Kažu da su ti mobili najbolji i kad sviraju i kad se vrte i kad emitiraju svjetlo na strop i kad se sve to može još i zasebno koristiti. Naravno da su ti najskuplji. Koliko sam vidjela na babycentru da su oko 500kn takvi.
Ja sam to riješila tako što sam se dogovorila sa sestrom da nam to pokloni za bebu. Samoj bi mi bilo teško odvojiti novac još i za to jer nije da je to djetetu baš potreba.
Ja kupila za 150kn u bipe. Zivotinjice, vrte se i sviraju. Nisam jos instalirala.
To je zanimljivije dici od god dana nego bebama
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
ja sam iskoristila brata da mi u arena centru kupi nešto tih igračaka od mamas and papas pa sam super prošla...a mobil mi je kupio u magic baby za 235 kn
www.magicbaby.hr/igracke-hr/baby-igracke/muzicki-vrtuljci/tiny-love-take-along-mobile.html
bitno da su ove drečave boje a ne one bež jer je ovo djetetu poticajno za mozak, kontrasti i sve ono šta se nama čini da je malo previše...
htjela sam onaj chicco ali 500 kn je malo previše
Mi smo za sina kupili taj skupi mobil koji svira 20 min i najisplativija stvar ikad.
Sad ima 4 godine i jos uvijek ga koristi samo za muziku.
To je njegova nina nana i bez toga nece zaspati.
Mi smo uzeli ovaj.
Cak ima i daljinski da mozes produziti muziku
www.magicbaby.hr/igracke-hr/pokloni/do-6-mjeseci-hr/tiny-love-sweet-island-dreams.html
Ja sam si definitivno htjela uzeti takav mobil koji i svira i ima noćno svjetlo. Ali kad sad gledam cijene... boze dragi...
Za 500 kn kupim robice i opreme za bebu ko u priči.
hvala na info, baš ću baciti oko u muller ako imaju kakav projektorić
Sortiraj odgovore
Najstariji