"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Bublica123

Broj poruka: 1083

Prijavi adminu

Kupila sam u apoteci i platila 150kn

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Ja sam uzela isto na usisavanje ali da ja sišem s druge strane. 80kn u appteci

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

kachi

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Pikica, Lolly, hvala vam! 
    Koji ste konkretno kupile? 
    Nemam oko toga neke prohtjeve pa se planiram voditi za tuđim savjetima.

Bublica123

Broj poruka: 1083

Prijavi adminu

Moj se zove nosi set aspirator za nos ...sivo plavkasta kutija sa slonicem 

Lollypop

Prijavi adminu

Moj je neki proizveden u svedskoj mislim, neznam kako se zove. Ima plavu spuzvicu kao filter

curica2

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Cure,ima li koja da je narucila nesto sa "MyM baby shop" ? Trenutno sam u potrazi za torbom za kolica i na njihovoj stranici sam pronasla ono sto mi se svida pa me zanima ako netko ima iskustva.. 

Rina5

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Alo ekipica mi se pripremamo za oprat svu robicu pa da vidin s vama kako je najbolje kako ste vi radile! Sarenu mislin na 40 plisane itd stvari bilo an 60 al me zanima iman par stvari sta su pamucne i polubile a pise na njima prati na 30 pa nisan pametna!! Sta vi mislite?

kachi

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Mislim da im se neće desiti ništa na 40, a ipak je malo više od 30(a to mi se čini baš malo).
    Možda će neka iskusnija mama bolje znati.  Ja sam sve htjela na 90 jer mi je djelovalo da boje i materijal to mogu podnijeti, ali me je mama uvjerila da je dovoljno oprati na 40 i 60, barem prvi put jer nisu ukakane ili tako nešto.Cure, hvala za savjete za aspiratore, mislim da neću dragom prepuštati tu kupovinu već ću sama za dva tjedna kad budem mogla malo van potražiti po vašim uputama.

Lollypop

Prijavi adminu

Ja sve oprala na 40 sa baby praskom. Mislim da nije potrebno vise, jer ionako se sve pegla...

Mamatobe

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Meni je sestra preporučila Arianna aspirator za nos, njoj jako pomaže za moju nećakinju. Ja nikako da krenem u neke ozbiljne pripreme.... Neke stvari imam, neke sam dobila, neke moram još nabaviti, ali stalno mislim kako imam još vremena...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.