A sta je tu je. Na običnom uzv, i onda na 3D potvrdili. Nece mi izazivati porod, jer to je tako, i nema opasnosti za bebe.
Cula sam da se liječi, al reko da pitam dal netko nesto vise zna.
Miha i leptirica, ja sam se lani 20.03. suncala, a 21.03. rodila, nadam se da ce i vama bit isto tako lipo vrime za uvod u proljece ....znam da sam rekla da ce mi beba prokuhat, a on na kraju odlucija izac ko proljetni vijesnik...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
maja, ne znam ti ništa o spina bifidi, ali držim fige da sve prođe ok, drži se draga.
dare12, šta kaže urinokultura? ja svoju predala jutros, i vadila krv. CRP 16 (normalan od 0-5) i leukociti 11 (do 9.70 normalno). moram sutra ponovit CRP, ako raste dat će mi antibiotik
Dare12 ja stalno govorim da ce nas sin doci s proljecem,a zatrudnila sam u prvim danima ljeta, Sjetiti cu te se ako se budem suncala,a velike su mogucnosti jer zivim na moru..
Cipelica, urinokultura uredna, reka mi je da pijem koji dan uvin caj pa ako se ponovi da ga zovem...
aj budi sad pametan...zaboli me tu i tamo, al bar se mogu kretat...
Leptirica, i ja sam s mora al spletom okolnosti sam isla rodit sa brda....hahahahaha, sta ti je zivot..
Pozdrav buduće mame! Evo da se i mi prijavimo ovdje...dolazak mališana očekujemo oko Uskrsa! Termin je 7.4. Porod ce biti u Vinogradskoj...jedva čekamo!!! :*
Dobro dosla nam...
Pila sam par dana uvin caj i sad me vise ne boli toliko, al sam sad dobila gljivice na nozim prstima... :( to nikad nisam imala, morat cu do ljekarne, pitat da mi daju nesto...
Bok mame, nova sam na klokanici, čekamo prvu bebicu, termin nam je 28.04.
Sortiraj odgovore
Najstariji