"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

kachi

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Kažu da su ti mobili najbolji i kad sviraju i kad se vrte i kad emitiraju svjetlo na strop i kad se sve to može još i zasebno koristiti. Naravno da su ti najskuplji.  Koliko sam vidjela na babycentru da su oko 500kn takvi.
    Ja sam to riješila tako što sam se dogovorila sa sestrom da nam to pokloni za bebu. Samoj bi mi bilo teško odvojiti novac još i za to jer nije da je to djetetu baš potreba.

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Ja kupila za 150kn u bipe. Zivotinjice, vrte se i sviraju. Nisam jos instalirala.
    To je zanimljivije dici od god dana nego bebama

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

pikica

Nisu normalni koliko traze za te igrackice za kindu…ja uzela zmiju sta se omota oko stranice kinderbeta i kad sam vidjela da kosta 169kn momentalno sam ju vratila…a o onim vrtuljcima da ne pricam…pa nekako cu mu radije kupiti neku lijepu robicu nego tolike novce dati za to….sve se nadam da cu naletit na povoljnije…iako cisto sumnjam

Ima ih i za 15 kn u ikei  samo zivotinjice na spagu, ne svitle i ne pjevaju, a vrte se...pa kad ih zavrtis  isto je smisno.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

lollipop

Broj poruka: 737

Prijavi adminu

ja sam iskoristila brata da mi u arena centru kupi nešto tih igračaka od mamas and papas pa sam super prošla...a mobil mi je kupio u magic baby za 235 kn 
    www.magicbaby.hr/igracke-hr/baby-igracke/muzicki-vrtuljci/tiny-love-take-along-mobile.html
    bitno da su ove drečave boje a ne one bež jer je ovo djetetu poticajno za mozak, kontrasti i sve ono šta se nama čini da je malo previše...
    htjela sam onaj chicco ali 500 kn je malo previše

Anci2225

Broj poruka: 245

Prijavi adminu

Mi smo za sina kupili taj skupi mobil koji svira 20 min i najisplativija stvar ikad.
    Sad ima 4 godine i jos uvijek ga koristi samo za muziku.
    To je njegova nina nana i bez toga nece zaspati.

lollipop

Prijavi adminu

koji tj čiji ste uzeli?

Anci2225

Broj poruka: 245

Prijavi adminu

Mi smo uzeli ovaj.
    Cak ima i daljinski da mozes produziti muziku
    www.magicbaby.hr/igracke-hr/pokloni/do-6-mjeseci-hr/tiny-love-sweet-island-dreams.html

Ryanne

Broj poruka: 754

Prijavi adminu

Ja sam si definitivno htjela uzeti takav mobil koji i svira i ima noćno svjetlo. Ali kad sad gledam cijene... boze dragi...
    Za 500 kn kupim robice i opreme za bebu ko u priči.

• dalia03

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

Mame,za te mobile si pogledajte u mulleru,često ih znaju sniziti,mi smo kupili predivan,fisher price,medeki koji se vrte,melodije koje sviraju 20.min.sa svjetlom noćno nebo,zvijezdice na zidu,plus daljinski...inače mu je svugdje cijena preko 500 kn...mi smo ga platili 230 kn.

lollipop

Prijavi adminu

hvala na info, baš ću baciti oko u muller ako imaju kakav projektorić

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.