Pa sad vidim da jedino ja mislim da mi je rano za spremanje stvari. Baš sam praznovjerna baba. E ovaj vikend se bacam u akciju!!!! Iako sam kupila neka odjelca i čarapice a kao za sve drugo imam vremena. Meni se to čini još jako daleko pa mislim da još imam vremena. Cure moram priznati da vam zavidim na optimizmu. Mene baš uhvatila neka depra, pesimizam i strah! Kad čitam vas odmah se bolje osjećam i znam da sam zabrijala bezveze!!!
Ribica 123 kako da stavim ovu naljepnicu sa Lilypie kao što ti imaš? Registrirala sam se i napravila ju ali ne znam kako ju zalijepiti ovdje na forumu?
Hej zenske... koje imate termin u 4 mj.. jeste imale lazne trudove? mene u zadnjih par dana tri puta me uhvatilo.. nama je termin 11.4 i ako mislim da bi mozda i ranije :D
ja sam krajem 4 mjeseca, mene moja bebica vec sad trenira budim se u 1, 3, 5 pa od 5 do 6 pola 7 ne spavam! Cura vec sad ima svoj ritam ! popodne ne spavam jer onda bi navecer valjda bila budna do 2! Tako davam zavidim, ja bi bila najsretnija kad bi mogla spavati!
=http://lilypie.com]
Ja se budim jednom po noći za WC ali onda ne mogu više zaspat. I baš imam često lažne trudove.
Sortiraj odgovore
Najstariji