Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aleksandra2
    18. Ožujak 2015. 16:34

Meni beba ima 3,5kg. Kaze da je tjedan naprednijia.A ja jos.nisam imala lazne trudove niti ista..garant cu prinit maximalno.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

tinkerbell8
    [OBRISANO] 21. Listopad 2015. 10:41
    ribica11
    18. Ožujak 2015. 18:53

tinkerbell

cure ja sam danas bila na pregledu i pregledao me samo vaginalno dal sam otvorena i uzeo mi briseve..ali nije mi radio ultrazvuk, ni vaginalni ni gore. jel moze to tako? stavili su me na aparat i sve to al bez ultrazvuka, a zadnji pregled kada je radio ultrazvuk nije mi pokazao ekran, pretpostavljam zato jer se lose vidi jer je beba vec velika, al mislila sam da se ultrazvuk radi uvijek..
    inace rekao je da je sve ok, jedino sto se moram vratit sutra ujutro da mi ponovo izmjere tlak i objasnio mi je kako da pratim kada imam kontrakcije..al malo me rine taj ultrazvuk

na koji aparat su te stavili?

Marlameri
    18. Ožujak 2015. 18:41

A cure na žalost il na sreću- za mene, ja sam otvorena u svakoj trudnoći jako rano, u ovoj isto već od 25 tjedna i na kraju prvu kćer rodila 10 dana prije a drugu 4 dana i to uz drip, tak da ta otvorenost ne mora ništa posebno značit. Jedino što sam u prve dvije trudnoće pila prepare i partusisten a sad ne pijem ništa pa se nadam da će ovaj put ić brže i lakše.

crvenokosa
    19. Ožujak 2015. 08:57

Marlameri

A cure na žalost il na sreću- za mene, ja sam otvorena u svakoj trudnoći jako rano, u ovoj isto već od 25 tjedna i na kraju prvu kćer rodila 10 dana prije a drugu 4 dana i to uz drip, tak da ta otvorenost ne mora ništa posebno značit. Jedino što sam u prve dvije trudnoće pila prepare i partusisten a sad ne pijem ništa pa se nadam da će ovaj put ić brže i lakše.

ja sam isto bila otvorena s malim pa sam ga prenjela 3 dana i rodila na drip.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI