Ma je, pa ne radja se tako brzo i lako bas....samo rijetke sretnice... ja sam s prvim dosla u 4 ujutro, mista bilo koliko oces, a i dok san ih probudila potrajalo je malo... haahahahahah
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Bas nekako scenarij u glavi imam kako svi idu radjat bas u sitnim jutarnjim satima. Tako sam ja to nekako zamislila. Uopce ne mogu zamislit da cu ic rodit posli rucka.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Najbolje je posli rucka, ja mislin...ovako su svi nadr.... da prostis kad ih probudis...
Ja bi volila da me trudovi uvate kroz jutro, a manje kroz cilu noć jer sam ionako danji tip
Al, bitno da buse u redu, pa sad ..
29.8.2022. ➕
Gledam datume i ima vas dosta ovaj tjedan. Loreen i Dvenas vi još čekate da krene! Baš me zanima kako će meni biti ovaj put. Prvi put sam rodila 9 dana ranije a drugi 4. Ovaj put samo Boga molim da uđem u 9 mjesec jer me baš neki strahovi peru zbog ranijeg otvaranja i bolova. I evo da vam se požalim- moj muž ipak neće moći sa mnom na porod jer su kod nas tečajevi dopodne a on radi i trenutno ne može dobit slobodno a godišnji čuva za poslije poroda. Tako da ću i ovaj 3. put opet bit sama. Prva dva puta nisam ni htjela nikoga pored sebe a sad mi je to baš bila želja ali eto ništa od toga. Jedva čekam samo da uđem u 36 tjedan i počnem spremati torbu i prati robicu za bebu. Za sad mi je još rano.
Kod nas nije bitan tecaj, bitno je da platis... ja bas razmisljam kad cu krenit spremat robicu iako je to oprano i spremljeno ima koji misec...
ja sam vec oprala i spremila u ormar robicu, ostale su mi jos neke sitnice, a i za torbu sam većinu stvari priredila
Sortiraj odgovore
Najstariji