Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tratinčica4
    23. Ožujak 2015. 13:38

Pozdrav svim proljetnicama, neka vam je sa srećom! Moja ribica se rodila 2.3.2015 i do zadnjeg je bio na zadak ali se ipak odlučio okrenuti glavicom dolje.

Marlameri
    23. Ožujak 2015. 16:23

Tratinčica čestitam!!!!! Sad već lijepo možeš uživat sa svojim mališanom. Pogotovo ako si se oporavila od poroda. Ja se baš veselim lijepim danima i mislim kad dođem iz bolnice da ćemo moj Erik i ja cijelo vrijeme provoditi na terasi.
    Ja isto planiram piti taj čaj- pitala sam doktora za njega ali nema on pojma. I planiram masirat međicu ali neću kupovat to ulje jer ne znam kako će mi uopće to ići. Pitala sam muža da mi pomogne on me samo značajno pogledao. U prošloj trudnoći sam ga tražila da me obrije i pukao se smijat. Nije baš moderan. A moram priznat da ni ja do ove trudnoće nisam pojma imala o toj masaži. Ali želim izbjeć rezanje ovaj put i drip i sve neprirodno pa se pripremam da ću pred kraj i vježbat i poduzimat sve da kad dođem u bolnicu budem već jako otvorena i beba samo izleti van i da me ne moraju rezat. To je moj savršen plan a pitanje šta će biti u stvarnosti. Eh da moj malac baš nije živahan ko seke. Osjetim ga samo kako se namješta ali ne rita me baš. Ima dana kad se jako malo i javi. Ali rekla sam samoj sebi da neću paničarit i da je to valjda normalno. Bit će miran i dobar dečko.

ribica11
    23. Ožujak 2015. 18:00

i ja planiram piti čaj od lista maline ali nikako da odem kupiti, a za rodilište sam kupila sve još samo moram sve spremit u torbu i one nove spavačice oprati. jučer sam bila kod svojih i mjerila sam tlak kad ono 140/90, a takav mi je bio i na kontroli ali sam rekla da je sigurno od uzbuđenja. baš me nasekirao taj tlak, sve neke crne misli sam imala sinoć... kako ću morat u bolnicu i da će mi tlak rasti još više pa će me porodit prije reda... užas.. danas sam odma otišla u ljekarnu i kupila omega 3, pa sam otišla na depilaciju i na trepavice i usput skrenila do Lidla po one gaćice hiiihiii sad sam malo sebi udovoljila 

Aleksandra2
    23. Ožujak 2015. 18:18

Ja sam sebi bas zacrtala da drip necu,a ni rezanje. Garant ce me oboje docekat.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Dare12
    23. Ožujak 2015. 21:48

Marlameri, moj prvi je bija strasno mirna beba u stomaku, ponekad bi se javija al zato je sad sve nadoknadija, sekunde mira nema... dok ovaj sad unutra, iman osjecaj da ih je bar dvoje, koliko mlati, okrece se, prevrce to je prestrasno....i cisto me strah kakav ce bit kad izadje....

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Melly29
    23. Ožujak 2015. 22:25

Ja sam torbu spremila.. i ako mi je termin 11.4 ... ali imam skoro.svaki drugi dan lazne pa bolje da je sve spremno.. sutra nas ceka kontrola pa cemo vidjeti.. a caj nisam pila ..najvise sam setala i vjezbala na lopti 

Marlameri
    24. Ožujak 2015. 06:56

Dare 12 iskreno toga me malo strah da će ovaj malac bit zloćko kad se rodi. Jer seke su u buši bile živahne i stalno sam pričala da su mali nogometaši, a sad su baš dobre, mirne, odgovorne i prijateljica mi stalno govori da mi ovaj mali mora bit zločest da vidim šta znači imat dijete. Jer dok njeni klinci prevrnu kuću moje cure nikad nisu napravile neku nepodobštinu. Tako da i ja mislim da bi se to moglo ostvarit i da bi malecki mogao bit na mene mali zloćko. Jer ja sam bila nestašna ko mala. I nijedna kćer ne liči baš na mene. Obje imaju smeđe oči i tamnu kosu na tatu pa se nadam da će bar ovaj mali imat zelene oči na mene. A vidjet ćemo. Nek je samo zdrav i da bude sve u redu a sve ostalo je manje bitno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.