Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loreen
    17. Prosinac 2014. 21:27

Ja sam do 6tog mjesec bila jako aktivna. Radila dva posla imala odmora 4 sata dnevno izmedju poslova , sreca nisu bili fizicki jako aktivni ali moras radit... Do 4. mjeseca sam vozila biciklu. Onda sam prestala jer sam pocela osjecati bolove u trbuhu od naprezanja kad vozim. Ali drugo tromjesecje mi je bilo najgore sto se tice energije. kazu da si puna energije ja sam bila nervozna, tuzna, depresivna, mijenjala raspolozenja i sad kako vrijeme ide ja sam sve smirenija. cak mi je i MM rekao da nikad nisam bila ovako smirena i pozitivna :D Nadam se da ce ostat tako. Valjda mi pase ova razina hormona ;)

Ribica153
    18. Prosinac 2014. 09:37

Bome sam i ja ko da sam u najgorem PMS-u stalno...

• Loreen
    18. Prosinac 2014. 20:03

Da, stalno sam se svađala i sve mi je bilo crno i cmoljila sam na svaku glupost ali bas na svaku i nista mi se nije dalo. A sad sam se nekako smirila. Jedina razlika je sto smo se preselili, mislim da je bivsi stan bio uklet i bilo je puno macaka oko njega a macke se skupljaju na negativnu energiju tako da se tjesim da nisam ja bila kriva :p

• Loreen
    18. Prosinac 2014. 21:48

Ma to sam negdje procitala, kao macka ce lec na TV di je zračenje a pas ne bi i te spike. Ne znam je li istina haha ali tako ja sebi objašnjavam nervozu :D

Pavla
    19. Prosinac 2014. 09:27

Da vas obavijestim ... tko čita. 
    Bili smo na pregledu jučer.
    Bogu hvala, sve je u redu.
    Klara nam ima približno 440g, i još uvijek dužu bedrenu kost, što znači da bi mogla imat duge noge.
    To nas je sve iznenadilo, jer smo i muž i ja niski, al ćemo imat visoko dijete, po doktorici.
    Eh, šta su geni
    Ko zna na koga je mala povukla, ali to je i ČAR

29.8.2022. ➕

MalaMia
    19. Prosinac 2014. 10:36

Moja curka isto ima dužu bedrenu kost pa se i ja nadam da ce biti visoka 
    Ni meni to nije čudno jer sam i ja 175 a moj mužjak je 192 

ena2203
    19. Prosinac 2014. 10:43

Puno malih manekenkica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.