Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    05. Veljača 2015. 12:42

Draga Marlameri,
    mislim da bi mužu i sa 200 kg bila seksi, jer nosiš njegovo dite.
    Šta je lipše od toga !! ??

29.8.2022. ➕

Dare12
    06. Veljača 2015. 20:43

Aloha, mene opet od sinoc probada i boli...beba se previse vrti, okrece, ne znam moze li to bit zbog toga...?! Ova je puno nemirnija , nego prva beba sta mi je bila...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Loreen
    07. Veljača 2015. 14:24

Ja ne znam sto mi je ali nakon zimskog sna i spavanja do 2-3 popodne pocela sam spavat 4 sata dnevno, volja za setnjom, kuhanjem, ciscenjem malo manje :) Probudim se budna, oci ko u sove, nije mi gust spavat i izlezavat se... Mozda kako je manje kise pa mogu prosetat po gradu. Sve me zateže, boli, probada, pa moram malo stat i onda nastavim...

A i ja sam na dane sama sebi točkasta, mlohava, nabubrena, bljutava a na dane se šminkam i osjećam baš lijepo... Hormoni nam se igraju s mozgom....

Marlameri
    08. Veljača 2015. 09:09

Odmah mi je malo lakše kad vidim da vas ima još koje se tako osjećate jer sam mislila da ja pretjerujem i stvaram probleme i gdje ih nema- kako mi često muž zna reći. I stalno razmišljam kako bi trebala početi vježbat, a nikako da se pokrenem. Ali zato sad imam apetit i sve mi je fino. Dobro da imam vas pa se možemo međusobno tješiti jer me strašno izluđuju komentari o mom velikom trbuhu i tome da izgledam kao da ću uskoro roditi.
    A iako tu o tome ne pišemo, koliko god sam mislila da se neću skidat s dragog kad se vrati baš mi sex i nije previše ugodan. Malo me i boli i imam osjećaj kao da je sve natečeno pa sam i zbog toga malo deprimirana. A u zadnjoj trudnoći smo od početka do kraja trudnoće bez problema. A i čini mi se da mi je ovaj malac dosta nisko jer mi se nekad tako namjesti da mi noge trnu i bole me i dolje mi je užasan pritisak.
    Eto drage moje iz dana u dan neke nove tegobe i koliko god se trudim živjeti i uživati u sadašnjosti često bježim u budućnost i razmišljam o tome kako ću se vratiti normalu kad rodim.

Nathalie
    11. Veljača 2015. 00:03

Pozdrav svima. Eto i mene... Prva mi je trudnoća... A i termin mi je malo smotani :( Jer mi je ovulacija i cijeli ciklus bio malo smrdani pa mi lijepo u knnjižici piše 27.4. i onda u zagradi 9.5. a sa zadnjeg pregleda smo nekako izračunali da bi bio termin 3.5. hahahha... Pa nek si ja sad mislim koji mi je točan termin :D Ali sve u svemu isto proljetna beba :D Za što mi svi kažu da je najljepše vrijeme za roditi :)

Marlameri
    11. Veljača 2015. 09:41

Nathalie dobrodošla!!!! Ja sam drugu kćer rodila isto u proljeće 18.6. i bilo mi je to bolje nego prvu koju sam rodila 1.9. jer u to vrijeme više nema toliko viroza, prehlada i gripe pa se ne moramo toliko bojati druženja s ljudima. I beba je odmah išla van na zrak i ne moraš toliko razmišljati o oblačenju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.