A mene zanima zasto taj kucni ogrtac? Umrit cu od vrucine u spavacici
i nije mi jasno nikako zasto jos taj ogrtac? :/
I ja necu papuce nego japanke i mozda kroksice... Ja san kupila neki dan cetkicu za zube, pastu za zube, gel za tusiranje, one jastucice/blazinice za prsa, podloge za jednokratno previjanje(cula san da ih je dobro imat za stavit bebu na to da ne lezi po krevetu s tebon), mali paket pelena, pak vlaznih maramica(onaj di su 3 paka u 1 paketu), uloske chicco, nocne obicne uloske(cula san da je i to dobro imat da ne procuri), gel za dezinfekciju ruku, dezinfekciske maramice, sve za pupak, 5 komada malih kao tetra pelena da ne nosim one velike nove, mrezaste gacice, kutijicu za dudu, dezodorans i jos tako neke gluposti 400 kn. Imam jos japanke ne planiram ih platit vise od 50 kn, 2 spavacice i to ne planiram puno placat, grudnjak za dojenje i to je to.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
A mene zanima zasto taj kucni ogrtac? Umrit cu od vrucine u spavacici
i nije mi jasno nikako zasto jos taj ogrtac? :/
I ja necu papuce nego japanke i mozda kroksice… Ja san kupila neki dan cetkicu za zube, pastu za zube, gel za tusiranje, one jastucice/blazinice za prsa, podloge za jednokratno previjanje(cula san da ih je dobro imat za stavit bebu na to da ne lezi po krevetu s tebon), mali paket pelena, pak vlaznih maramica(onaj di su 3 paka u 1 paketu), uloske chicco, nocne obicne uloske(cula san da je i to dobro imat da ne procuri), gel za dezinfekciju ruku, dezinfekciske maramice, sve za pupak, 5 komada malih kao tetra pelena da ne nosim one velike nove, mrezaste gacice, kutijicu za dudu, dezodorans i jos tako neke gluposti 400 kn. Imam jos japanke ne planiram ih platit vise od 50 kn, 2 spavacice i to ne planiram puno placat, grudnjak za dojenje i to je to.
Ma ponijela i ja papuče,i nakraju cijelo vrijeme bila u japankama,GRICKO jel ti misliš to za pupak i tu kutijicu za dudu ponijet u rodilište?
Iz mog iskustva, spavaćice bačen novac. Kupila dvije. Obukla prvu prvi dan nakon poroda i zvala muža da mi donese tajice i majce na bretele jer sam umirala od vrućine u rodilištu, a bio je početak ožujka. Spavaćice ionako mrzim.
Jednokratne gaćice sam imala tosamine i bile su mi super. Potrošila sam 7 komada, dakle paket i pol. Ulošci VIR80 za prve dane najbolji. Paket sam potrošila prije poroda jer mi je curila plodna voda, tako da računajte i na to. Ne znam ni sama koliko sam ukupno tih uložaka potrošila. Ja sam ih jako često mijenjala jer me bilo strah infekcije
Grudnjaci za dojenje su super u Mulleru. Jedan je 70 kuna, a u onoj knjižici s popustima ima 3 kupona sa 15 kn popusta.
s jednim kuponom se može kupiti nekoliko grudnjaka.
Samo da napisem da sam ja jednokratne mrezaste gacice kupila u DM-u...5 kom 10 kn, takve iste sam u Konzumu vidjela za nekih 22 kn. Sto se spavacica tice, obilazila sam sve i na kraju odlucim kupiti kod kineza po 40 kn i to bez rukava sa nekim likovima iz crtica, materijal nije neki ali su bar za mlade a ionako sluze samo za bolnicu...ali na kraju se cula sa kolegicom koja je nedavno rodila i ona mi posudila :-) najjeftinija opcija :-)
a u splitskom rodilistu smis. Mada se ja nadam da je necemo koristitMene bi bila spasila,ali super ako beba bude mogla bez dude,moj ni dan danas ne moze još zaspat bez nje
Duda?! Zbog dojenja nikako prvih 6-8 tjedana. Znam da ima onih koje su uspješno dojile bez obzira na dudu, ali ima i puno onih kod kojih je to stvorio problem. Mogu bebe i bez dodu. Tih par dan u rodilištu ionako trebaju što više biti na siki kako bi krenulo mlijeko. Moj ima tri mjeseca i ne zna šta je duda.
Sortiraj odgovore
Najstariji