"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sladja28

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Ja sam prala na 40 i 60 jer su vecinom nove stvari a i sta sam dobila je bilo dobro ocuvano i cisto jer je bebac to nosio prije god dana. Kupila sam persil, ali obican i ne planiram stavljati omeksivac...i sada ceka sve speglano a ja se svaki cas zapiknem u ormar i cim pogledam robicu jedva cekam da ju bebac pocne nositi :-)

Rina5

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Ma da i ja isto mislin tako pogotovo sta se sve jos peglom prode da triba prat kako pise! Nisan svakako kiskila nista na 90kuva nema potribe! Ja san uzela oni od ariela senzitiv za bebe i bez omeksivaca cu! Fala na savjetima! Jos samo se iman pokreni samo da prognozu sinjan ahahhaah

• Tinka32

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

Koja je to opsesija peglanjem dječje odjeće? Ne razumijem tu potrebu stalne dezinfekcije....
    Kako mislite vlastitu kožu opeglati? Kako mislite pod opeglati jednom kad dijete krene puzati?

Gricko3

Broj poruka: 625

Prijavi adminu

Ja ne kuzim cemu NE peglanje?! :/

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
    Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

flora2

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

Hm mislim da nema potreba sve peglati. Ni svoju odjeću na peglam nakon pranja. I ne znam kako bi mogle ostati bakterije nakon pranja. I da ostanu, pa ne mora sve biti sterilno. Svakome po volji. 

• sladja28

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Sto se peglanja tice, ja nisam sve peglala jer nije sve bilo zguzvano i ne vidim potrebu te stvari peglati koje se ne guzvaju jer su ciste i oprane. I tako mislim stalno raditi.

kachi

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Mislim da nije nužno tu stvar u opsesiji sa peglanjem bebeće odjeće (barem u mojem slučaju znam da nije) već jednostavno neki ljudi peglaju robu. Nešto iz estetskih, nešto iz higijenskih razloga, nešto zato što je jako lijepo vidjeti popeglano i složeno u ormaru i tako dalje.To ne znači da i ostali ljudi moraju peglati svoju ili dječiju odjeću. 

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Pa ja ne peglam svoju robu...ali bebine tetra pelene normalno da cu opeglat, pa koji ce mi k neopeglane tetre, ka krpe su obicne tad, neprakticne i tvrde. I onda je tu jos par bodica i krpica za pranje i sl., nije mi bas nesto komplicirano i tesko opeglat to. Stavis peglu na bodic i vec gotovo   Ipak je to i prva robica koju ce beba nosit, pa moze bit opeglana (i meksa je kad je opeglana uostalom) i fina i lijepo poslozena.Imace nisam fan dezinfekcije i sterilnosti.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Rina5

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Ma da nisan ni ja za neke sterilne uvjete! Prat cu ka i svoju a opeglad jedino da je urednije u komodi i pari mi se da ce tako vise stat hahaahahhaah u splitu sugavo vrime nema nis od pranja jos malo

• Tinka32

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

flora

Hm mislim da nema potreba sve peglati. Ni svoju odjeću na peglam nakon pranja. I ne znam kako bi mogle ostati bakterije nakon pranja. I da ostanu, pa ne mora sve biti sterilno. Svakome po volji. 

Slažem se sa florom.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.