Meni beba ima 3,5kg. Kaze da je tjedan naprednijia.A ja jos.nisam imala lazne trudove niti ista..garant cu prinit maximalno.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
cure ja sam danas bila na pregledu i pregledao me samo vaginalno dal sam otvorena i uzeo mi briseve..ali nije mi radio ultrazvuk, ni vaginalni ni gore. jel moze to tako? stavili su me na aparat i sve to al bez ultrazvuka, a zadnji pregled kada je radio ultrazvuk nije mi pokazao ekran, pretpostavljam zato jer se lose vidi jer je beba vec velika, al mislila sam da se ultrazvuk radi uvijek..
inace rekao je da je sve ok, jedino sto se moram vratit sutra ujutro da mi ponovo izmjere tlak i objasnio mi je kako da pratim kada imam kontrakcije..al malo me rine taj ultrazvuk
na koji aparat su te stavili?

A cure na žalost il na sreću- za mene, ja sam otvorena u svakoj trudnoći jako rano, u ovoj isto već od 25 tjedna i na kraju prvu kćer rodila 10 dana prije a drugu 4 dana i to uz drip, tak da ta otvorenost ne mora ništa posebno značit. Jedino što sam u prve dvije trudnoće pila prepare i partusisten a sad ne pijem ništa pa se nadam da će ovaj put ić brže i lakše.
A cure na žalost il na sreću- za mene, ja sam otvorena u svakoj trudnoći jako rano, u ovoj isto već od 25 tjedna i na kraju prvu kćer rodila 10 dana prije a drugu 4 dana i to uz drip, tak da ta otvorenost ne mora ništa posebno značit. Jedino što sam u prve dvije trudnoće pila prepare i partusisten a sad ne pijem ništa pa se nadam da će ovaj put ić brže i lakše.
ja sam isto bila otvorena s malim pa sam ga prenjela 3 dana i rodila na drip.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji