Cure,ima li koja da je narucila nesto sa "MyM baby shop" ? Trenutno sam u potrazi za torbom za kolica i na njihovoj stranici sam pronasla ono sto mi se svida pa me zanima ako netko ima iskustva..
Alo ekipica mi se pripremamo za oprat svu robicu pa da vidin s vama kako je najbolje kako ste vi radile! Sarenu mislin na 40 plisane itd stvari bilo an 60 al me zanima iman par stvari sta su pamucne i polubile a pise na njima prati na 30 pa nisan pametna!! Sta vi mislite?

Mislim da im se neće desiti ništa na 40, a ipak je malo više od 30(a to mi se čini baš malo).
Možda će neka iskusnija mama bolje znati.
Ja sam sve htjela na 90 jer mi je djelovalo da boje i materijal to mogu podnijeti, ali me je mama uvjerila da je dovoljno oprati na 40 i 60, barem prvi put jer nisu ukakane ili tako nešto.
Cure, hvala za savjete za aspiratore, mislim da neću dragom prepuštati tu kupovinu već ću sama za dva tjedna kad budem mogla malo van potražiti po vašim uputama.

Ja sve oprala na 40 sa baby praskom. Mislim da nije potrebno vise, jer ionako se sve pegla...
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Meni je sestra preporučila Arianna aspirator za nos, njoj jako pomaže za moju nećakinju. Ja nikako da krenem u neke ozbiljne pripreme.... Neke stvari imam, neke sam dobila, neke moram još nabaviti, ali stalno mislim kako imam još vremena...
Ja sam prala na 40 i 60 jer su vecinom nove stvari a i sta sam dobila je bilo dobro ocuvano i cisto jer je bebac to nosio prije god dana. Kupila sam persil, ali obican i ne planiram stavljati omeksivac...i sada ceka sve speglano a ja se svaki cas zapiknem u ormar i cim pogledam robicu jedva cekam da ju bebac pocne nositi :-)
Ma da i ja isto mislin tako pogotovo sta se sve jos peglom prode da triba prat kako pise! Nisan svakako kiskila nista na 90kuva nema potribe! Ja san uzela oni od ariela senzitiv za bebe i bez omeksivaca cu! Fala na savjetima! Jos samo se iman pokreni samo da prognozu sinjan ahahhaah

Koja je to opsesija peglanjem dječje odjeće? Ne razumijem tu potrebu stalne dezinfekcije....
Kako mislite vlastitu kožu opeglati? Kako mislite pod opeglati jednom kad dijete krene puzati?
Ja ne kuzim cemu NE peglanje?! :/

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Hm mislim da nema potreba sve peglati. Ni svoju odjeću na peglam nakon pranja. I ne znam kako bi mogle ostati bakterije nakon pranja. I da ostanu, pa ne mora sve biti sterilno. Svakome po volji.
Hm mislim da nema potreba sve peglati. Ni svoju odjeću na peglam nakon pranja. I ne znam kako bi mogle ostati bakterije nakon pranja. I da ostanu, pa ne mora sve biti sterilno. Svakome po volji.
Slažem se sa florom.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji