Gledam datume i ima vas dosta ovaj tjedan. Loreen i Dvenas vi još čekate da krene! Baš me zanima kako će meni biti ovaj put. Prvi put sam rodila 9 dana ranije a drugi 4. Ovaj put samo Boga molim da uđem u 9 mjesec jer me baš neki strahovi peru zbog ranijeg otvaranja i bolova. I evo da vam se požalim- moj muž ipak neće moći sa mnom na porod jer su kod nas tečajevi dopodne a on radi i trenutno ne može dobit slobodno a godišnji čuva za poslije poroda. Tako da ću i ovaj 3. put opet bit sama. Prva dva puta nisam ni htjela nikoga pored sebe a sad mi je to baš bila želja ali eto ništa od toga. Jedva čekam samo da uđem u 36 tjedan i počnem spremati torbu i prati robicu za bebu. Za sad mi je još rano.

Kod nas nije bitan tecaj, bitno je da platis... ja bas razmisljam kad cu krenit spremat robicu iako je to oprano i spremljeno ima koji misec...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
ja sam vec oprala i spremila u ormar robicu, ostale su mi jos neke sitnice, a i za torbu sam većinu stvari priredila

Ja sam isto već svu robicu oprala, moram još popeglat i spremit u ormar. Ostaju mi kolica za oprat i madrac od krevetića prozračit i složit krevet.

ja sam isto skoro sve oprala. samo još posteljinu i svoje stvari za rodilište. Danas nam je točno 34 tt! Jucer smo dobili kolical i ne mogu vjerovati da još malo imam!
ja sam isto skoro sve oprala. samo još posteljinu i svoje stvari za rodilište. Danas nam je točno 34 tt! Jucer smo dobili kolical i ne mogu vjerovati da još malo imam!
za mjesec dana možemo roditi

=http://lilypie.com]
Ja moram jos kolica, sjedalicu i jos pola robice oprat... nebu mi dosadno ovaj tjedan

Ja sam proslu trudnocu sve do 35tt bila spremila i onda u 36 tt isla rodit...pa sad ka ne bi prije, da se ne ureknem, a opet mi je sta ako odem ranije pa ne bude spremno...
sta ako odem ranije pa ne bude spremno…
toga je i mene strah, jer mi je već sad rekla da moram smanjiti tempo i hodanje

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji