Dobro dosla nam...
Pila sam par dana uvin caj i sad me vise ne boli toliko, al sam sad dobila gljivice na nozim prstima... :( to nikad nisam imala, morat cu do ljekarne, pitat da mi daju nesto...
Dobro dosla nam…![]()
Pila sam par dana uvin caj i sad me vise ne boli toliko, al sam sad dobila gljivice na nozim prstima… :( to nikad nisam imala, morat cu do ljekarne, pitat da mi daju nesto…
Meni je jedna stara doktorica rekla da si kvasim noge u octu ako imam gljivice na noktima. Da ih to ubija :) TO kad mi nisu pomogle bas one kremice ali treba i paziti da noge ne stoje vlazne ili da ne oblacis dvaput iste carape i tako.. Najbolje omotat nokat u vatu natopljenu jabucnim octom neko vrijeme... :) Malo proguglaj te prirodne recepte jer meni one kremice nista nisu pomogle , samo trenutno...
Dobro dosla nam…![]()
Pila sam par dana uvin caj i sad me vise ne boli toliko, al sam sad dobila gljivice na nozim prstima… :( to nikad nisam imala, morat cu do ljekarne, pitat da mi daju nesto…
Ja se sjecam prije par godina moj stariji brat je imao gljivice dugo i skrivao je to i onda je rekao mom tati i on mu je dao savjet noge opereš, dobro osušiš i dobro napudraš sa baby puderom i cipele iznutra i sve i to raditi bar 2-3 puta dnevno i od tog.prođu ako zelite isprobati njemu je pomoglo!! Bolje to nego kemikalije iako je s tim preparatima brži oporavak a ponekad ni ne pomognu preparati
lu_os

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
kažu ne pit uvin čaj u trudnoći radi lista medvjetke, da izaziva kontrakcije

Nisu mi gljivice na noktima, nego bas izmedju prstiju....al doslovno u dva dana mi izbacilo...malo imunitet opa i eto... uzela sam Canesten u ljekarni pa cemo vidit... vidila sam ja na caju da pise u trudnoci nije preporucljivo, ali mi je ginekolog reka da ga pijem...

Evo nas u 29 tjednu!
Na licu mi izbacile fleke, kosa puna "snijega", dijeta zbog sećera u tijeku, prsi me svrbe ... još nemam lineu negru ...
Sve ovo je razlika od prve trudnoće.
Zato je svaka trudnoća posebna a mene TAKO raduje nova bebica
Evo nas u 29 tjednu!
Na licu mi izbacile fleke, kosa puna "snijega", dijeta zbog sećera u tijeku, prsi me svrbe … još nemam lineu negru …
Sve ovo je razlika od prve trudnoće.
Zato je svaka trudnoća posebna a mene TAKO raduje nova bebica
Bravo, uvik nesto... :)
a jel ti doktor reka sta kako ce ic porodjaj, prirodno ili carski?

29.8.2022. ➕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji