"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flora2
    10. Lipanj 2015. 20:36

Baš sam jučer kupila pidžamu u Lidlu, plavo-bijela sa Snoopyjem. Dvodijelna je i kratkih hlača pa će poslužiti i za bolnicu. Sestra (koja je i med.) mi je savjetovala da ne uzimam spavaćicu jer je nepraktično.

Bublica123
    10. Lipanj 2015. 21:06

Ja od svih svojih rodilja dobila savjete za spavacice tako da sam ih poslusala...znat cemo najbolje za drugu bebu kako ce nam odgovarati

Ryanne
    11. Lipanj 2015. 07:59

Ja ne volim spavačice, a ni uzorke Miki Mausa i sl. Volim "moderne" uzorke. I znam da mi svi govore da nije bitno što ću u bolnici imati na sebi, ali ja se volim ugodno osjecati, a znam da nakon poroda neći izgledati bajno pa da barem imam lijepu pidžamu na prvim slikama sa svojim djetetom.

A sve te lijepe su skupe i sad mi se mozak svađa sam sa sobom.

Papuče ću kupiti neke koje ću moći nositi i za po doma kasnije. Mislim da mi je to dobar izgovor da se napokon riješim svojih starih koje imaju više rupa nego švicarski sir.

I baš sam gledala jednokratne gaćice u dm-u. Ima samo veličina 44-46. Ja sad nosim 38 (osim ako mi se svemir ne smiluje i podari mi Beyonceinu guzu) i bojim se da će mi biti toliko velike da će mi uložak viriti van. Jel ih netko već ima da mi kaže koliko su velike?

bobica9
    11. Lipanj 2015. 13:06

I kod mene u dm-u samo te velike. Na kraju sam uzela od Tosame u sparu, vel.M i dobre su mi. Inače nosim 38/40.

Baby1
    11. Lipanj 2015. 16:48

Kod mene su u obzir dolazile samo spavaćice, inače ih nosim i nije mi neki bad, ali vidjet ćemo kakve će se pokazati za bolnicu, s obzirom na krvarenje, uloške i to sve...kao što kaže Pikica to ćemo kasnije znati  
    Gaćice sam uzela Tosama, mislim da su bile L, bacila sam kutiju pa sad ne mogu provjeriti, ali dobre su, dovoljno stisnu 

• sladja28
    11. Lipanj 2015. 17:42

Ja sam u Dm-u nasla vel.M od Tosame i super su cvrste samo se tak cudno u njima osjecam a samo sam ih probala kad sam ih donijela doma :-)  ali ajde, proci ce i tih par dana bolnice :-)

Bublica123
    11. Lipanj 2015. 19:06

Ej curke...ma ja sam odlucila da necu ni uzimati jednokratne gace...moje pamucne su mi mekane i fino ce mi drzati ulozak tako da sam odustala od jednokratnih...ako budu trebale muz je blizu i bude trcao po ducanima

Baby1
    11. Lipanj 2015. 19:29

Ja sam također spakirala i pamučne pa ću vidjet koje će mi bolje odgovarati 

kachi
    16. Lipanj 2015. 17:49

Cure, da li ste kupile aspirator za nosić i kakav? 
    Pitam se nekoliko stvari oko tog aspiratora pa ako mi tko zna reći: 
    - da li je to nešto što će mi trebati odmah?
    - da li su oni najjeftiniji na pumpicu praktični i učinkoviti i da li ću uopće znati da ih koristim?
    - kakvi su oni neki koji idu na usisavač? Čula sam da ih žene hvale, ali meni djeluje ludo ideja o vezi bebinog nosića i usisavača. 

Bublica123
    16. Lipanj 2015. 18:13

Mi smo kupili za usisavac, ima na kutiji nacrtanog sloneka...super je...moje obje frendice imaju takav...ne vuce ti ko usisavac, ima blokator...probas na ruku kad ga pristekas...slabo je ali taman za noseka...one s nicim nemogu ocistiti tako kao s njim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.