Hahahahaha jojo bas sam se sad nasmijala od srca...sve u granicama normale i nema greske

Pozdrav pročitala sam par strana zaista sam željela sve od prve do zadnje,ali majko moja koliko toga ima hehe.. Ovako ja sam već lagano na pola puta i naravno počinjemo lagano sa pripremama, najprije kako i šta,jer nam je ovo prva beba.. dosta robice ću dobiti no ne znam u kakvom stanju,ali izuzev toga kada se sve stavilo na papir cifra će biti zaista poveća.. Živimo u Sinju pa nam tako ni BiH nije daleko,e sad mene zanima ima li koja mama iskustva sa kupovinom u BiH? Da li se isplati i tako.. sve informacije su dobrodošle,a tako i dućani, shopping centri i slično hvala unaprijed
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, odi na temu Jesenske bebe 2015., tamo ti je kneginja , ona je prije nekih možda mjesec dana obavila kompletni šoping u BiH, ne znam točno gdje, ali nam je pisala o cijenama kod njih i kod nas i da je velika razlika i velika ušteda.
Pepita, odi na temu Jesenske bebe 2015., tamo ti je kneginja , ona je prije nekih možda mjesec dana obavila kompletni šoping u BiH, ne znam točno gdje, ali nam je pisala o cijenama kod njih i kod nas i da je velika razlika i velika ušteda.
Hvala našla sam, vidim razlike jako velike, ništa morat ću napraviti izlet
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️

Pepita ja zivim u Sl.Brodu. i sa BIH nas dijeli samo rijeka Sava i most
Redovno sam kupovala tamo sto za sebe sto za djecu. I razlike ima. Od ponude i sve do cijena, naravno.
Ako imas priliku odi u BiH i kupi sve sto pronades da je jeftinije no kod nas. Neces pogrijesiti

Ženske, jel koja kupila/planira kupiti jastučić za bočno spavanje za bebe? Čini mi se zgodno, ali ne znam jel praktično u stvarnosti?
Ženske, jel koja kupila/planira kupiti jastučić za bočno spavanje za bebe? Čini mi se zgodno, ali ne znam jel praktično u stvarnosti?
Gledala sam to, zgodno je za pocetak, ali mene muci vrucina :/ nekako mi bas izgleda da bi se jadan otopio u tome...
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

srolaj veći ručnik i to ti je to

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
I ja san odustala od kupovine toga bas zbog vrucine...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji