Ma i ja se premišljam zbog vručine. A ako mi baš bude trebalo nešto da mališu pridrži, zarolat ću ručnik, kako je i shimmer rekla.
Pitala sam prije par stranica, pa da ponovim, jel netko nešto uzimao preko BF showrooma?
Šta ste uzele od igračaka? Nešto za kolica??
Ma i ja se premišljam zbog vručine. A ako mi baš bude trebalo nešto da mališu pridrži, zarolat ću ručnik, kako je i shimmer rekla.
Pitala sam prije par stranica, pa da ponovim, jel netko nešto uzimao preko BF showrooma?
Šta ste uzele od igračaka? Nešto za kolica??
Ja sam bila uzela prošle godine, a onda sam vidjela da su sve stvari s e-baya gdje su i jeftinije pa sad uzmem s e-baya što vidim kod njih

Nisam nista, ali imaju simpa stvari, vidila Sam na fejsu. Nisam uzimala jer nemaju website nego samo preko fejsa pa mi je to bilo malo glupo.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Bice samo preprodaju sa ebaya...cudno mi je bilo da imaju taku super slike a nemaju ducan ni website, samo jaaako puno lajkova (ali imaju nagradne igre sa sheranjem koji mi uzasno idu na zivce, tako ih skupljaju).
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Drage buduće mame, ako koja planira koristiti platnene pelene, evo samo info da prodajem nove jednom oprane i nikad korištene platnene pelene (Roda, Flafi, Mother-ease, Tots Bots) i zaštitne gaćice za 45 kn/kom pa ako je tko zainteresiran molim da se javi u inbox. Hvala.
Pozdrav!
Evo meni još nekih mjesec dana do poroda ;), pripreme su pri kraju pa me zanima što mi sve od kozmetike treba za početak? Mislim na kupke, ulja, kremice itd.? i kojeg proizvođača preporučate?
tnx ;)
Pozdrav!
Evo meni još nekih mjesec dana do poroda ;), pripreme su pri kraju pa me zanima što mi sve od kozmetike treba za početak? Mislim na kupke, ulja, kremice itd.? i kojeg proizvođača preporučate?
tnx ;)
Ništa. Osim eventualno kremice za guzu. Mi smo imali Dr. Pavlović i BioBaza. Kupke se ne preporučuju do barem 3 mjeseca starosti. Barem je nama pedica tako rekla. Ja svog još uvijek rijetko kupam s nečim takvim. Eventualno 1-2 tjedno sa niveom. Kad se tek rodio kupali smo ga u kamilici, a kasnije u vodici s par kapi maslinovog ulja.
Mi isto koristimo samo kremu za guzu i to jgl i dobra nam je,i koristimo baby ulje od Johnsonsa za mazanje vlasista.kupamo se samo u vodi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji