Drage buduće mame, ako koja planira koristiti platnene pelene, evo samo info da prodajem nove jednom oprane i nikad korištene platnene pelene (Roda, Flafi, Mother-ease, Tots Bots) i zaštitne gaćice za 45 kn/kom pa ako je tko zainteresiran molim da se javi u inbox. Hvala.
Pozdrav!
Evo meni još nekih mjesec dana do poroda ;), pripreme su pri kraju pa me zanima što mi sve od kozmetike treba za početak? Mislim na kupke, ulja, kremice itd.? i kojeg proizvođača preporučate?
tnx ;)
Mi isto koristimo samo kremu za guzu i to jgl i dobra nam je,i koristimo baby ulje od Johnsonsa za mazanje vlasista.kupamo se samo u vodi
Mi koristimo sudocrem i odlicna nam je i baby ulje Hipp
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Pozdrav mamice tek sam na 130. stranici pa se ispričavam ako se ponavljam... Ali zanima me ima li tko iskustva s dudama i bočicama iz DM-a (ona neka njihova marka)? Po čemu se one razlikuju npr. Nuk-a koji je duplo skuplji?
Ne smatram da je cijena nužno pokazatelj kvalitete, ali za svoju bebicu želim samo najbolje pa me zanimaju vaša iskustva
Ja koristim jgl kremicu, perem malog ili pod tusem s nicim ili s mustelom kad radim kupku. Sudocrem imam, ali to cu stavljat ako nedajboze dobije pelenski osip. Navodno je za to sudocrem najbolji, dok jgl dobro dode za oblozit kozu da nije u doticaju sa poklonima u peleni.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji