Ja sam do 6tog mjesec bila jako aktivna. Radila dva posla imala odmora 4 sata dnevno izmedju poslova , sreca nisu bili fizicki jako aktivni ali moras radit... Do 4. mjeseca sam vozila biciklu. Onda sam prestala jer sam pocela osjecati bolove u trbuhu od naprezanja kad vozim. Ali drugo tromjesecje mi je bilo najgore sto se tice energije. kazu da si puna energije ja sam bila nervozna, tuzna, depresivna, mijenjala raspolozenja i sad kako vrijeme ide ja sam sve smirenija. cak mi je i MM rekao da nikad nisam bila ovako smirena i pozitivna :D Nadam se da ce ostat tako. Valjda mi pase ova razina hormona ;)
Da, stalno sam se svađala i sve mi je bilo crno i cmoljila sam na svaku glupost ali bas na svaku i nista mi se nije dalo. A sad sam se nekako smirila. Jedina razlika je sto smo se preselili, mislim da je bivsi stan bio uklet i bilo je puno macaka oko njega a macke se skupljaju na negativnu energiju tako da se tjesim da nisam ja bila kriva :p
Ma to sam negdje procitala, kao macka ce lec na TV di je zračenje a pas ne bi i te spike. Ne znam je li istina haha ali tako ja sebi objašnjavam nervozu :D
Da vas obavijestim ... tko čita.
Bili smo na pregledu jučer.
Bogu hvala, sve je u redu.
Klara nam ima približno 440g, i još uvijek dužu bedrenu kost, što znači da bi mogla imat duge noge.
To nas je sve iznenadilo, jer smo i muž i ja niski, al ćemo imat visoko dijete, po doktorici.
Eh, šta su geni
Ko zna na koga je mala povukla, ali to je i ČAR
29.8.2022. ➕
Moja curka isto ima dužu bedrenu kost pa se i ja nadam da ce biti visoka
Ni meni to nije čudno jer sam i ja 175 a moj mužjak je 192
Sortiraj odgovore
Najstariji