"Pripreme" za bebu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Nixie

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Patkica

40 godina, 13 tjedana trudna, nakon dugo čekanja.,  prvo dijete,  sve mi zanimljivo na forumu.  Želim platnene pelene pa me zanima koliko ih treba kolicinski, ja sam za duže dojenje,  nećakinju mi sišao do 3.g i mali je super,  kreće u prvi razred,  pise slova,   polako čita,  vrlo samostalan.

Patkice, ako ste na facebooku, imate grupu MODERNE PLATNENE PELENE pa tamo možete saznati sve što vas zanima, a ima i dosta nas na forumu koje koristimo platnene. Osobno sam ljubitelj tetra pelena koje slažem u različite foldove i preko stavljam šarene zaštitne, iako imam i nekoliko modernih platnenih pelena. I čestitke na bebici 

• mama@

Broj poruka: 1365

Prijavi adminu

Patkice cestitam i svaka cast. Pridruzi nam se u temi zimske bebe

Baby1

Broj poruka: 642

Prijavi adminu

Patkice, dobro došla i čestitam na trudnoći!  

Baby1

Prijavi adminu

Gricko

A mene zanima zasto taj kucni ogrtac? Umrit cu od vrucine u spavacici
     i nije mi jasno nikako zasto jos taj ogrtac? :/
    I ja necu papuce nego japanke i mozda kroksice… Ja san kupila neki dan cetkicu za zube, pastu za zube, gel za tusiranje, one jastucice/blazinice za prsa, podloge za jednokratno previjanje(cula san da ih je dobro imat za stavit bebu na to da ne lezi po krevetu s tebon), mali paket pelena, pak vlaznih maramica(onaj di su 3 paka u 1 paketu), uloske chicco, nocne obicne uloske(cula san da je i to dobro imat da ne procuri), gel za dezinfekciju ruku, dezinfekciske maramice, sve za pupak, 5 komada malih kao tetra pelena da ne nosim one velike nove,  mrezaste gacice, kutijicu za dudu, dezodorans i jos tako neke gluposti 400 kn. Imam jos japanke ne planiram ih platit vise od 50 kn, 2 spavacice i to ne planiram puno placat, grudnjak za dojenje i to je to.

Moram reći da i mene muči taj kućni ogrtač!? Ne znam bi li ga kupila ili ne... Mislim šta će mi po toj vrućini i onda opet i opet čitam popis za bolnicu i samo se zbunim jel ga trebam ili ne. Sve drugo stoji u torbi samo još njega nemam. I sad na kraju opet ne znam šta da radim!? 

Nixie

Prijavi adminu

ne treba vam ogrtač. prevruće je u rodilištima  a rodiljama je dodatno vruće, bar je meni bilo. ja ponijela ogrtač i na kraju ga muž popodne nosio kući 

Filotea

Broj poruka: 172

Prijavi adminu

I ja isto nisam bila sigurna s tim ogrtacem. Ali jucer mi je bila patronazna i pitala sam ju sta ona misli da li mi to treba po toj vrucini. I rekla mi je da je bolje da si ga uzmem za svaki sluca. Tako da sam jucer to otisla odma kupit,oprala i spremila ga u torbu neka se nade.... Mada mislim da mi nece trebati

Mary36

Broj poruka: 1463

Prijavi adminu

Cure vidim da vama nekima dolaze patronažne prije poroda. Ja sam bila na tečaju i rekli su nam da ih zovemo kad rodimo, a ni u bolnici mi ništa o njima nisu spominjali. Jeste ih vi same zvale, da li je to potrebno? Sad sam malo zbunjena glede toga kad one dolaze.

Nixie

Prijavi adminu

Mary

Cure vidim da vama nekima dolaze patronažne prije poroda. Ja sam bila na tečaju i rekli su nam da ih zovemo kad rodimo, a ni u bolnici mi ništa o njima nisu spominjali. Jeste ih vi same zvale, da li je to potrebno? Sad sam malo zbunjena glede toga kad one dolaze.

Mene su zvali iz patronažnog centra onaj dan kad smo izašli iz rodilištai dan poslije nam je došla patronažna. U Zd ne dolaze prije.

Baby1

Prijavi adminu

Meni je bila dva puta prije, i rekla da ju nazovem kad dođem kući iz bolnice.

Gricko3

Broj poruka: 625

Prijavi adminu

Ogrtac vecina mojih prijateljica nije nosila, a one sta su rodile u zimu kazu da je strasno vruce a sta ce onda sad bit. Ja ga necu nosit definitivno, bezveze bacanje novaca ako mi nece tribat. :/

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
    Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.