Mi smo opremljeni robicom maksimalno,a tek smo na pola puta. Nikad nisam bila sujeverna tipa : " Prva tri mjeseca nikome ne govori da si trudna,ne kupuj rano robicu itd.." Sve sam skoro dobila,ali opet kad prosetam gradom ne mogu odoliti a da nešto ne kupim,to je jače od mene :) Jedino kolica i krevetić ćemo ostaviti tamo pred kraj,to nam je zadnje..
Divan je osjećaj ući u bebi trgovinu i kupovati za svoju bebu,barem nama prvorotkama
Mamina i tatina princeza..13.05.2015. <3
da, istina, bit će nedonoščad, al odlučila sam poslje nove godine krenut u nabavku(i to duplu )
nemogu ih dočekat, a živahni su za poludit...
Ma meni je jos uvik gust uc i kupovat iako je drugo na putu...
maja(twin mom), ja ti iskreno zelim da doslepas bar nekako do 37tt...onda mozes po komodu.. jer nedonoscad ti do prvog rodjendana stalno mora na neku kontrolu, mene je to umorilo s prvim i zato se toplo nadam da ovo drugo nece uranit...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
e da....i da se ispravim.. po mome je termin 28.5. , po doktoru 29.5.
Uff, ja imam dva para bodi benkica, dvoje hlače, par gazica I dvoje čarapice :D sad nakon nove brzo u nabavku svega I svačega! Kolica nam kupuju negovi, a krevetić će mi otac napravit jer je stolar, tako da mi I nije tolika panika :)
A i ja se nadam da cu nekako uspjet dogurat, pa da decki idu odma domeka, a ne u inkubator. I znam za te sve pretrage iako oba nećaka su rođena 35+2 i jedan je morao na preglede a drugi ne.
Za sad je sve kako treba, pa se nadam da ce i do kraja biti! 😊😊
E ja malo sad citam tu i mislim si kako ti doktori uvik govore da ne mozemo ovo da ne mozemo ono a kako su onda zene dosad radjale. Nekad nisi ni znala da nosis blizance dok ne krenes radjat. Pa ima toliko zdravih ljudi... Kao da oni ne mogu shvatit da mi zene mozemo sve a oni ne mogu i ko im je kriv
Meni je to isto palo napamet, i onda sam pomislila da mi se prvi porod dogodija prije 40g negdi na selu, ni ja ni beba ne bi bile danas di jesmo...prije se puno drugacije zivilo, hranilo...danas je sve to modernizirano i umjetno pa tako i mi...
al da mozemo sve, mozemo... ja sam cilu prvu trudnocu bila preaktivna, svi se cudili, ni sekunde mira...istina, na kraju sam sa puta isla rodit al takav mi je bija horoskop...
Sortiraj odgovore
Najstariji