Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    02. Veljača 2015. 16:17

Dobro dosla nam...  
    Pila sam par dana uvin caj i sad me vise ne boli toliko, al sam sad dobila gljivice na nozim prstima... :( to nikad nisam imala, morat cu do ljekarne, pitat da mi daju nesto...

Loreen
    02. Veljača 2015. 21:26

Dare12

Dobro dosla nam…  
    Pila sam par dana uvin caj i sad me vise ne boli toliko, al sam sad dobila gljivice na nozim prstima… :( to nikad nisam imala, morat cu do ljekarne, pitat da mi daju nesto…

Meni je jedna stara doktorica rekla da si kvasim noge u octu ako imam gljivice na noktima. Da ih to ubija :) TO kad mi nisu pomogle bas one kremice ali treba i paziti da noge ne stoje vlazne ili da ne oblacis dvaput iste carape i tako.. Najbolje omotat nokat u vatu natopljenu jabucnim octom neko vrijeme... :) Malo proguglaj te prirodne recepte jer meni one kremice nista nisu pomogle , samo trenutno...

lu_jo
    03. Veljača 2015. 13:30

Dare12

Dobro dosla nam…  
    Pila sam par dana uvin caj i sad me vise ne boli toliko, al sam sad dobila gljivice na nozim prstima… :( to nikad nisam imala, morat cu do ljekarne, pitat da mi daju nesto…

Ja se sjecam prije par godina moj stariji brat je imao gljivice dugo i skrivao je to i onda je rekao mom tati i on mu je dao savjet noge opereš, dobro osušiš i dobro napudraš sa baby puderom i cipele iznutra i sve i to raditi bar 2-3 puta dnevno i od tog.prođu ako zelite isprobati njemu je pomoglo!! Bolje to nego kemikalije iako je s tim preparatima brži oporavak a ponekad ni ne pomognu preparati

lu_os

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

ribica11
    02. Veljača 2015. 20:23

Bok mame, nova sam na klokanici, čekamo prvu bebicu, termin nam je 28.04. 

Leda2
    04. Veljača 2015. 12:33

ribica

Bok mame, nova sam na klokanici, čekamo prvu bebicu, termin nam je 28.04. 

Hej, meni je 27.04. mogle bi izajedno! 

=http://lilypie.com]

cipelica
    02. Veljača 2015. 21:36

kažu ne pit uvin čaj u trudnoći radi lista medvjetke, da izaziva kontrakcije

Dare12
    03. Veljača 2015. 20:27

Nisu mi gljivice na noktima, nego bas izmedju prstiju....al doslovno u dva dana mi izbacilo...malo imunitet opa i eto... uzela sam Canesten u ljekarni pa cemo vidit... vidila sam ja na caju da pise u trudnoci nije preporucljivo, ali mi je ginekolog reka da ga pijem...

Melly29
    04. Veljača 2015. 12:25

Dobrodosle sve buduce mamice :)

Pavla
    04. Veljača 2015. 13:42

Evo nas u 29 tjednu!
    Na licu mi izbacile fleke, kosa puna "snijega", dijeta zbog sećera u tijeku, prsi me svrbe ... još nemam lineu negru ...
    Sve ovo je razlika od prve trudnoće.
    Zato je svaka trudnoća posebna a mene TAKO raduje nova bebica

Dare12
    04. Veljača 2015. 14:34

uvik nešto

Evo nas u 29 tjednu!
    Na licu mi izbacile fleke, kosa puna &quot;snijega&quot;, dijeta zbog sećera u tijeku, prsi me svrbe … još nemam lineu negru …
    Sve ovo je razlika od prve trudnoće.
    Zato je svaka trudnoća posebna a mene TAKO raduje nova bebica

Bravo, uvik nesto... :) 
    a jel ti doktor reka sta kako ce ic porodjaj, prirodno ili carski?

29.8.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI