kažu ne pit uvin čaj u trudnoći radi lista medvjetke, da izaziva kontrakcije
Nisu mi gljivice na noktima, nego bas izmedju prstiju....al doslovno u dva dana mi izbacilo...malo imunitet opa i eto... uzela sam Canesten u ljekarni pa cemo vidit... vidila sam ja na caju da pise u trudnoci nije preporucljivo, ali mi je ginekolog reka da ga pijem...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Evo nas u 29 tjednu!
Na licu mi izbacile fleke, kosa puna "snijega", dijeta zbog sećera u tijeku, prsi me svrbe ... još nemam lineu negru ...
Sve ovo je razlika od prve trudnoće.
Zato je svaka trudnoća posebna a mene TAKO raduje nova bebica
29.8.2022. ➕
Jooj ni sama više neznam !!
Svakako sada trebam svaka 3 tjedna do kraja trudnoće (zbog profila šećera) prenoćavat u bolnici.
Tako da me to čeka, a još i razlog predhodnog carskog.
Očekujem da će me tjedan, dva prije termina hospitalizirat, pa šta bude.
Pripreman se na carski, ali vidit ćemo kako će sve proteć.
Svakako mi je drago što ću prije boravit u bolnici, da upoznam i doktore, i oni mene.
Da se psihički, koliko mogu pripremim ...
I prihvatim kako dođe.
Nekako baš guštam.
Nikad ne možeš znat. U prvoj nikakvih problema, pa carski. U drugoj svakakvih (Hvala Bogu za sada) malih pa opet ko zna.
Javit ću ti ako se prije dogovorno odluče !
29.8.2022. ➕
Drage moje pozdrav svima!!!! Evo nije me bilo neko vrijeme jer mi se dragi konačno vratio kući pa sam usredotočena više na njega i na goste koji nas ovih dana stalno obilaze.
Inače dobar lijek za gljivice je jabučni ocat u kom treba namakat noge i ja sam još naručila neke biljne kapi preko neta i prošlo mi je. Inače mi je doktor prepisao neke grozne tablete nakon kojih bi trebala radit jetrene probe ali kad sam pročitala nuspojave nisam ih pila i liječila se prirodnim lijekovima. Naravno to je bilo prije trudnoće, mislim da u trudnoći moramo biti sa svime opreznije.
A ja sam eto u 24 tjednu sa 9 kg+. Muž se vratio 12 kg mršaviji ,a ja se samo debljam i rastem. Malo me to u početku izdeprimiralo jer sam se bojala da mu neću bit privlačna ali sad me malo popustilo. On je mlađi od mene pa me uvijek pomalo muči strah da ću mu prestat bit zanimljiva. Kako se vi nosite s tim? Mislim on nije tip koji se okreće za ženskama i komentira ih, više to ja radim ali opet mislim da nikad dovoljno opreza. A možda i pretjerujem? Htjela bih biti seksi i dok sam trudna, ali trbuh mi je velik i sva sam već velika pa je teško izgledat seksi. Joj recite mi da pretjerujem i da nisam normalna!!!! I možda da okrivim hormone i za ovo razmišljanje?
Sortiraj odgovore
Najstariji