Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Melly29
    18. Ožujak 2015. 10:10

Bebac mi se znao javljati jedno vrijeme stalno.. mislila sam da ce.to njegov ritam biti..ali sada je dnevno aktivan i do navecer kasno i preko noci se skoro ni nejavlja samo ujutro oko 8 krene opet :-D a wc moram jednom po noci ici i kada mi se bas i neda hahahahah 

Aleksandra2
    18. Ožujak 2015. 10:55

moja mala spava po cile noci. ja se znam uskomesat od iscekivanja a i zgaravice imam los san, pa kad se uzmuvam onda se ona bidna javi na sekund i opet zaspe.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

ribica11
    18. Ožujak 2015. 14:14

evo mene sa kontrole, bebač ima 2400, kaže doktorica da se skroz spustio, a ja otvorena jedan prst i vrh članka a unutarnje ušće zatvoreno, e sad mislim da je tako nešto rekla  sve u svemu to je kao dobro, nadam se da onda neću imati problema na porodu, opet na kontolu za 2 tjedna

Aleksandra2
    18. Ožujak 2015. 16:34

Meni beba ima 3,5kg. Kaze da je tjedan naprednijia.A ja jos.nisam imala lazne trudove niti ista..garant cu prinit maximalno.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.