Kad promislim i meni je 5. misec bia najbolji - vidilo se da sam trudna a super sam se osjecala 😉... sta se tice poroda - ja razmisljam na nacin da to traje nekoliko sati i sve je gotovo, za razliku od same trudnoce koja traje 9 miseci i zivota posli koji traje godinama!! 😄😄😉
Ej zene, ja bila jutros u doktora...jucer sam cili dan imala uzasne bolove, i mislila sam da su mozda kontrakcije koje jace osjecam radi carskog...u prvoj trudnoci to nisam imala... gin. sumnja mozda na urinoinfekt pa cekam nalaz od mokrace...nadam se da ce sve bit ok..

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Curke, opet u Lidlu akcija od pon., imaju preslatke bodije i piđamice. Ja ću svojoj curki po piđamu, taman nemam ni jednu! Al su se zaredale, bankrotirat ću, već sad imam većinu robice za početak!
Curke, opet u Lidlu akcija od pon., imaju preslatke bodije i piđamice. Ja ću svojoj curki po piđamu, taman nemam ni jednu! Al su se zaredale, bankrotirat ću, već sad imam većinu robice za početak!
Nema veze, nek si ti nas obavijestila!

=http://lilypie.com]
i ja imam bolove s desne strane ko kad imaš upalu mišića i boli pri kretanju, pa sam išla u dr.
kaže da su ligamenti maternice jer se rastežu i šire...boli me već 4 dana...a dao mi je napraviti i kks, crp i urin za svaki slučaj
i ja imam bolove s desne strane ko kad imaš upalu mišića i boli pri kretanju, pa sam išla u dr.
kaže da su ligamenti maternice jer se rastežu i šire…boli me već 4 dana…a dao mi je napraviti i kks, crp i urin za svaki slučaj
Mene je cili stomak , bol kao da me netko nozem reze, nisam se mogla okrenit, ustat, sidit... a iskreno, nije mi se puno uspila ni vratit nakon prve trudnoce...hahahhahaha...urin mi je bija pozitivan, pa sam jutros odnila urino kulturu, sad cekamo do sutra...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji