Ma ja cu ga maknut vise zbog prakticnosti cini mi se. Lijep je, ali za prvih misec dana, dva miseca, imam osjecaj da ce nam samo smetat.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Mislim da se ovdje ne radi o tome da je mobil nešto što se ne smije i što je zabranjeno već da se preporuča tek kasnije koristiti, nakon što dijete nauči hvatati.
ma da, kao što je kachi rekla nije zabranjen nego možda usporava/otežava proces hvatanja, naročito kod hipotoničnih beba. i meni je sve to bila novost! samo sam tila reć da se ne zamarate s mobilima još u trudnoći, bit će vrimena za njih
A sta ja znan mobili se i koriste od 0-5 miseca upravo da ih zabavlja da gledaju u sareno i radi muzike da ih smirije a nakon toga ih mices jel kad krene vatat onda su i opasni sadrze malih stvari a i da ne ljosnu po njima tako da... Ja san uzela svog malesnog mamas and papas sarenog sa plisancima i bas je super
Hahahahaha jojo bas sam se sad nasmijala od srca...sve u granicama normale i nema greske
Pozdrav pročitala sam par strana zaista sam željela sve od prve do zadnje,ali majko moja koliko toga ima hehe.. Ovako ja sam već lagano na pola puta i naravno počinjemo lagano sa pripremama, najprije kako i šta,jer nam je ovo prva beba.. dosta robice ću dobiti no ne znam u kakvom stanju,ali izuzev toga kada se sve stavilo na papir cifra će biti zaista poveća.. Živimo u Sinju pa nam tako ni BiH nije daleko,e sad mene zanima ima li koja mama iskustva sa kupovinom u BiH? Da li se isplati i tako.. sve informacije su dobrodošle,a tako i dućani, shopping centri i slično hvala unaprijed
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, odi na temu Jesenske bebe 2015., tamo ti je kneginja , ona je prije nekih možda mjesec dana obavila kompletni šoping u BiH, ne znam točno gdje, ali nam je pisala o cijenama kod njih i kod nas i da je velika razlika i velika ušteda.
Sortiraj odgovore
Najstariji