"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sladja28
    19. Lipanj 2015. 22:55

Sto se peglanja tice, ja nisam sve peglala jer nije sve bilo zguzvano i ne vidim potrebu te stvari peglati koje se ne guzvaju jer su ciste i oprane. I tako mislim stalno raditi.

kachi
    19. Lipanj 2015. 23:18

Mislim da nije nužno tu stvar u opsesiji sa peglanjem bebeće odjeće (barem u mojem slučaju znam da nije) već jednostavno neki ljudi peglaju robu. Nešto iz estetskih, nešto iz higijenskih razloga, nešto zato što je jako lijepo vidjeti popeglano i složeno u ormaru i tako dalje.

To ne znači da i ostali ljudi moraju peglati svoju ili dječiju odjeću. 

Lollypop
    20. Lipanj 2015. 00:08

Pa ja ne peglam svoju robu...ali bebine tetra pelene normalno da cu opeglat, pa koji ce mi k neopeglane tetre, ka krpe su obicne tad, neprakticne i tvrde. 

I onda je tu jos par bodica i krpica za pranje i sl., nije mi bas nesto komplicirano i tesko opeglat to. Stavis peglu na bodic i vec gotovo   Ipak je to i prva robica koju ce beba nosit, pa moze bit opeglana (i meksa je kad je opeglana uostalom) i fina i lijepo poslozena.

Imace nisam fan dezinfekcije i sterilnosti.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Rina5
    20. Lipanj 2015. 10:01

Ma da nisan ni ja za neke sterilne uvjete! Prat cu ka i svoju a opeglad jedino da je urednije u komodi i pari mi se da ce tako vise stat hahaahahhaah u splitu sugavo vrime nema nis od pranja jos malo

lady6
    20. Lipanj 2015. 12:25

Smatram da je sve stvar navike...ja sve peglam osim čarapa i grudnjaka i tako ću i sa dječjom robicom...imam dobru peglu na paru tako da mi to ne predstavlja problem....a kod pranja necu stavljati omeksivac...pitanje: kakve rucnike ste kupile ili imate za bebu?

Gricko3
    20. Lipanj 2015. 13:48

lady

9
    Smatram da je sve stvar navike…ja sve peglam osim čarapa i grudnjaka i tako ću i sa dječjom robicom…imam dobru peglu na paru tako da mi to ne predstavlja problem….a kod pranja necu stavljati omeksivac…pitanje: kakve rucnike ste kupile ili imate za bebu?

Slazen se.
    Ja san kupila onaj kao baby rucnik sta ima gori kao kapicu.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

lady6
    20. Lipanj 2015. 16:27

Koliko si uzela takvih rucnika?

Doris7
    20. Lipanj 2015. 17:01

Ja sam isto taj sa kapicom, imam 2 jedan veci i jedan manji 

Lollypop
    20. Lipanj 2015. 17:27

Mislom da svi djecji imaju kapicu. Ja uzela 2, jedan deblji i 1 tanji. Mada je to eto, gust, a ne potroba kupovat. Moze se dite obrisat i "obicnim" sugamanom 

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI