježbamo mora nam stomak bit uvučen da se mišići ne razdvoje, a i ovako svakodnevno. ja sam prvo mislila da bebici to smeta, ali ništa to ne smeta, evo moj dečko se namjestio i spustio se u zdjelicu, a koliki mi je stomak bio prije 2 mj toliki je i sad, možda se mrvicu povećao ali ništa drastično.

mamita13
    22. Ožujak 2015. 13:34

Drage moje mame, evo i nas među proljetne! :)
    Čitam vas i sve se nešto suosjećam s vama, što se tiče napada panike u noći, nekih ludih snova, a i stegnutog stomaka! A kiselina me zadnja dva tjedna muči užasno, sve sam probala, al ne pušta. Nikako na zelenu granu!
     Mi bi trebali vanka 19.4. Ako ne odluči princeza izaći ranije s obzirom da sam otvorena dva prsta. Ona je okrenuta na zadak već 3 mjeseca  stalno , ne mrda se iz tog položaja. Pa ćemo vidit oćemo na carski ili će se ipak okrenit!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.