Ja sam prala na 40 i 60 jer su vecinom nove stvari a i sta sam dobila je bilo dobro ocuvano i cisto jer je bebac to nosio prije god dana. Kupila sam persil, ali obican i ne planiram stavljati omeksivac...i sada ceka sve speglano a ja se svaki cas zapiknem u ormar i cim pogledam robicu jedva cekam da ju bebac pocne nositi :-)
Mislim da nije nužno tu stvar u opsesiji sa peglanjem bebeće odjeće (barem u mojem slučaju znam da nije) već jednostavno neki ljudi peglaju robu. Nešto iz estetskih, nešto iz higijenskih razloga, nešto zato što je jako lijepo vidjeti popeglano i složeno u ormaru i tako dalje.To ne znači da i ostali ljudi moraju peglati svoju ili dječiju odjeću.
Pa ja ne peglam svoju robu...ali bebine tetra pelene normalno da cu opeglat, pa koji ce mi k neopeglane tetre, ka krpe su obicne tad, neprakticne i tvrde. I onda je tu jos par bodica i krpica za pranje i sl., nije mi bas nesto komplicirano i tesko opeglat to. Stavis peglu na bodic i vec gotovo Ipak je to i prva robica koju ce beba nosit, pa moze bit opeglana (i meksa je kad je opeglana uostalom) i fina i lijepo poslozena.Imace nisam fan dezinfekcije i sterilnosti.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji