I ja isto nisam bila sigurna s tim ogrtacem. Ali jucer mi je bila patronazna i pitala sam ju sta ona misli da li mi to treba po toj vrucini. I rekla mi je da je bolje da si ga uzmem za svaki sluca. Tako da sam jucer to otisla odma kupit,oprala i spremila ga u torbu neka se nade.... Mada mislim da mi nece trebati

Cure vidim da vama nekima dolaze patronažne prije poroda. Ja sam bila na tečaju i rekli su nam da ih zovemo kad rodimo, a ni u bolnici mi ništa o njima nisu spominjali. Jeste ih vi same zvale, da li je to potrebno? Sad sam malo zbunjena glede toga kad one dolaze.
Cure vidim da vama nekima dolaze patronažne prije poroda. Ja sam bila na tečaju i rekli su nam da ih zovemo kad rodimo, a ni u bolnici mi ništa o njima nisu spominjali. Jeste ih vi same zvale, da li je to potrebno? Sad sam malo zbunjena glede toga kad one dolaze.
Mene su zvali iz patronažnog centra onaj dan kad smo izašli iz rodilištai dan poslije nam je došla patronažna. U Zd ne dolaze prije.
Kod mog gin je na stolu stajo neki fascikl s papiricima gdje je pisalo da se svaka trudnica upise. Tamo sam se upisala tj poslal im mail i odma me zvala i dogovorila termin kad ce doc kao da se upoznamo prije....

Meni je bila dva puta prije, i rekla da ju nazovem kad dođem kući iz bolnice.
Meni je bila dva puta prije, i rekla da ju nazovem kad dođem kući iz bolnice.
A izgleda da to ovisi od grada do grada. Mislim da u zg dolaze tek nakon poroda. Meni nitko nije ništa rekao o tome, pa valjda je tako...

Ogrtac vecina mojih prijateljica nije nosila, a one sta su rodile u zimu kazu da je strasno vruce a sta ce onda sad bit. Ja ga necu nosit definitivno, bezveze bacanje novaca ako mi nece tribat. :/

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ma to navode valjda iz higijenskih razloga, npr.ako ideš van, šetkaš nekuda onda je bolje da imaš ogrtač a da ti pidžama kao ostane čista. Nije to da će vas netko vratiti iz bolnice ako nemate kućni ogrtač.
Ja baš i ne vidim da bih ga imala kad koristiti. Ako bolnica ima rooming in ionako nećeš nigdje ići i ostavljati bebu, mada uvijek možeš imati odjeću za po vani i za sobu i za spavanje.

Meni je torba već puna (kad sam stavila uloške već je bila puna haha) pa tako da ne znam kud bih još i ogrtač ugurala. Ne vjerujem da ću ga poslije nositi, a možda ipak kupim neki jeftini, onak za svaki slučaj...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji