Proljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vmnina
    13. Travanj 2015. 15:46

Leda place mi se kad moji za ruckom fino papaju ajvar a ja nesmijem. Mislim, smijem pa cu se lijepo provest nakon
    A sta se tice tog grudnjaka. Neznam, nadam se da ce nabujat jer cijelu trudnocu to cekam hahaha i jos se nije dogodilo. Jadne male

Eto i kod mene oprema za bebu skoro pa spremna. Jos kozmetiku za nju i neke sitnice tako. Dare tebi je bas fino ako imas sve od malog sad samo ide ponavljanje gradiva

Leda2
    13. Travanj 2015. 18:15

Vmnina moj mm skoro svaki vikend roštilja a ja samo mogu jest bijelo meso i zelenu salatu!  aLi ajde još malo ću izdržati!

=http://lilypie.com]

deverika
    13. Travanj 2015. 18:26

Ajde, žene smo.. pa ću pitati, jel možda ima još koja problem ko i moj, 
    otečeno spolovilo 

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

Dare12
    13. Travanj 2015. 19:41

U Nipcoma meni teta siva, pa mi je ona uvik poklanja njihove stvari, tako da i toga iman...al uvik volim kupit nesto lipo kad vidim. Najdrazi mi je H&M , a ima koji misec u st u City Centru je otvorila Orcestra, francuska firma platis godisnju clanarinu 125kn i cilu godinu kupujes 50% jeftinije, tako da i u njih nadjem super stvari. Malom sam za zimu uzela jaketicu i jos par stvari oko Bozica, pa smo racun platili oko 500-ak kn, jer je bilo 60% :)
    Moj vam je savjet, nemojte previse kozmetike kupovat, ja jos iman kupki, sampona i tih stvari jos od ovog malog, stoje u ormaru,  jer svi za babine kad ne znaju sta kupit, kupe to...

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

deverika
    14. Travanj 2015. 14:39

Ma to je normalno kod nekih trudnica, da pojačana je prokrvljenost. Kaže gin tak treba bit. Ma, malo sam jučer više hodala, radila,  pa sam se sva "upekla" 

Ženski savjet nije Bog zna što, ali je glup onaj tko ga ne posluša. - Cervantes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.