Ma to navode valjda iz higijenskih razloga, npr.ako ideš van, šetkaš nekuda onda je bolje da imaš ogrtač a da ti pidžama kao ostane čista. Nije to da će vas netko vratiti iz bolnice ako nemate kućni ogrtač. Ja baš i ne vidim da bih ga imala kad koristiti. Ako bolnica ima rooming in ionako nećeš nigdje ići i ostavljati bebu, mada uvijek možeš imati odjeću za po vani i za sobu i za spavanje.
Cure vidim da vama nekima dolaze patronažne prije poroda. Ja sam bila na tečaju i rekli su nam da ih zovemo kad rodimo, a ni u bolnici mi ništa o njima nisu spominjali. Jeste ih vi same zvale, da li je to potrebno? Sad sam malo zbunjena glede toga kad one dolaze.
Kod mog gin je na stolu stajo neki fascikl s papiricima gdje je pisalo da se svaka trudnica upise. Tamo sam se upisala tj poslal im mail i odma me zvala i dogovorila termin kad ce doc kao da se upoznamo prije....
Cure vidim da vama nekima dolaze patronažne prije poroda. Ja sam bila na tečaju i rekli su nam da ih zovemo kad rodimo, a ni u bolnici mi ništa o njima nisu spominjali. Jeste ih vi same zvale, da li je to potrebno? Sad sam malo zbunjena glede toga kad one dolaze.Kod mog gin je na stolu stajo neki fascikl s papiricima gdje je pisalo da se svaka trudnica upise. Tamo sam se upisala tj poslal im mail i odma me zvala i dogovorila termin kad ce doc kao da se upoznamo prije….
Kod moje tog nije bilo...a dobro, tak već samo što nisam rodila. Nama su samo na tečaju dali broj tel koji zovemo taj dan kad izlazimo iz bolnice da nam dođe.
Evo ja jutros kupila neki najjeftiniji tanki ogrtač i to na tržnici haha, i uz njega dobila još i spavaćicu, To sve za 60kn Ponijet ću ga pa ako mi i ne bude trebao lako ga vratim kući…
Uh uh kad vidim kod tebe ovo "17 days to go" sva se prepadnem! Nekako me podsjeti da se i meni blizi dan D
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Bravo baby1…ma daj, po ducanima nisu normalni…nema ispod 200kn samo ogrtac…ja sam u c&a kupila spavacicu za 70kn i bas sam bila happy jer sam odlucila da iznad te cifre ne dam!!!!!
Ja sam i spavaćice kupila na tržnici i to neke baš za dojenje koje imaju koso šivane dugmiće sa svake strane, one su isto bile 60kn i još sam neke dobila. Al ove s tržnice su mi baš dobre, lijepe i mekane, pamučne... I potpuno slučajno sam na njih naišla!
Sortiraj odgovore
Najstariji