Blago vama... i ja bi jednu dugonogu curicu...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
joj i ja bi curicu... moji dečki od prvog ultrazvuka imaju odstupanja 2 dana više ili manje, tako da neznam oće biti visoki il niski..... al sretna sam jel sve ide kako treba... i nemogu dočekati 29.12 da ih ponovo vidim..
Sta se po tome vidi oce biti niski ili visoki? Mi smo svi bili manje bebe skoro cijelu trudnocu i na kraju smo jedan brat i ja niži a ovaj zadnji koji je bio najmanji je 185 :D
Marija nam je bila prosječna beba, a Klara ima dužu bedrenu kost (inače su BDP i ostale vrijednosti u prosjeku i odgovaraju terminu), tako da je doktorica zaključila kako će imat duže noge i ruke, pa ćemo vidjeti :)
Svi "moji" i oni koji su visoki imaju relativno male noge, tako da nam je jedna dugonoga dobro došla
Ma slatkica, sva djeca su takoooo slatka
P.s. kako ja obožavam balet, a da me vidite zaključile bi da nipošto nemam predispozicije da budem balerina, moža se mala bude predomišljala
29.8.2022. ➕
Mi smo oboje visoki, ja sam 178, a muž 193, pa nas ni ne čudi što je bebač dug :) :)
dal sam ja što krivo izračunala ili što ali meni dode da bebica ima 250g a ja u 24tjednu (bila prije 2 tjedna). Ja se udebljala 1.5kg.
Nekako mi djeluje da je to mala gramaža za bebicu u tom tjednu....
Nema veze tezina bebe s tezinom mame... trebala bi bit malo teza, al tek sad bebe pocinju rast puno u tezinu, koliko se ja mogu sitit svog prvog... cemu se zamarat uopce sa tim, ako doktor kaze da je sve uredu?!
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Meni je moja doktorica rekla da ce moja curka biti dugonoga! Jooj tako sam sretna, na tatu je! 😊 nadam se samo da neće biti i šeprtljava na tatu! 😉
=http://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji