Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maja(twin mom)
    20. Siječanj 2015. 14:09

Evo mene ponovo. Neznam kaj bi vam rekla za kile. To je totalno drukčije kod svakoga. Da se utješite, ja sam sad 33+5 i dobila sam 23 kg. 😛
    Naravno da me ginekolog špota, al ja se izvučem sa izgovorom da su dvojca hahara to sve pojela 😊. 
    Bila sam na zadnjem pregledu kod svog doktora i sve je ok. Sad sam vec dobila uputnicu i za pregled u bolnici i odma uputnicu za rodilište. Ide koja od vas u Merkur roditi?

lala16
    20. Siječanj 2015. 22:22

Evo da se i mi prijavimo u proljetne bebe... 😄 Bruno bi trebao vani 10.4.!

Leda2
    20. Siječanj 2015. 22:51

Dobro nam došla!

=http://lilypie.com]

Sara9
    21. Siječanj 2015. 08:36

Dobro došla :)

Dare12
    21. Siječanj 2015. 19:33

Ima nas sve vise...  Maja, jos malo pa se blizi dan D... ja sam 21 tjedan i dobila sam samo 4 kg..iako se iskreno s tim uopce ne zamaram...i u prvoj sam nakupila 17kg, pa sam iz rodilista odma izasla 9kg laksa..

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

maja(twin mom)
    21. Siječanj 2015. 20:49

da da bliži se dan D. sutra 34 tj, dečki divljaju ko ludi u trbuhu....

mimi1989
    21. Siječanj 2015. 22:10

evo da vam se pridružim sa kilama.... ja sam do 21 tt dobila samo 2 kile i sad do kraja 26tt natukla 5 :/ ( za to sam okrivila blagdane :D ) nadam se da neću nastavit tim tempom... a u prvoj trudnoći sam dogurala do15kg i brzo sve oslo nakon poroda :D

Marlameri
    22. Siječanj 2015. 09:21

Evo ja ušla u 22 tjedan. Sad mi ovi tjedni brže prolaze. Ispočetka mi je vrijeme prolazilo tako sporo pa nikako nisam mogla dočekati da prođu prva tri mjeseca. A sad još malo pa sam u 6 mjesecu. Buša mi raste iz dana u dan sve više i jedva čekam sljedeći pregled da vidim koliko je maleni narastao. A malo sam se zabrinula jučer ujutro jer mi se prekjučer popodne, navečer i jučer ujutro nije javio kao inače. Pa sam već pomislila da nešto nije u redu. Ali onda popodne me pošteno izudarao pa me to smirilo. A sad ujutro opet je miran. Jel se vaše bebe vama javljaju u neko određeno vrijeme? Mene je mali uvijek ujutro udarao, pa onda popodne kad legnem i navečer. A sad se to nešto prorijedilo pa ne znam trebam li se brinuti? Iako mi je treća trudnoća ne sjećam se kako je to bilo u prošle dvije. A i bila sam opuštenija prije pa nisam ni obraćala pažnju. Sad sam sva isprepadana zbog tog spontanog pa možda malo i pretjerujem sa brigom.

Sara9
    22. Siječanj 2015. 10:03

Marlameri

Evo ja ušla u 22 tjedan. Sad mi ovi tjedni brže prolaze. Ispočetka mi je vrijeme prolazilo tako sporo pa nikako nisam mogla dočekati da prođu prva tri mjeseca. A sad još malo pa sam u 6 mjesecu. Buša mi raste iz dana u dan sve više i jedva čekam sljedeći pregled da vidim koliko je maleni narastao. A malo sam se zabrinula jučer ujutro jer mi se prekjučer popodne, navečer i jučer ujutro nije javio kao inače. Pa sam već pomislila da nešto nije u redu. Ali onda popodne me pošteno izudarao pa me to smirilo. A sad ujutro opet je miran. Jel se vaše bebe vama javljaju u neko određeno vrijeme? Mene je mali uvijek ujutro udarao, pa onda popodne kad legnem i navečer. A sad se to nešto prorijedilo pa ne znam trebam li se brinuti? Iako mi je treća trudnoća ne sjećam se kako je to bilo u prošle dvije. A i bila sam opuštenija prije pa nisam ni obraćala pažnju. Sad sam sva isprepadana zbog tog spontanog pa možda malo i pretjerujem sa brigom.

Moj mene redovito tuce, ali najvise kad dugo sjedim, valjda mu dosadi polozaj, a i navečer kad legnem, eeee onda mi ne da mira nikako  ako se bojis, čula sam da tribas pojest nešto slatko i lec na lijevi bok, tad bi se trebala beba aktivirati 

cipelica
    22. Siječanj 2015. 10:28

i moj lupka najviše navečer kad idem leć, ali i sad se evo upravo javlja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI