Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miha11
    23. Siječanj 2015. 20:59

Pozdrav cure 
    Moj termin je 17.3. ali ja svoju bebu smatram proljetnom bebom.... mada tad još ne počinje proljeće....  Neznam kako je kod vas, al meni je ovo prvi porod i lagano me počinje hvatat neka trema čim mi se približava datum, a bio je tako daleko 
    Sad ću biti u 34.tjednu. Mališan lupa i sprema se lagano za izlazak 

Vmnina
    24. Siječanj 2015. 15:31

Miha ajme blaaago tebi jos samoo maloo

leptirica3
    25. Siječanj 2015. 09:59

Dobro došle nove mame.  Miha moj je termin 18.03. naravno da je proljeće ima da sunce grije kao nikada Kako se ti osjecas u 8.mjesecu trudnoće?

Aleksandra2
    25. Siječanj 2015. 13:44

Ja sam isto iz Splita,a termin mi je 6.4. Mozda sve budemo zajedno.. :)
    Jooj ljudi,mene tako hvata panika od poroda..najrađe bi se vratila 5 mj nazad..

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

cipelica
    25. Siječanj 2015. 14:09

ne bi se vraćala, nema šanse, pa sve ispočetka.......iovako same komplikacije

Aleksandra2
    25. Siječanj 2015. 14:24

ah da..mene beba udara u neki zivac,svako malo..ka da mi nozeve zabija...jos malo..prizivit cu porod,tjesim se,kad su svi i ja cu...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• sunce malo
    26. Siječanj 2015. 11:35

evo da se i ja prijavim u proljetne bebe .moj termin je 13.4 i dobit cemo malog pisonju!

Marlameri
    27. Siječanj 2015. 09:00

Pozdrav svima i dobrodošle nove curke!!!! Eto svaka ima neke strahove i strepnje! Aleksandra meni je ovo treći porod pa mi nije svejedno,al mora van, nema druge! Meni je prvi put bilo lakše kad nisam znala šta me čeka. A sad kad znam ne veselim se baš, ali se trudim ne razmišljat i samo mislim kako ćemo lijepo uživat kod kuće na terasi jer će nam biti lijepo vrijeme. Jedino što ću ovaj put tražit ako može bez dripa, jer moji me trudovi nisu tako jako bolili. I voljela bih ovaj put da muž ide sa mnom, samo ne znam kako ćemo to izvest zbog njegovog posla. Ali do tad imam još dosta vremena pa se možda i predomislim! Sad sam 23 tjedna.

lala16
    27. Siječanj 2015. 09:13

Kad promislim i meni je 5. misec bia najbolji - vidilo se da sam trudna a super sam se osjecala 😉... sta se tice poroda - ja razmisljam na nacin da to traje nekoliko sati i sve je gotovo, za razliku od same trudnoce koja traje 9 miseci i zivota posli koji traje godinama!! 😄😄😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.