Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    12. Ožujak 2015. 19:38

Ma je, pa ne radja se tako brzo i lako bas....samo rijetke sretnice... ja sam s prvim dosla u 4 ujutro, mista bilo koliko oces, a i dok san ih probudila potrajalo je malo... haahahahahah

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Aleksandra2
    12. Ožujak 2015. 22:05

Bas nekako scenarij u glavi imam kako svi idu radjat bas u sitnim jutarnjim satima. Tako sam ja to nekako zamislila. Uopce ne mogu zamislit da cu ic rodit posli rucka.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Dare12
    12. Ožujak 2015. 22:27

Najbolje je posli rucka, ja mislin...ovako su svi nadr.... da prostis kad ih probudis...

Pavla
    12. Ožujak 2015. 22:57

Ja bi volila da me trudovi uvate kroz jutro, a manje kroz cilu noć jer sam ionako danji tip

Al, bitno da buse u redu, pa sad ..

29.8.2022. ➕

Marlameri
    16. Ožujak 2015. 08:13

Gledam datume i ima vas dosta ovaj tjedan. Loreen i Dvenas vi još čekate da krene! Baš me zanima kako će meni biti ovaj put. Prvi put sam rodila 9 dana ranije a drugi 4. Ovaj put samo Boga molim da uđem u 9 mjesec jer me baš neki strahovi peru zbog ranijeg otvaranja i bolova. I evo da vam se požalim- moj muž ipak neće moći sa mnom na porod jer su kod nas tečajevi dopodne a on radi i trenutno ne može dobit slobodno a godišnji čuva za poslije poroda. Tako da ću i ovaj 3. put opet bit sama. Prva dva puta nisam ni htjela nikoga pored sebe a sad mi je to baš bila želja ali eto ništa od toga. Jedva čekam samo da uđem u 36 tjedan i počnem spremati torbu i prati robicu za bebu. Za sad mi je još rano.

Dare12
    16. Ožujak 2015. 09:22

Kod nas nije bitan tecaj, bitno je da platis... ja bas razmisljam kad cu krenit spremat robicu iako je to oprano i spremljeno ima koji misec...

ribica11
    16. Ožujak 2015. 10:21

ja sam vec oprala i spremila u ormar robicu, ostale su mi jos neke sitnice, a i za torbu sam većinu stvari priredila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.