"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    08. Lipanj 2015. 15:01

A mene zanima zasto taj kucni ogrtac? Umrit cu od vrucine u spavacici
     i nije mi jasno nikako zasto jos taj ogrtac? :/
    I ja necu papuce nego japanke i mozda kroksice... 

Ja san kupila neki dan cetkicu za zube, pastu za zube, gel za tusiranje, one jastucice/blazinice za prsa, podloge za jednokratno previjanje(cula san da ih je dobro imat za stavit bebu na to da ne lezi po krevetu s tebon), mali paket pelena, pak vlaznih maramica(onaj di su 3 paka u 1 paketu), uloske chicco, nocne obicne uloske(cula san da je i to dobro imat da ne procuri), gel za dezinfekciju ruku, dezinfekciske maramice, sve za pupak, 5 komada malih kao tetra pelena da ne nosim one velike nove,  mrezaste gacice, kutijicu za dudu, dezodorans i jos tako neke gluposti 400 kn. Imam jos japanke ne planiram ih platit vise od 50 kn, 2 spavacice i to ne planiram puno placat, grudnjak za dojenje i to je to.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Gricko3
    08. Lipanj 2015. 15:33

a u splitskom rodilistu smis. Mada se ja nadam da je necemo koristit

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• sladja28
    08. Lipanj 2015. 16:52

Samo da napisem da sam ja jednokratne mrezaste gacice kupila u DM-u...5 kom 10 kn, takve iste sam u Konzumu vidjela za nekih 22 kn. Sto se spavacica tice, obilazila sam sve i na kraju odlucim kupiti kod kineza po 40 kn i to bez rukava sa nekim likovima iz crtica, materijal nije neki ali su bar za mlade a ionako sluze samo za bolnicu...ali na kraju se cula sa kolegicom koja je nedavno rodila i ona mi posudila :-)  najjeftinija opcija :-)

• Patkica2
    09. Lipanj 2015. 15:00

40 godina, 13 tjedana trudna, nakon dugo čekanja.,  prvo dijete,  sve mi zanimljivo na forumu.  Želim platnene pelene pa me zanima koliko ih treba kolicinski, ja sam za duže dojenje,  nećakinju mi sišao do 3.g i mali je super,  kreće u prvi razred,  pise slova,   polako čita,  vrlo samostalan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.