Aleksandra okej je sta te jos nisu prikljucivali na ctg, obicno se to radi kad se prijeđe termin, ako se beba prestane micati ili zbog plodne vode.
Mene su spojili u 30.tj i to samo zato jer postojala mogucnost prijevremenog poroda.
Uglaaavnom bez zurbee

mene spaja u 37mom jer mi je mala beba, pa valjda da vidi koje je stanje
Kod nas u Virovitici sve žene idu 2 puta tjedno na ctg od 38 tjedna, u dnevnu bolnicu. Žene koje imaju neke komlikacije idu i ranije. To očito ovisi o doktorima. Jer ja sam mislila da je tako svugdje a sad vidim da svako radi drugačije. I moj doktor me naručuje skoro svaki mjesec na UZV a nije privatnik pa da to radi zbog love. Ja jedva čekam ići na CTG jer mi je super slušati kucanje srca bebe i onaj šum kad se miče. Nema mi ljepšeg zvuka od toga.

kod mene je sve Ok sa trudnoćom, rekla mi doktorica da se u 37 tt javim na odjel na CTG, nisam ni otvorena. svugdje je izgleda drugacije!

=http://lilypie.com]
Koliko sam vidjela na forumu stigla je roda i Dvenas je rodila!!!!! Juupiiiii i čestitam na velikom dečkiću!!!
Jupiiiii i za proljeće i proljetne bebice!!!
Iako imam još 10 tjedana lakše mi je kad čitam vas koje odbrojavate dane.
Koliko sam vidjela na forumu stigla je roda i Dvenas je rodila!!!!! Juupiiiii i čestitam na velikom dečkiću!!!
Jupiiiii i za proljeće i proljetne bebice!!!
Iako imam još 10 tjedana lakše mi je kad čitam vas koje odbrojavate dane.
Moj bebač je zapravo trebao bit zimska beba a ja sam se ne razmisljajuci ,, upisala,, u proljetne. i prenijela... MOzda zbog toga. Veceras u 23:45 pocinje proljece!
Eto mozda sutra rodi neka od nas , na prvi dan proljeca :D

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji