"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

flora2

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

Baš sam jučer kupila pidžamu u Lidlu, plavo-bijela sa Snoopyjem. Dvodijelna je i kratkih hlača pa će poslužiti i za bolnicu. Sestra (koja je i med.) mi je savjetovala da ne uzimam spavaćicu jer je nepraktično.

Bublica123

Broj poruka: 1083

Prijavi adminu

Ja od svih svojih rodilja dobila savjete za spavacice tako da sam ih poslusala...znat cemo najbolje za drugu bebu kako ce nam odgovarati

Ryanne

Broj poruka: 754

Prijavi adminu

Ja ne volim spavačice, a ni uzorke Miki Mausa i sl. Volim "moderne" uzorke. I znam da mi svi govore da nije bitno što ću u bolnici imati na sebi, ali ja se volim ugodno osjecati, a znam da nakon poroda neći izgledati bajno pa da barem imam lijepu pidžamu na prvim slikama sa svojim djetetom. A sve te lijepe su skupe i sad mi se mozak svađa sam sa sobom. Papuče ću kupiti neke koje ću moći nositi i za po doma kasnije. Mislim da mi je to dobar izgovor da se napokon riješim svojih starih koje imaju više rupa nego švicarski sir.
    I baš sam gledala jednokratne gaćice u dm-u. Ima samo veličina 44-46. Ja sad nosim 38 (osim ako mi se svemir ne smiluje i podari mi Beyonceinu guzu) i bojim se da će mi biti toliko velike da će mi uložak viriti van. Jel ih netko već ima da mi kaže koliko su velike?

bobica9

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

I kod mene u dm-u samo te velike. Na kraju sam uzela od Tosame u sparu, vel.M i dobre su mi. Inače nosim 38/40.

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Kod mene su u obzir dolazile samo spavaćice, inače ih nosim i nije mi neki bad, ali vidjet ćemo kakve će se pokazati za bolnicu, s obzirom na krvarenje, uloške i to sve...kao što kaže Pikica to ćemo kasnije znati  
    Gaćice sam uzela Tosama, mislim da su bile L, bacila sam kutiju pa sad ne mogu provjeriti, ali dobre su, dovoljno stisnu 

• sladja28

Broj poruka: 54

Prijavi adminu

Ja sam u Dm-u nasla vel.M od Tosame i super su cvrste samo se tak cudno u njima osjecam a samo sam ih probala kad sam ih donijela doma :-)  ali ajde, proci ce i tih par dana bolnice :-)

Bublica123

Prijavi adminu

Ej curke...ma ja sam odlucila da necu ni uzimati jednokratne gace...moje pamucne su mi mekane i fino ce mi drzati ulozak tako da sam odustala od jednokratnih...ako budu trebale muz je blizu i bude trcao po ducanima

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Ja sam također spakirala i pamučne pa ću vidjet koje će mi bolje odgovarati 

kachi

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Cure, da li ste kupile aspirator za nosić i kakav? 
    Pitam se nekoliko stvari oko tog aspiratora pa ako mi tko zna reći: 
    - da li je to nešto što će mi trebati odmah?
    - da li su oni najjeftiniji na pumpicu praktični i učinkoviti i da li ću uopće znati da ih koristim?
    - kakvi su oni neki koji idu na usisavač? Čula sam da ih žene hvale, ali meni djeluje ludo ideja o vezi bebinog nosića i usisavača. 

Bublica123

Prijavi adminu

Mi smo kupili za usisavac, ima na kutiji nacrtanog sloneka...super je...moje obje frendice imaju takav...ne vuce ti ko usisavac, ima blokator...probas na ruku kad ga pristekas...slabo je ali taman za noseka...one s nicim nemogu ocistiti tako kao s njim 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.