Jooj ni sama više neznam !!
Svakako sada trebam svaka 3 tjedna do kraja trudnoće (zbog profila šećera) prenoćavat u bolnici.
Tako da me to čeka, a još i razlog predhodnog carskog.
Očekujem da će me tjedan, dva prije termina hospitalizirat, pa šta bude.
Pripreman se na carski, ali vidit ćemo kako će sve proteć.
Svakako mi je drago što ću prije boravit u bolnici, da upoznam i doktore, i oni mene.
Da se psihički, koliko mogu pripremim ...
I prihvatim kako dođe.
Nekako baš guštam.
Nikad ne možeš znat. U prvoj nikakvih problema, pa carski. U drugoj svakakvih (Hvala Bogu za sada) malih pa opet ko zna.
Javit ću ti ako se prije dogovorno odluče !

29.8.2022. ➕
Drage moje pozdrav svima!!!! Evo nije me bilo neko vrijeme jer mi se dragi konačno vratio kući pa sam usredotočena više na njega i na goste koji nas ovih dana stalno obilaze.
Inače dobar lijek za gljivice je jabučni ocat u kom treba namakat noge i ja sam još naručila neke biljne kapi preko neta i prošlo mi je. Inače mi je doktor prepisao neke grozne tablete nakon kojih bi trebala radit jetrene probe ali kad sam pročitala nuspojave nisam ih pila i liječila se prirodnim lijekovima. Naravno to je bilo prije trudnoće, mislim da u trudnoći moramo biti sa svime opreznije.
A ja sam eto u 24 tjednu sa 9 kg+. Muž se vratio 12 kg mršaviji ,a ja se samo debljam i rastem. Malo me to u početku izdeprimiralo jer sam se bojala da mu neću bit privlačna ali sad me malo popustilo. On je mlađi od mene pa me uvijek pomalo muči strah da ću mu prestat bit zanimljiva. Kako se vi nosite s tim? Mislim on nije tip koji se okreće za ženskama i komentira ih, više to ja radim ali opet mislim da nikad dovoljno opreza. A možda i pretjerujem? Htjela bih biti seksi i dok sam trudna, ali trbuh mi je velik i sva sam već velika pa je teško izgledat seksi. Joj recite mi da pretjerujem i da nisam normalna!!!! I možda da okrivim hormone i za ovo razmišljanje?
Drage moje pozdrav svima!!!! Evo nije me bilo neko vrijeme jer mi se dragi konačno vratio kući pa sam usredotočena više na njega i na goste koji nas ovih dana stalno obilaze.
Inače dobar lijek za gljivice je jabučni ocat u kom treba namakat noge i ja sam još naručila neke biljne kapi preko neta i prošlo mi je. Inače mi je doktor prepisao neke grozne tablete nakon kojih bi trebala radit jetrene probe ali kad sam pročitala nuspojave nisam ih pila i liječila se prirodnim lijekovima. Naravno to je bilo prije trudnoće, mislim da u trudnoći moramo biti sa svime opreznije.
A ja sam eto u 24 tjednu sa 9 kg+. Muž se vratio 12 kg mršaviji ,a ja se samo debljam i rastem. Malo me to u početku izdeprimiralo jer sam se bojala da mu neću bit privlačna ali sad me malo popustilo. On je mlađi od mene pa me uvijek pomalo muči strah da ću mu prestat bit zanimljiva. Kako se vi nosite s tim? Mislim on nije tip koji se okreće za ženskama i komentira ih, više to ja radim ali opet mislim da nikad dovoljno opreza. A možda i pretjerujem? Htjela bih biti seksi i dok sam trudna, ali trbuh mi je velik i sva sam već velika pa je teško izgledat seksi. Joj recite mi da pretjerujem i da nisam normalna!!!! I možda da okrivim hormone i za ovo razmišljanje?
Da nemaš takve brige, ne bi bila prava trudnica Ja sam ssama sebi jedan dan vrh, a drugi dan izbjegavam ogledala po kući

Draga Marlameri,
mislim da bi mužu i sa 200 kg bila seksi, jer nosiš njegovo dite.
Šta je lipše od toga !! ??

29.8.2022. ➕
Aloha, mene opet od sinoc probada i boli...beba se previse vrti, okrece, ne znam moze li to bit zbog toga...?! Ova je puno nemirnija , nego prva beba sta mi je bila...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Ja ne znam sto mi je ali nakon zimskog sna i spavanja do 2-3 popodne pocela sam spavat 4 sata dnevno, volja za setnjom, kuhanjem, ciscenjem malo manje :) Probudim se budna, oci ko u sove, nije mi gust spavat i izlezavat se... Mozda kako je manje kise pa mogu prosetat po gradu. Sve me zateže, boli, probada, pa moram malo stat i onda nastavim...
A i ja sam na dane sama sebi točkasta, mlohava, nabubrena, bljutava a na dane se šminkam i osjećam baš lijepo... Hormoni nam se igraju s mozgom....
Ja ne znam sto mi je ali nakon zimskog sna i spavanja do 2-3 popodne pocela sam spavat 4 sata dnevno, volja za setnjom, kuhanjem, ciscenjem malo manje :) Probudim se budna, oci ko u sove, nije mi gust spavat i izlezavat se… Mozda kako je manje kise pa mogu prosetat po gradu. Sve me zateže, boli, probada, pa moram malo stat i onda nastavim…
A i ja sam na dane sama sebi točkasta, mlohava, nabubrena, bljutava a na dane se šminkam i osjećam baš lijepo… Hormoni nam se igraju s mozgom….
Ja sam sutra 35.tjedan i već se par mjeseci osjećam grozno. Trbuh mi je ogroman i meta mi, kosa mi je jadna i suha, ja cijela neispavana i natekla s podočnjacima. Nikada se nisam osjećala neprivlačnije. :) Jedva čekam roditi... Još 6 tjedana :)

Odmah mi je malo lakše kad vidim da vas ima još koje se tako osjećate jer sam mislila da ja pretjerujem i stvaram probleme i gdje ih nema- kako mi često muž zna reći. I stalno razmišljam kako bi trebala početi vježbat, a nikako da se pokrenem. Ali zato sad imam apetit i sve mi je fino. Dobro da imam vas pa se možemo međusobno tješiti jer me strašno izluđuju komentari o mom velikom trbuhu i tome da izgledam kao da ću uskoro roditi.
A iako tu o tome ne pišemo, koliko god sam mislila da se neću skidat s dragog kad se vrati baš mi sex i nije previše ugodan. Malo me i boli i imam osjećaj kao da je sve natečeno pa sam i zbog toga malo deprimirana. A u zadnjoj trudnoći smo od početka do kraja trudnoće bez problema. A i čini mi se da mi je ovaj malac dosta nisko jer mi se nekad tako namjesti da mi noge trnu i bole me i dolje mi je užasan pritisak.
Eto drage moje iz dana u dan neke nove tegobe i koliko god se trudim živjeti i uživati u sadašnjosti često bježim u budućnost i razmišljam o tome kako ću se vratiti normalu kad rodim.

Pozdrav svima. Eto i mene... Prva mi je trudnoća... A i termin mi je malo smotani :( Jer mi je ovulacija i cijeli ciklus bio malo smrdani pa mi lijepo u knnjižici piše 27.4. i onda u zagradi 9.5. a sa zadnjeg pregleda smo nekako izračunali da bi bio termin 3.5. hahahha... Pa nek si ja sad mislim koji mi je točan termin :D Ali sve u svemu isto proljetna beba :D Za što mi svi kažu da je najljepše vrijeme za roditi :)
Pozdrav svima. Eto i mene… Prva mi je trudnoća… A i termin mi je malo smotani :( Jer mi je ovulacija i cijeli ciklus bio malo smrdani pa mi lijepo u knnjižici piše 27.4. i onda u zagradi 9.5. a sa zadnjeg pregleda smo nekako izračunali da bi bio termin 3.5. hahahha… Pa nek si ja sad mislim koji mi je točan termin :D Ali sve u svemu isto proljetna beba :D Za što mi svi kažu da je najljepše vrijeme za roditi :)
Dobro došla!! I ja se veselim što će naše bebice odmah van. Ja brojim još 5 tjedana do termina. Nadam se. Iako bi mala mogla i ranije izletit.
Pozdrav svima. Eto i mene… Prva mi je trudnoća… A i termin mi je malo smotani :( Jer mi je ovulacija i cijeli ciklus bio malo smrdani pa mi lijepo u knnjižici piše 27.4. i onda u zagradi 9.5. a sa zadnjeg pregleda smo nekako izračunali da bi bio termin 3.5. hahahha… Pa nek si ja sad mislim koji mi je točan termin :D Ali sve u svemu isto proljetna beba :D Za što mi svi kažu da je najljepše vrijeme za roditi :)
Dobro došla 😃
Hej,dobro došla meni je isto termin 27.04., ali na svakom pregledu mi doktorica viče da je beba 3 tjedna veća, išla sam dva pita ma OGTT pa sad si mislim da ću malo ranije roditi, jer su i meni ciklusi i ovulacije neredoviti! idem u pon. na pregled pa ću pitati doktoricu. Molim te reci mi jeste po veličini bebe odredili termin ili se još nekako može odrediti?

=http://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji