"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinka32

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

U Mülleru svaki utorak imate popust od 10% na plaćanje Dinersom i sve je puno roditelja koji kupuju zalihe dječjih potrepština.

lollipop

Broj poruka: 737

Prijavi adminu

ma to mi glupo...-10% na karticu koja ima kamatu 15% 

lady6

Broj poruka: 789

Prijavi adminu

Pretpostavljam da ste vec o tom pisale...ali zanima koji ste madrac uzeli za kinderbet...cula sam da nije bitno i isto tako kaj s jastukom?

kachi

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Ja sam dobila neke jastučiće i madrac sa krevetićem pa ti za to ne znam reći, ali koliko sam ja shvatila jastuk ni ne treba dok je beba mala.

lady6

Broj poruka: 789

Prijavi adminu

da..tak sam i ja shvatila

• antonija2

Broj poruka: 181

Prijavi adminu

Aspirator vam najvjerojatnije nece trebat do godine dana, bar nije meni trebo s prvim klincem tak da nismo ga ni kupovali jer je kasnije sam znal ispuhivat nos, a za drugog malca nam je trebo vec nakon mjesec dana i kupili smo bebe comfort u dm-u za 80 kn i odusevljena sam!  Super vuce a i praktican je jer nejde na usisavac nego je na udah!
    Moj savjet-kupite ga tek onda kad ce vam stvarno trebat!

Bljubica

Broj poruka: 423

Prijavi adminu

pozdrav trudnice 
    vezano za mobil, ja sam rodila prije 4mj i isto mi je mobil bia na popisu stvari za kupit, odnosno naručit kad te neko pita šta će ti kupit 
    i dobili smo ga od mojih, ispočetka ga nismo puno ni koristili, pa mi je više smeta nego koristija, stalno bi zapinjala glavom za njega. da bi prije misec ipo dana otišli na baby handling privatno, nakon toga i u bolnicu (poslala nas pedijatrica) i na oba mista su nas pitali imamo li mobil i ako imamo da ga maknemo.
    jer kao, kažu, da ne valja ukoliko beba prije nego nauči hvatat igračke gleda u njih i ne može ih dohvatit. Duje je na pokazivanje igračke reagira mlataranjem nogica (veselje) i tribalo je vježbat s njim (držeći mu noge da se ne miču) da nauči hvatat. rekli su da je to upravo zbog mobila i igračaka koje su mu visile na ljuljačci. Uglavnom, želim reći da se ne opterećujete mobilima, em su skupi em su bespotrebni prvih par miseci S druge strane aspirator smo koristili već nekoliko puta, budia se plačući zbog začepljenog nosića. nekad na udah nekad na usisivač, ali u svakom slučaju nas je spasija!

bobica9

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Jel netko možda naručivao igračke preko stranice BF Showroom na facebooku? Imaju baš zgodnih stvari...

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Bljubica

pozdrav trudnice 
    vezano za mobil, ja sam rodila prije 4mj i isto mi je mobil bia na popisu stvari za kupit, odnosno naručit kad te neko pita šta će ti kupit 
    i dobili smo ga od mojih, ispočetka ga nismo puno ni koristili, pa mi je više smeta nego koristija, stalno bi zapinjala glavom za njega. da bi prije misec ipo dana otišli na baby handling privatno, nakon toga i u bolnicu (poslala nas pedijatrica) i na oba mista su nas pitali imamo li mobil i ako imamo da ga maknemo.
    jer kao, kažu, da ne valja ukoliko beba prije nego nauči hvatat igračke gleda u njih i ne može ih dohvatit. Duje je na pokazivanje igračke reagira mlataranjem nogica (veselje) i tribalo je vježbat s njim (držeći mu noge da se ne miču) da nauči hvatat. rekli su da je to upravo zbog mobila i igračaka koje su mu visile na ljuljačci. Uglavnom, želim reći da se ne opterećujete mobilima, em su skupi em su bespotrebni prvih par miseci S druge strane aspirator smo koristili već nekoliko puta, budia se plačući zbog začepljenog nosića. nekad na udah nekad na usisivač, ali u svakom slučaju nas je spasija!

Onda cu ga deinstalirati :D a udavila dragog da ga instalira hahah

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• dalia03

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

Bože dragi što je sljedeće na popisu zabranjenih stvari za dijete??ne hodalici,ne ogradici za igru,i sada ne i mobili...što će iduće ti doktori izmisliti?mi imamo mobil već 9.mj.i uopće ne vidim nikakav loš utjecaj na dijete...normalno sve hvata ručicama...to su danas postale tolike gluposti,ne valja ovo,ne valja ono....samo još čekam da pročitam da doktori savjetuju da se ne upotrebljavaju i kolica!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.