Od kad se ide na ctg? mene jos nisu na to prikljucivali niti mi je iko spominja. A slijedeci pregled mi je 31. Tj 6 dana prije termina. U ordinaciji, nisan nikako bila u bolnici.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Aleksandra okej je sta te jos nisu prikljucivali na ctg, obicno se to radi kad se prijeđe termin, ako se beba prestane micati ili zbog plodne vode.
Mene su spojili u 30.tj i to samo zato jer postojala mogucnost prijevremenog poroda.
Uglaaavnom bez zurbee
mene spaja u 37mom jer mi je mala beba, pa valjda da vidi koje je stanje
Kod nas u Virovitici sve žene idu 2 puta tjedno na ctg od 38 tjedna, u dnevnu bolnicu. Žene koje imaju neke komlikacije idu i ranije. To očito ovisi o doktorima. Jer ja sam mislila da je tako svugdje a sad vidim da svako radi drugačije. I moj doktor me naručuje skoro svaki mjesec na UZV a nije privatnik pa da to radi zbog love. Ja jedva čekam ići na CTG jer mi je super slušati kucanje srca bebe i onaj šum kad se miče. Nema mi ljepšeg zvuka od toga.
kod mene je sve Ok sa trudnoćom, rekla mi doktorica da se u 37 tt javim na odjel na CTG, nisam ni otvorena. svugdje je izgleda drugacije!
=http://lilypie.com]
Koliko sam vidjela na forumu stigla je roda i Dvenas je rodila!!!!! Juupiiiii i čestitam na velikom dečkiću!!!
Jupiiiii i za proljeće i proljetne bebice!!!
Iako imam još 10 tjedana lakše mi je kad čitam vas koje odbrojavate dane.
Sortiraj odgovore
Najstariji