a u splitskom rodilistu smis. Mada se ja nadam da je necemo koristit
a u splitskom rodilistu smis. Mada se ja nadam da je necemo koristit
Mene bi bila spasila,ali super ako beba bude mogla bez dude,moj ni dan danas ne moze još zaspat bez nje

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Samo da napisem da sam ja jednokratne mrezaste gacice kupila u DM-u...5 kom 10 kn, takve iste sam u Konzumu vidjela za nekih 22 kn. Sto se spavacica tice, obilazila sam sve i na kraju odlucim kupiti kod kineza po 40 kn i to bez rukava sa nekim likovima iz crtica, materijal nije neki ali su bar za mlade a ionako sluze samo za bolnicu...ali na kraju se cula sa kolegicom koja je nedavno rodila i ona mi posudila :-) najjeftinija opcija :-)
40 godina, 13 tjedana trudna, nakon dugo čekanja., prvo dijete, sve mi zanimljivo na forumu. Želim platnene pelene pa me zanima koliko ih treba kolicinski, ja sam za duže dojenje, nećakinju mi sišao do 3.g i mali je super, kreće u prvi razred, pise slova, polako čita, vrlo samostalan.
40 godina, 13 tjedana trudna, nakon dugo čekanja., prvo dijete, sve mi zanimljivo na forumu. Želim platnene pelene pa me zanima koliko ih treba kolicinski, ja sam za duže dojenje, nećakinju mi sišao do 3.g i mali je super, kreće u prvi razred, pise slova, polako čita, vrlo samostalan.
Patkice, ako ste na facebooku, imate grupu MODERNE PLATNENE PELENE pa tamo možete saznati sve što vas zanima, a ima i dosta nas na forumu koje koristimo platnene. Osobno sam ljubitelj tetra pelena koje slažem u različite foldove i preko stavljam šarene zaštitne, iako imam i nekoliko modernih platnenih pelena.
I čestitke na bebici
ne treba vam ogrtač. prevruće je u rodilištima a rodiljama je dodatno vruće, bar je meni bilo. ja ponijela ogrtač i na kraju ga muž popodne nosio kući
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji