"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Pepita ja zivim u Sl.Brodu. i sa BIH nas dijeli samo rijeka Sava i most 
    Redovno sam kupovala tamo sto za sebe sto za djecu. I razlike ima. Od ponude i sve do cijena, naravno.
    Ako imas priliku odi u BiH i kupi sve sto pronades da je jeftinije no kod nas. Neces pogrijesiti

bobica9

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Ženske, jel koja kupila/planira kupiti jastučić za bočno spavanje za bebe? Čini mi se zgodno, ali ne znam jel praktično u stvarnosti?

shimmer

Broj poruka: 500

Prijavi adminu

srolaj veći ručnik i to ti je to 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

bobica

Ženske, jel koja kupila/planira kupiti jastučić za bočno spavanje za bebe? Čini mi se zgodno, ali ne znam jel praktično u stvarnosti?

Gledala sam to, zgodno je za pocetak, ali mene muci vrucina :/ nekako mi bas izgleda da bi se jadan otopio u tome...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3

Broj poruka: 625

Prijavi adminu

I ja san odustala od kupovine toga bas zbog vrucine...

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
    Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

bobica9

Prijavi adminu

Ma i ja se premišljam zbog vručine. A ako mi baš bude trebalo nešto da mališu pridrži, zarolat ću ručnik, kako je i shimmer rekla.Pitala sam prije par stranica, pa da ponovim, jel netko nešto uzimao preko BF showrooma?
    Šta ste uzele od igračaka? Nešto za kolica??

Lollypop

Prijavi adminu

Nisam nista, ali imaju simpa stvari, vidila Sam na fejsu. Nisam uzimala jer nemaju website nego samo preko fejsa pa mi je to bilo malo glupo.

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

bobica

Ma i ja se premišljam zbog vručine. A ako mi baš bude trebalo nešto da mališu pridrži, zarolat ću ručnik, kako je i shimmer rekla.Pitala sam prije par stranica, pa da ponovim, jel netko nešto uzimao preko BF showrooma?

Ja sam bila uzela prošle godine, a onda sam vidjela da su sve stvari s e-baya gdje su i jeftinije pa sad uzmem s e-baya što vidim kod njih 

bobica9

Prijavi adminu

Nixie

bobica

Ja sam bila uzela prošle godine, a onda sam vidjela da su sve stvari s e-baya gdje su i jeftinije pa sad uzmem s e-baya što vidim kod njih 

Omg, dobro da si rekla, sve sam nasla!!!  I jesu ok te igracke s eBaya? Mislim, isto je made in China, kao i ove koje kupis kod nas...

Lollypop

Prijavi adminu

Bice samo preprodaju sa ebaya...cudno mi je bilo da imaju taku super slike a nemaju ducan ni website, samo jaaako puno lajkova (ali imaju nagradne igre sa sheranjem koji mi uzasno idu na zivce, tako ih skupljaju).

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.