Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    leptirica3
    17. Prosinac 2014. 09:01

Ne znam kako ali meni vrijeme leto kao ludo, čak bi da malo uspori jer nismo još ništa pripremili za bebu a malac dolazi za 13 tj    Ušli smo u treće tromjesečje.

• Loreen
    17. Prosinac 2014. 09:03

Meni 13 ako ne ispadne prije kako je krenuo :) 

Hvata me uzbuđenje i sad si pokušavam shvatit koliko je mogao doktor fulat termin ako sam vec s 5 tjedana bila na uzv i bila je samo gestacijska,,, Nisam spremna bas da prije izleti, mora bit na termin :)

leptirica3
    17. Prosinac 2014. 09:36

Mi imamo samo krevetić i  dok kupimo madrac i posteljinu odmah ćemo ga smjestiti. Isto planiramo iza nove godine skoknuti do Splita,jer ovdje nema nekog izbora,osim da dignemo još jedan kredit.

ena2203
    17. Prosinac 2014. 10:22

Ribica, imamo termin na isti dan, a mi nemamo ni kolica ni ništa još. i ja planiram iza Nove god lagano u shopping. Robice imamo puno. Moje mama i sestra su lude od sreće i samo kupuju. I ja, naravno.

maja(twin mom)
    17. Prosinac 2014. 12:47

bok cure da se i ja uključim u temu, sutra mi je 29 tj, i ja još nisam ništa kupila.....možda sam malo praznovjerna, a k tome i dva dečkića nosim... 
    jel krajnje vrijeme da krenem? doktor mi je rekao da ću izdržat do 35 tj, i da dečki neće imati mjesta više...

MalaMia
    17. Prosinac 2014. 13:02

Ja imam još 14 tjedana do dolaska naše curice i isto nemam ništa spremljeno ali doslovno ništa 
    Plan je ići u shoping iza NG nekako si mislim ma ima još vremena a nadam se da ću možda i uhvatiti neka sniženja ako idem poslije blagdana 

Dare12
    17. Prosinac 2014. 13:05

maja(twin mom) , moj savjet kao mame nedonosceta (prvi beban se rodija u 36tt)...imala sam sve spremno. Opranu robicu koju sam nesto kupila, nesto su mi poklonili, nesto brat dao od njegovog malog, cak sam i torbu za rodiliste spremila u 35 tt , a inace nisam takva (uvik kasnim) i posli mi je bilo drago da mi je sve spremno jer nas je beban iznenadija i jos osta 2 tjedna na neonatologiji, a onda si to vrime u brizi i mislima...pa mislim da ti je najbolje nesto malo za pocetak spremit... jer su ti vec najavili raniji porod mozda... Sretno i ne brini, sve to dodje na svoje...

Loreen, ja sam s prvim isto sa 6 miseci rekla da ja ne bi tila rodit i da me strah...onda mi je mm reka, sad ti natrag nema.. i od tad uopce nisam razmisljala o tome. A i tezina ti je relativan pojam, nemoj se uopce zamarat, nego uzivaj, setaj, skitaj i radi sta pozelis dok ne dodje beban, jer onda postajes "robinja"... muski uvik nadju vrimena za sebe i svoje guste,a mi smo ipak mame... :)

Uh, pocela sam mudrovat...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.