"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paris

Broj poruka: 398

Prijavi adminu

Drage buduće mame, ako koja planira koristiti platnene pelene, evo samo info da prodajem nove jednom oprane i nikad korištene platnene pelene (Roda, Flafi, Mother-ease, Tots Bots) i zaštitne gaćice za 45 kn/kom pa ako je tko zainteresiran molim da se javi u inbox. Hvala.

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

bobica

Nixie

bobica

Ma i ja se premišljam zbog vručine. A ako mi baš bude trebalo nešto da mališu pridrži, zarolat ću ručnik, kako je i shimmer rekla.Pitala sam prije par stranica, pa da ponovim, jel netko nešto uzimao preko BF showrooma?
    Šta ste uzele od igračaka? Nešto za kolica??
    Ja sam bila uzela prošle godine, a onda sam vidjela da su sve stvari s e-baya gdje su i jeftinije pa sad uzmem s e-baya što vidim kod njih 
    Omg, dobro da si rekla, sve sam nasla!!!  I jesu ok te igracke s eBaya? Mislim, isto je made in China, kao i ove koje kupis kod nas…

Nisu loše. Sve je to isto više manje.

• sunčeko101

Broj poruka: 40

Prijavi adminu

Pozdrav!
    Evo meni još nekih mjesec dana do poroda ;), pripreme su pri kraju pa me zanima što mi sve od kozmetike treba za početak? Mislim na kupke, ulja, kremice itd.? i kojeg proizvođača preporučate?
    tnx ;)

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

sunčeko101

Pozdrav!
    Evo meni još nekih mjesec dana do poroda ;), pripreme su pri kraju pa me zanima što mi sve od kozmetike treba za početak? Mislim na kupke, ulja, kremice itd.? i kojeg proizvođača preporučate?
    tnx ;)

Ništa. Osim eventualno kremice za guzu. Mi smo imali Dr. Pavlović i BioBaza. Kupke se ne preporučuju do barem 3 mjeseca starosti. Barem je nama pedica tako rekla. Ja svog još uvijek rijetko kupam s nečim takvim. Eventualno 1-2 tjedno sa niveom. Kad se tek rodio kupali smo ga u kamilici, a kasnije u vodici s par kapi maslinovog ulja.

Bebach22

Broj poruka: 179

Prijavi adminu

Mi isto koristimo samo kremu za guzu i to jgl i dobra nam je,i koristimo baby ulje  od Johnsonsa za mazanje vlasista.kupamo se samo u vodi

Gricko3

Broj poruka: 625

Prijavi adminu

Mi koristimo sudocrem i odlicna nam je i baby ulje Hipp

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
    Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Ines24

Broj poruka: 529

Prijavi adminu

Pozdrav mamice  tek sam na 130. stranici pa se ispričavam ako se ponavljam... Ali zanima me ima li tko iskustva s dudama i bočicama iz DM-a (ona neka njihova marka)? Po čemu se one razlikuju npr. Nuk-a koji je duplo skuplji?
    Ne smatram da je cijena nužno pokazatelj kvalitete, ali za svoju bebicu želim samo najbolje pa me zanimaju vaša iskustva 

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Ja koristim jgl kremicu, perem malog ili pod tusem s nicim ili s mustelom kad radim kupku. Sudocrem imam, ali to cu stavljat ako nedajboze dobije pelenski osip. Navodno je za to sudocrem najbolji, dok jgl dobro dode za oblozit kozu da nije u doticaju sa poklonima u peleni.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

kachi

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

ines24

Pozdrav mamice  tek sam na 130. stranici pa se ispričavam ako se ponavljam… Ali zanima me ima li tko iskustva s dudama i bočicama iz DM-a (ona neka njihova marka)? Po čemu se one razlikuju npr. Nuk-a koji je duplo skuplji?
    Ne smatram da je cijena nužno pokazatelj kvalitete, ali za svoju bebicu želim samo najbolje pa me zanimaju vaša iskustva 

mislim da su dosta dobri uopće babylove proizvodi. u petrovoj na postint.ih koriste i djelovale su mi ok.
     Za bočice je najbitnije da znaš za što će ti trebati i kada, Ako ćeš je koristiti odmah vodi se za tim da dudica na bočici ima što  manju rupicu pa da beba mora da se potrudi da povuče mlijeko(osobito ako planiraš dojiti). 
    Mi smo kupili skoro sve bočice pa ti mogu reći da fini slabi protok ima bočica od Tommee Tippee. Sljedeća ti je od Aventa koja dolazi uz izdajalicu(ako će ti to biti opcija uz dojenje za nahraniti bebu ako negdje odeš ta ti je dovoljna),.Što se Nuka tiče vodi računa što piše na bočici oko tog protoka. meni je to sve muž kupovao pa ne znam što je točno pisalo jer ima bočica za 0+ uzrast, ali treba voditi računa da je S oznaka za protok. mi smo naknadno kupili S dudice za bočice i skupo smo ih platili, dobre su ali skupe. 
    za dude varalice nemam iskustva.

Ines24

Broj poruka: 529

Prijavi adminu

kachi

ines24

Pozdrav mamice  tek sam na 130. stranici pa se ispričavam ako se ponavljam… Ali zanima me ima li tko iskustva s dudama i bočicama iz DM-a (ona neka njihova marka)? Po čemu se one razlikuju npr. Nuk-a koji je duplo skuplji?
    mislim da su dosta dobri uopće babylove proizvodi. u petrovoj na postint.ih koriste i djelovale su mi ok.
     Za bočice je najbitnije da znaš za što će ti trebati i kada, Ako ćeš je koristiti odmah vodi se za tim da dudica na bočici ima što  manju rupicu pa da beba mora da se potrudi da povuče mlijeko(osobito ako planiraš dojiti). 
    Mi smo kupili skoro sve bočice pa ti mogu reći da fini slabi protok ima bočica od Tommee Tippee. Sljedeća ti je od Aventa koja dolazi uz izdajalicu(ako će ti to biti opcija uz dojenje za nahraniti bebu ako negdje odeš ta ti je dovoljna),.Što se Nuka tiče vodi računa što piše na bočici oko tog protoka. meni je to sve muž kupovao pa ne znam što je točno pisalo jer ima bočica za 0+ uzrast, ali treba voditi računa da je S oznaka za protok. mi smo naknadno kupili S dudice za bočice i skupo smo ih platili, dobre su ali skupe. 
    za dude varalice nemam iskustva.

Hvala na odgovoru  znala sam da postoji razlika u dudama s obzirom na dob, ali nisam znala da postoji razlika u protoku, proucit cu to svakako 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.