Ma čim ti doktori nešto ne preporučuju to ti polako dođe na popis stvari "zabranjeno"....uglavnom,samo sam htjela reći da smo ga mi koristili od prvog dana,gledao je u igračkice dok se vrte,slušao melodije i tako bi i zaspao...i najnormalnije je rukicama hvatao sve igračke koje su mu bile u blizini...i mislim da to nema nikakve veze sa mobilom
A sta ja znan mobili se i koriste od 0-5 miseca upravo da ih zabavlja da gledaju u sareno i radi muzike da ih smirije a nakon toga ih mices jel kad krene vatat onda su i opasni sadrze malih stvari a i da ne ljosnu po njima tako da... Ja san uzela svog malesnog mamas and papas sarenog sa plisancima i bas je super
Bože dragi što je sljedeće na popisu zabranjenih stvari za dijete??ne hodalici,ne ogradici za igru,i sada ne i mobili…što će iduće ti doktori izmisliti?mi imamo mobil već 9.mj.i uopće ne vidim nikakav loš utjecaj na dijete…normalno sve hvata ručicama…to su danas postale tolike gluposti,ne valja ovo,ne valja ono….samo još čekam da pročitam da doktori savjetuju da se ne upotrebljavaju i kolica!
hahaha e ovo me nasmijalo zaboravili smo ne dudama, ne bočicama, ne plastičnim žlicama prije silikonskih, ne žitaricama s glutenom do tada i tada , ne banani, ne držanju djeteta ovako ili onako, ne crtićima, ne kinderbetu, nemojmo disati dok beba spava a kamoli se sexati imati će traume i pričati psihijatru kako se sjeća da dok je imao 2 mj on se probudio a ono hopa cupa hahaha
Pozdrav pročitala sam par strana zaista sam željela sve od prve do zadnje,ali majko moja koliko toga ima hehe.. Ovako ja sam već lagano na pola puta i naravno počinjemo lagano sa pripremama, najprije kako i šta,jer nam je ovo prva beba.. dosta robice ću dobiti no ne znam u kakvom stanju,ali izuzev toga kada se sve stavilo na papir cifra će biti zaista poveća.. Živimo u Sinju pa nam tako ni BiH nije daleko,e sad mene zanima ima li koja mama iskustva sa kupovinom u BiH? Da li se isplati i tako.. sve informacije su dobrodošle,a tako i dućani, shopping centri i slično hvala unaprijed
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, odi na temu Jesenske bebe 2015., tamo ti je kneginja , ona je prije nekih možda mjesec dana obavila kompletni šoping u BiH, ne znam točno gdje, ali nam je pisala o cijenama kod njih i kod nas i da je velika razlika i velika ušteda.
Hvala našla sam, vidim razlike jako velike, ništa morat ću napraviti izlet
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji