Ne znam ni dužinu ni težinu svog bebača,jer imam tako super doktora da mu se neda mjeriti. Ali ne zamaram se,bitno da je sve uredu i da se beba lijepo igra i skače kod mame.
Evo nije me bilo neko vrijeme, ali od kad radim ništa ne stignem i dani mi lete ko ludi! Super je to što me ne boli više onako kao prije pa sam opet počela radit sve po kući- iako svi viču na mene. Ali kad se dobro osjećam ne vidim razloga da stalno ležim. Bebač se ne rita previše, ali osjetim ga svaki dan po malo. A muku mučim sa imenom. Za curke mi je bilo lakše, a sad za dečka uopće nemam inspiracije. Za sad ga zovemo mali Joe jer je začet u SAD-u a drugih ideja uopće nemam. Mislim ne bih djetetu dala ime Joe, to je samo od milja. A do 5. mjeseca valjda ćemo nešto smislit. Samo nek nam je on zdrav i da je sve u redu!!
Žene moje :)
Bila prekjučer na 4D ultrazvuku i moram vam reći da se moja doktorica zeznula.
Naime, nije curka nego je pišolino :)
Zeza me dragi neumorno već dva dana, pošto sam ja imala veeeliku želju za dečkićem, da mi se ostvarilo :)
I da, jel ide tko roditi oko 24.05. u Vinogradsku?
"Dijete nosiš u sebi devet mjeseci, u naručju tri godine, a u svom srcu do kraja života."
Proljetne mamice svima vam zelim sretan i blagoslovljen Bozic i neka nam bebice budu zdrave i vesele!
Marlameri imam istu situaciju s imenima! Curica bih mogla rodit 10 svaka bi imala super ime al deckoo .
Javi ako ti padne napamet neko lijeppo ime!
Pridruzujem se cestitkama za Bozic! Uzivajte, cuvajte se i puno papajte
Sortiraj odgovore
Najstariji