Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribica11
    11. Veljača 2015. 15:42

meni je 28.04. termin od prvog pregleda i nije mi ništa govorila za sada, jedino sto u trudničku kad upisuje one dimenzije vidim da je beba kao tjedan dana starija, ali to je valjda normalno tjedan, dva, tri.. mislim da određuju po veličini bebe ali da se to točno ne može znati, kad beba bude spremna onda će izaći 

Nathalie
    12. Veljača 2015. 09:07

Prvo mi piše 28.4., to je po zadnjoj menstruaciji, ali to nikako nije točno. Onda na prvom pregledu kad je fetus bio još jako mali mi je izračunala da je cca 2 tjedna razlika pa je zato upisala 9.5. kao po veličini fetusa. A na kraju sad zadnje kad sam bila privatno na 4D i Anomaly scan, gdje si mi mjerili femur, presjek glave i tako tih više dimenzija i kad mi je napravio doktor prosjek svega toga dobila sam datum 3.5. I nekako vjerujem da bi taj mogao biti onaj pravi termin s obzirom da tu ipak uključeno više dimenzija, a ne samo jedna. I da, sve ubiti računaju po veličini bebe... Ali da, slažem se da je sve to otprilike... Nikad se ne zna točno i baš to, kad ona odluči onda će izaći hahhaa... Baš me zanima kako će biti idući pregled jer do sada mi svaki put kaže da sam zatvorena ko beton hahahah :P

Leda2
    12. Veljača 2015. 10:13

Meni je razlika tri tjedna po opsegu glave, opsegu trbuha a po duljini bedrene kosti skoro 4 tjedna!  Vidjet ćemo u pon.!

=http://lilypie.com]

Melly29
    13. Veljača 2015. 20:29

Meni je termin 11.4 ali mi je isto doktorica rekla da je razvijeniji za 10 dana .. vidjet cemo sad 23.2 na kontroli 

Marlameri
    16. Veljača 2015. 08:57

Pozdrav svim novim mamicama i dobro nam došle!!!!!!  Cardassia mi imamo isti termin pa ćemo do kraja zajedno odbrojavati.
    Maja (twin mom) ti si prva na redu! A kako si s obzirom na sve?
    Meni doktor i dalje ne spominje ništa za OGTT. A sljedeći pregled mi je za mjesec dana, a tad ću biti 29 tjedana. A tada će neke od vas već držati svoje malce u rukama. Kako se držite i jeste si pripremile sve za bebu???
    Ja imam novo samo tri odjelca koja sam donijela iz SAD-a, a drugo još nisam počela skupljati jer sam pomalo i praznovjerna. Iako se trudim ne biti, ali tu i tamo mi proleti glavom neki strah. Nisam baš skroz opuštena i živciraju me ti strahovi. Ali mislim da ću se idući mjesec ozbiljno baciti na skupljanje stvari za Erika i pripremanje robice bez obzira što je rano, ali čisto zato što želim razmišljati samo pozitivno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.