Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    19. Prosinac 2014. 11:20

Blago vama... i ja bi jednu dugonogu curicu... 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

maja(twin mom)
    19. Prosinac 2014. 12:54

joj i ja bi curicu... moji dečki od prvog ultrazvuka imaju odstupanja 2 dana više ili manje, tako da neznam oće biti visoki il niski..... al sretna sam jel sve ide kako treba... i nemogu dočekati 29.12 da ih ponovo vidim.. 

• Loreen
    19. Prosinac 2014. 12:58

Sta se po tome vidi oce biti niski ili visoki? Mi smo svi bili manje bebe skoro cijelu trudnocu i na kraju smo jedan brat i ja niži a ovaj zadnji koji je bio najmanji je 185  :D

Pavla
    19. Prosinac 2014. 13:12

Marija nam je bila prosječna beba, a Klara ima dužu bedrenu kost (inače su BDP i ostale vrijednosti u prosjeku i odgovaraju terminu), tako da je doktorica zaključila kako će imat duže noge i ruke, pa ćemo vidjeti :)
    Svi "moji" i oni koji su visoki imaju relativno male noge, tako da nam je jedna dugonoga dobro došla
    Ma slatkica, sva djeca su takoooo slatka
    P.s. kako ja obožavam balet, a da me vidite zaključile bi da nipošto nemam predispozicije da budem balerina, moža se mala bude predomišljala

29.8.2022. ➕

Sara9
    19. Prosinac 2014. 15:26

Mi smo oboje visoki, ja sam 178, a muž 193, pa nas ni ne čudi što je bebač dug :) :)

• tamy24
    22. Prosinac 2014. 17:50

dal sam ja što krivo izračunala ili što ali meni dode da bebica ima 250g a ja u 24tjednu (bila prije 2 tjedna). Ja se udebljala 1.5kg.

Nekako mi djeluje da je to mala gramaža za bebicu u tom tjednu....

Dare12
    22. Prosinac 2014. 18:27

Nema veze tezina bebe s tezinom mame... trebala bi bit malo teza, al tek sad bebe pocinju rast puno u tezinu, koliko se ja mogu sitit svog prvog... cemu se zamarat uopce sa tim, ako doktor kaze da je sve uredu?!

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Leda2
    22. Prosinac 2014. 20:57

Meni je  moja doktorica rekla da ce moja curka biti dugonoga! Jooj tako sam sretna, na tatu je! 😊 nadam se samo da neće biti i šeprtljava na tatu! 😉

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.