Ja 27+1. Stalno cendram kako imam još puno do bebice, ali kad sam vidjela na aplikaciji da je to još 83 dana, ne čini mi se tako puno! Uz to, namještaj koji smo kupili dolazi tek za 9 tjedana tako da mala ni ne smije ranije van!!!
Evo ja sam tek 19 tjedana, ali imam malu nećaku staru 3 tjedna pa se s njom guštam dok je moj mali Joe u trbuhu. Jučer sam dobila rezultate triple testa i za sve mi je nizak rizik pa mi je sad malo lakše. Iako nisam previše ni strahovala, ali opet nije mi bilo baš svejedno. I mogu reći da me mali iznenađuje kako je živahan i jak, a tako je malen. Već mi se vidi na trbuhu kad me udara iako to još nije često, ali dva puta dnevno (ujutro i navečer) obavezno se javi. I na žalost počele su mi kontrakcije pa sam krenula piti magnezij u većoj dozi. (imam iskustvo iz prošle trudnoće) Eto ukratko o mojim trudničkim tegobama i ljepotama, a kako ste vi?
Ja sam curke moje danas točno 28 tjedana
Osjećam se dobro, moja curka je postala sve življa i življa :) a ja ovih zadnjih tjedan dana papam za troje a najviše kolača strah me stati na vagu :)
Kako ste mi vi kako provodite ove blagdanske dane?
Bolesno I bez apetita! Što I nije toliko loše s obzirom na sve kolače oko mene :D
Sortiraj odgovore
Najstariji