Ima nas sve vise... Maja, jos malo pa se blizi dan D...
ja sam 21 tjedan i dobila sam samo 4 kg..iako se iskreno s tim uopce ne zamaram...i u prvoj sam nakupila 17kg, pa sam iz rodilista odma izasla 9kg laksa..
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
da da bliži se dan D. sutra 34 tj, dečki divljaju ko ludi u trbuhu....
evo da vam se pridružim sa kilama.... ja sam do 21 tt dobila samo 2 kile i sad do kraja 26tt natukla 5 :/ ( za to sam okrivila blagdane :D ) nadam se da neću nastavit tim tempom... a u prvoj trudnoći sam dogurala do15kg i brzo sve oslo nakon poroda :D
Evo ja ušla u 22 tjedan. Sad mi ovi tjedni brže prolaze. Ispočetka mi je vrijeme prolazilo tako sporo pa nikako nisam mogla dočekati da prođu prva tri mjeseca. A sad još malo pa sam u 6 mjesecu. Buša mi raste iz dana u dan sve više i jedva čekam sljedeći pregled da vidim koliko je maleni narastao. A malo sam se zabrinula jučer ujutro jer mi se prekjučer popodne, navečer i jučer ujutro nije javio kao inače. Pa sam već pomislila da nešto nije u redu. Ali onda popodne me pošteno izudarao pa me to smirilo. A sad ujutro opet je miran. Jel se vaše bebe vama javljaju u neko određeno vrijeme? Mene je mali uvijek ujutro udarao, pa onda popodne kad legnem i navečer. A sad se to nešto prorijedilo pa ne znam trebam li se brinuti? Iako mi je treća trudnoća ne sjećam se kako je to bilo u prošle dvije. A i bila sam opuštenija prije pa nisam ni obraćala pažnju. Sad sam sva isprepadana zbog tog spontanog pa možda malo i pretjerujem sa brigom.
i moj lupka najviše navečer kad idem leć, ali i sad se evo upravo javlja
Moju frajlu je tata pomazio u 6 prije posla, pa se odlučila pravo razbacati da mama ne može spavati! Inače se ujutro uvijek javi ali jutros je pravo bila vesela¨!
=http://lilypie.com]
Maja, daj Boze da izdrzis jos bar 3 tjedna.. Moja zvir lupa po cili dan, nema neko pravilo dok mi je prvi udara uglavnom kad bi legla na spavanje..pa sve tako do nekog 34tt, onda mu je postalo malo tijesno pa se nije toliko cesto javlja al bi onda znala lipo nozica i rukica izletit...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji