Ej zene, ja bila jutros u doktora...jucer sam cili dan imala uzasne bolove, i mislila sam da su mozda kontrakcije koje jace osjecam radi carskog...u prvoj trudnoci to nisam imala... gin. sumnja mozda na urinoinfekt pa cekam nalaz od mokrace...nadam se da ce sve bit ok..
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Curke, opet u Lidlu akcija od pon., imaju preslatke bodije i piđamice. Ja ću svojoj curki po piđamu, taman nemam ni jednu! Al su se zaredale, bankrotirat ću, već sad imam većinu robice za početak!
=http://lilypie.com]
i ja imam bolove s desne strane ko kad imaš upalu mišića i boli pri kretanju, pa sam išla u dr.
kaže da su ligamenti maternice jer se rastežu i šire...boli me već 4 dana...a dao mi je napraviti i kks, crp i urin za svaki slučaj
Bok cure. Nemam dobre vijesti. Saznala sam da mi jedna beba ima rascjep na kicmici, i proširenje u 3 moždanoj komori. A to je povezano jedno s drugim. Moram čekati dok se ne rodi, pa ce se znati kolko je oštećenje. Ima mozda neko nekakva iskustva s tim? Dijagnoza je spina bifida, i kao da se operacijom uspješno riješava.
Maja, uh, mogu zamislit kako ti je....nadam se toplo da ce sve proc ok i da se lijeci kao sta kazu.. a oce li ti cekat s porodom ili ce izazvat porod?
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji