"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

lady6

Broj poruka: 789

Prijavi adminu

Smatram da je sve stvar navike...ja sve peglam osim čarapa i grudnjaka i tako ću i sa dječjom robicom...imam dobru peglu na paru tako da mi to ne predstavlja problem....a kod pranja necu stavljati omeksivac...pitanje: kakve rucnike ste kupile ili imate za bebu?

Gricko3

Broj poruka: 625

Prijavi adminu

lady

9
    Smatram da je sve stvar navike…ja sve peglam osim čarapa i grudnjaka i tako ću i sa dječjom robicom…imam dobru peglu na paru tako da mi to ne predstavlja problem….a kod pranja necu stavljati omeksivac…pitanje: kakve rucnike ste kupile ili imate za bebu?

Slazen se.
    Ja san kupila onaj kao baby rucnik sta ima gori kao kapicu.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
    Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

lady6

Prijavi adminu

Koliko si uzela takvih rucnika?

Doris7

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

Ja sam isto taj sa kapicom, imam 2 jedan veci i jedan manji 

Lollypop

Broj poruka: 1160

Prijavi adminu

Mislom da svi djecji imaju kapicu. Ja uzela 2, jedan deblji i 1 tanji. Mada je to eto, gust, a ne potroba kupovat. Moze se dite obrisat i "obicnim" sugamanom 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3

Broj poruka: 625

Prijavi adminu

dva san kupila :)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
    Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

lady6

Prijavi adminu

Mislila sam i ja dva takva i par obicnih..hvala

Rina5

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Alo ekipica evo i mi lagano peremo i pripremamo sve! Ma triban jos osin sitnica kupit oni mobil za krevetic pa me zanima di gledat itd da skratin neki bi bas fora a da ni sad pre skup! Ja udrila neke pastelne boje a moj muz bi samo sareno ka cirkus haahahah

bobica9

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Ajme, i ja stalno gledam te mobile i ne mogu se odlučiti. Pa sa svjetlom ili bez, sa muzikom, sa plišanim igračkama ili plastičnim...prekomplicirano je to za moj trudnički mozak...

Bublica123

Broj poruka: 1083

Prijavi adminu

Nisu normalni koliko traze za te igrackice za kindu...ja uzela zmiju sta se omota oko stranice kinderbeta i kad sam vidjela da kosta 169kn momentalno sam ju vratila...a o onim vrtuljcima da ne pricam...pa nekako cu mu radije kupiti neku lijepu robicu nego tolike novce dati za to....sve se nadam da cu naletit na povoljnije...iako cisto sumnjam

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.