"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    20. Lipanj 2015. 12:25

Smatram da je sve stvar navike...ja sve peglam osim čarapa i grudnjaka i tako ću i sa dječjom robicom...imam dobru peglu na paru tako da mi to ne predstavlja problem....a kod pranja necu stavljati omeksivac...pitanje: kakve rucnike ste kupile ili imate za bebu?

lady6
    20. Lipanj 2015. 16:27

Koliko si uzela takvih rucnika?

Doris7
    20. Lipanj 2015. 17:01

Ja sam isto taj sa kapicom, imam 2 jedan veci i jedan manji 

Lollypop
    20. Lipanj 2015. 17:27

Mislom da svi djecji imaju kapicu. Ja uzela 2, jedan deblji i 1 tanji. Mada je to eto, gust, a ne potroba kupovat. Moze se dite obrisat i "obicnim" sugamanom 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Gricko3
    20. Lipanj 2015. 23:50

dva san kupila :)

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

lady6
    21. Lipanj 2015. 09:42

Mislila sam i ja dva takva i par obicnih..hvala

Rina5
    22. Lipanj 2015. 12:20

Alo ekipica evo i mi lagano peremo i pripremamo sve! Ma triban jos osin sitnica kupit oni mobil za krevetic pa me zanima di gledat itd da skratin neki bi bas fora a da ni sad pre skup! Ja udrila neke pastelne boje a moj muz bi samo sareno ka cirkus haahahah

bobica9
    22. Lipanj 2015. 17:54

Ajme, i ja stalno gledam te mobile i ne mogu se odlučiti. Pa sa svjetlom ili bez, sa muzikom, sa plišanim igračkama ili plastičnim...prekomplicirano je to za moj trudnički mozak...

Bublica123
    22. Lipanj 2015. 19:27

Nisu normalni koliko traze za te igrackice za kindu...ja uzela zmiju sta se omota oko stranice kinderbeta i kad sam vidjela da kosta 169kn momentalno sam ju vratila...a o onim vrtuljcima da ne pricam...pa nekako cu mu radije kupiti neku lijepu robicu nego tolike novce dati za to....sve se nadam da cu naletit na povoljnije...iako cisto sumnjam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.