Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    28. Prosinac 2014. 12:14

Danas nam je točno 25 tjedana :)

• Loreen
    28. Prosinac 2014. 23:26

Cestitam Sara :) Jos malo isto ko i meni :D

ena2203
    29. Prosinac 2014. 15:18

Ja 27+1. Stalno cendram kako imam još puno do bebice, ali kad sam vidjela na aplikaciji da je to još 83 dana, ne čini mi se tako puno! Uz to, namještaj koji smo kupili dolazi tek za 9 tjedana tako da mala ni ne smije ranije van!!!

Marlameri
    30. Prosinac 2014. 08:58

Evo ja sam tek 19 tjedana, ali imam malu nećaku staru 3 tjedna pa se s njom guštam dok je moj mali Joe u trbuhu. Jučer sam dobila rezultate triple testa i za sve mi je nizak rizik pa mi je sad malo lakše. Iako nisam previše ni strahovala, ali opet nije mi bilo baš svejedno. I mogu reći da me mali iznenađuje kako je živahan i jak, a tako je malen. Već mi se vidi na trbuhu kad me udara iako to još nije često, ali dva puta dnevno (ujutro i navečer) obavezno se javi. I na žalost počele su mi kontrakcije pa sam krenula piti magnezij u većoj dozi. (imam iskustvo iz prošle trudnoće) Eto ukratko o mojim trudničkim tegobama i ljepotama, a kako ste vi?

MalaMia
    30. Prosinac 2014. 19:41

Ja sam curke moje danas točno 28 tjedana 

Osjećam se dobro, moja curka je postala sve življa i življa :) a ja ovih zadnjih tjedan dana papam za troje a najviše kolača  strah me stati na vagu :)
    Kako ste mi vi kako provodite ove blagdanske dane?

Sara9
    30. Prosinac 2014. 19:47

Bolesno I bez apetita! Što I nije toliko loše s obzirom na sve kolače oko mene :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.