Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maja(twin mom)
    28. Siječanj 2015. 21:59

A sta je tu je. Na običnom uzv, i onda na 3D potvrdili. Nece mi izazivati porod, jer to je tako, i nema opasnosti za bebe. 
    Cula sam da se liječi, al reko da pitam dal netko nesto vise zna.

Dare12
    29. Siječanj 2015. 11:01

Miha i leptirica, ja sam se lani 20.03. suncala, a 21.03. rodila, nadam se da ce i vama bit isto tako lipo vrime za uvod u proljece ....znam da sam rekla da ce mi beba prokuhat, a on na kraju odlucija izac ko proljetni vijesnik...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

cipelica
    29. Siječanj 2015. 15:55

maja, ne znam ti ništa o spina bifidi, ali držim fige da sve prođe ok, drži se draga.

dare12, šta kaže urinokultura? ja svoju predala jutros, i vadila krv. CRP 16 (normalan od 0-5) i leukociti 11 (do 9.70 normalno). moram sutra ponovit CRP, ako raste dat će mi antibiotik

leptirica3
    29. Siječanj 2015. 18:35

Dare12 ja stalno govorim da ce nas sin doci s proljecem,a zatrudnila sam u prvim danima ljeta, Sjetiti cu te se ako se budem suncala,a velike su mogucnosti jer zivim na moru..

Dare12
    29. Siječanj 2015. 21:11

Cipelica, urinokultura uredna, reka mi je da pijem koji dan uvin caj pa ako se ponovi da ga zovem...
    aj budi sad pametan...zaboli me tu i tamo, al bar se mogu kretat... 
    Leptirica, i ja sam s mora al spletom okolnosti sam isla rodit sa brda....hahahahaha, sta ti je zivot..

mummy.pharmacist
    31. Siječanj 2015. 22:05

Pozdrav buduće mame! Evo da se i mi prijavimo ovdje...dolazak mališana očekujemo oko Uskrsa! Termin je 7.4. Porod ce biti u Vinogradskoj...jedva čekamo!!! :*

Dare12
    02. Veljača 2015. 16:17

Dobro dosla nam...  
    Pila sam par dana uvin caj i sad me vise ne boli toliko, al sam sad dobila gljivice na nozim prstima... :( to nikad nisam imala, morat cu do ljekarne, pitat da mi daju nesto...

ribica11
    02. Veljača 2015. 20:23

Bok mame, nova sam na klokanici, čekamo prvu bebicu, termin nam je 28.04. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.