"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    23. Lipanj 2015. 11:06

koji tj čiji ste uzeli?

Anci2225
    [UREĐENO] 29. Lipanj 2015. 13:15

Mi smo uzeli ovaj.
    Cak ima i daljinski da mozes produziti muziku
    www.magicbaby.hr/igracke-hr/pokloni/do-6-mjeseci-hr/tiny-love-sweet-island-dreams.html

Ryanne
    23. Lipanj 2015. 11:48

Ja sam si definitivno htjela uzeti takav mobil koji i svira i ima noćno svjetlo. Ali kad sad gledam cijene... boze dragi...
    Za 500 kn kupim robice i opreme za bebu ko u priči.

dalia03
    23. Lipanj 2015. 12:25

Mame,za te mobile si pogledajte u mulleru,često ih znaju sniziti,mi smo kupili predivan,fisher price,medeki koji se vrte,melodije koje sviraju 20.min.sa svjetlom noćno nebo,zvijezdice na zidu,plus daljinski...inače mu je svugdje cijena preko 500 kn...mi smo ga platili 230 kn.

lollipop
    24. Lipanj 2015. 06:39

hvala na info, baš ću baciti oko u muller ako imaju kakav projektorić

• Tinka32
    24. Lipanj 2015. 14:18

U Mülleru svaki utorak imate popust od 10% na plaćanje Dinersom i sve je puno roditelja koji kupuju zalihe dječjih potrepština.

lollipop
    24. Lipanj 2015. 15:32

ma to mi glupo...-10% na karticu koja ima kamatu 15% 

lady6
    26. Lipanj 2015. 15:31

Pretpostavljam da ste vec o tom pisale...ali zanima koji ste madrac uzeli za kinderbet...cula sam da nije bitno i isto tako kaj s jastukom?

kachi
    26. Lipanj 2015. 15:42

Ja sam dobila neke jastučiće i madrac sa krevetićem pa ti za to ne znam reći, ali koliko sam ja shvatila jastuk ni ne treba dok je beba mala.

lady6
    26. Lipanj 2015. 21:32

da..tak sam i ja shvatila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI